Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa restaurant
Autor : swapf - 2012-10-28
Citita de 14469 ori - Nota 7.61 (38 voturi)

Intr-o seara sotul mi-a zis sa iesim la restaurant, sa ne mai relaxam si noi putin ca prea ne chinuiam amandoi cu joburile, asa ca am rezervat la un restaurant romanesc cu muzica lautareasca, si dupa cateva ore eram amandoi chercheliti si dansam veseli de se uitau invidiosi ceilalti clienti. Mai ales un tip cam brunetel si smecherit dupa cum parea imi tot arunca ocheade si ma sorbea din priviri. La un moment dat m-am dus la toaleta si cand am iesit ma astepta pe hol si m-a prins repede de mana zicandu-mi:
- Esti buna rau de tot, m-am indragostit tare de tine, vreau sa ne vedem maine ce zici, uite numarul meu de telefon, si-mi puse in palma un biletel.
- Cine te crezi sunt cu sotul cum indraznesti? raspunsei indignata.
- Uite daca vii ai aici numarul de telefon si 50 de euro, iti mai dau 50 de euro cand vii, stai doua ore si nu stie nimeni, ai sa vezi ca o sa-ti placa si nu o sa-ti para rau, si zicand asa imi puse in palma un biletel in care se afla impaturita o hartie de 50 de euro….apoi tipul pleca grabit fara sa-mi lase timp sa ripostez. Eram prea bulversata ca sa reactionez imediat si mi-era teama ca daca-i spun sotului iese vreun scandal, asa ca am petrecut seara in continuare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. A doua zi la birou nu eram in stare de nimic asa eram de preocupata de chestia asta, dupa vreo doua ore m-am invoit pe motiv ca nu ma simt bine si am plecat spre casa. Pe drum nu stiu ce mi-a venit si l-am sunat pe tip de fapt vroiam sa-i zic vreo doua dar nu mi-a dat timp sa vorbesc:
- Asteptam telefonul tau, locuiesc la adresa asta...chiar langa mall, te astept...si-mi inchise telefonul. Innebunisem de draci, asta chiar ma considera o curva, plina de nervi m-am hotarat sa ma duc pana la usa la el si sa-i arunc cu aia 50 de euro in fata, si fara sa stau prea mult pe ganduri m-am trezit dintr-o data in fata usii la el. Nici nu am apucat sa sun ca usa s-a deschis (probabil s-a uitat pe vizor) si tipul m-a tras repede de mana in apartament. Era doar in chiloti si dupa umflatura se vedea ca i se sculase rau. Imediat m-a luat in brate pe la spate si mi-a soptit la ureche:
- Esti buna rau de tot, hai te rog doar un pic pune mana si tu ca nu mai pot… vreau doar sa-mi atingi putin pula…te rog. Vorbele si indrazneala lui impertinenta parca imi luasera mintile dintr-odata, nu stiu cum naiba dar in capul meu se dadea o batalie intre teama de necunoscut, faptul ca barbatul asta ma considera o curva oferindu-mi bani si mai ales ca eram dominata de el. Ametita l-am atins usor peste chilot si i-am simtit membrul dur care m-a facut sa ma umezesc instantaneu.
- Asa papusa…ma innebunesti, zise el si cu o forta extraordinara ma apasa pe cap fortandu-ma sa ingenunchez in fata umflaturii din chilot. Apoi dintr-o singura miscare isi dete chilotul jos si o pula lunga si dreapta ma izbi peste nas.
-Suge-ma putin , doar un pic te rog…si cu mainile in parul meu ma trase spre pula care mirosea imbatator a barbat incins. Inca confuza am intredeschis gura putin, suficient ca pula perversa sa-si faca loc grabita printre buzele mele…si dintr-odata asta m-a linistit complet limpezindu-mi mintea si realizand ca sugeam pula unui strain…si-mi placea, ma excita ca ma considera o curva, asa ca i-am luat cu o mana outele in mana mangaindu-le usor si cu cealalta l-am apucat ferm de pula belindu-i-o la maxim sincronizandu-mi miscarile mainii cu gurita care inghitea ritmic pula.Zambind malefic barbatul ma lua de cap cu amandoua mainile si dur ma trase in pula, nasul atingandu-i abdomenul. Ma futu asa si am realizat ca imi era mai bine daca nu ma impotriveam, lasandu-ma trasa cu gura in pula . Nu stiu cat a durat dar la un moment dat si-a scos-o din gurita mea si luandu-mi capul in maini mi-a zis:- Hai sa ti-o bag un pic… mergem in dormitor…si atunci am realizat ca eram pe ciclu, tocmai imi venise in dimineata asta…si frustrarea puse stapanire pe mine, si eu il doream.
Ridicandu-ma in picioare i-am zis inciudata:- Din pacate m-ai nimerit cum nu se poate mai rau, sunt pe stop fir-ar sa fie!
- Aoleo si ce facem ca nu ma poti lasa asa la gurita nu prea pot sa-mi dau drumu, zise el si se lipi de mine luandu-ma cu mainile de fund si ridicandu-mi fusta. Apoi se uita in ochii mei si zambind pervers imi zise: -Hai gandeste-te si tu ce sa facem, pentru 100 de euro trebuie sa fii un pic intelegatoare cu mine, si mangaindu-mi fesele ma atinse ca din intamplare cu un deget pe sfincter sugerandu-mi tacit ce vrea de la mine. Asa ca cu inima spargandu-mi pieptul de emotiile excitarii mi-am apropiat buzele de urechea lui si i-am zis cu un glas usor ragusit…- Pai daca-ti place funduletul meu…e al tau, si in acelasi moment degetul lui imi patrunse in cur scotandu-mi un aahh prelung.
-Bunaciune ce esti, decand te-am vazut la restaurant am vrut sa ti-o trag in curul asta apetisant, stiam ca-ti place sa fii dominata, hai arata-mi-l un pic, si-mi trase o palma puternica pe fese. Mi-am dat fusta jos si chiloteii, m-am intors cu spatele la el si mi-am indepartat fesele cu mainile cat am putut de mult. Ata de la OB iesea putin afara din pasarica dar nu-mi pasa.
-Asa te vreau draguta , ce fund frumos ai, zise el si-mi trase un scuipat in cur, apoi imi introduce un deget explorandu-mi intrarea tainica.
-Hai in dormitor, nu mai rezist vreau sa te fut. Supusa m-am dus către pat şi m-am pus capra pe pat coborand capul si ridicand fundul cat mai sus sa-i pot oferi privirii sfincterul umflat de excitare. Intre timp veni si el cu o sticluta de ulei de corp, imi turna pe fese fara sa-i pese ca pateaza patul, isi turna si-n palma si-mi insuruba un deget i...



    Login