Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa o cafea
Autor : Feline - 2011-07-06
Citita de 4261 ori - Nota 7.88 (8 voturi)
A trecut mult timp de cand ne-am intalnit prima data. Eram destul de tineri si nestiutori: eu prea indrazneata, tu prea timid. Lucrurile nu au putut evolua atfel decat intr-o prietenie sincera si fara ascunzisuri.
Cu toate ca m-am casatorit si am un copil, iar tu o relatie frumoasa de ceva vreme...intre noi s-a nascut, de-a lungul timpului si a discutiilor noastre, o tensiune sexuala si eterna intrebare care nu ne da pace : „Ce ar fi fost daca...?”
Acesta a fost si motivul pentru care am incercat sa pastrez o distanta fizica intre noi. Eram sigura ca orice contact cu tine ar fi putut duce mai departe , iar acel „mai departe” contrasta clar cu principiile mele .
De cand m-am mutat cu familia din oras, ma tot pistonezi sa ne vedem si sa mai vorbim la o cafea. Mult timp am evitat, dar astazi m-am hotarat. Am pus mana pe telefon si am sunat:
- Alo! Buna, ce faci?
- Bine..pe acasa.Tu?
- Perfect, vin la tine la o cafea asa cum am promis. Vreau sa vad cum ai redecorat apartamentul, ca te tot lauzi de ceva vreme...
- Esti sigura...ca asta vrei?
- M-ai mintit cand mi-ai spus ca ai terminat de renovat sau ce? Stai linistit..bem doar o cafea, mai stam la un pahar de vorba...ca intre prieteni...
- Ok, te astept !
- In 10 minute sunt la usa, pune apa la fiert!
Tremur toata, nu imi vine sa cred ce fac. Sunt casatorita, am un copil, imi iubesc enorm sotul.. NU O SA SE INTAMPLE NIMIC. Absolut nimic.
Si am plecat cu gandul asta, lasandu-mi copilul cu mama sub un pretext oarecare.
Ajunsa in fata usii lui am tras aer adanc in piept si mi-am spus inca o data : Totul este ok, nu se va intampla nimic rau! Am sunat. Mi-a raspuns intr-o fractiune de secunda de parca ar fi stat langa usa. Avea un zambet cald si o privire blanda, fapt care m-a mai linistit.
Dupa ce am intrat sovaitoare, am vrut sa ma intorc:
- Nu ar fi mai bine sa iesim la o terasa? Am intrebat.
- Hai fii serioasa, daca tot ai venit...ce rost are sa plecam? Sau iti e frica?
- De ce sa-mi fie?
- De ce ar putea sa se intample, de faptul ca nu ai putea sa-mi rezisti. Stii foarte bine ca intre noi exista ceva, o atractie careia ii rezistam cu greu. Si cred ca oricat ne-am iubi partenerii de viata, cei pe care ii avem acum sau pe care ii vom mai avea...mereu va exista chimia asta intre noi.
- Este doar o tensiune, cred eu, si daca s-ar consuma...nu cred ca ar mai aparea alta. E doar curiozitate.
- Hmm, poate ca daca ai incerca...ti-ar placea...si...ai mai vrea..:)
- Poate ai mai vrea tu....am spus cu un zambet cu subinteles
- Eu as mai vrea doar daca ai vrea si tu.
Toata discutia se petrecea in sufragerie. Eram asezati pe canapea, la o distanta rezonabila, dar la ultima replica el s-a apropiat usor de mine. Panicata am intrebat:
- Nu fierbe apa pentru cafea?
- Mda..mereu schimbi vorba cand lucrurile devin serioase, si a plecat spre bucatarie.
Am ramas singura, incercand sa imi pun ordine in ganduri. Lucrurile sigur vor denatura, iar eu voi regreta lucrul asta, asa ca m-am hotarat. Am mers in bucatarie si i-am spus:
- Trebuie sa plec. Imi pare rau dar simt ca nu e bine ca sunt aici.
- Poftim? S-o crezi tu ca pleci, ramai aici cuminte si termina discutia asta de care m-am saturat . De 4 ani incercam sa intelegem ce e cu noi si tu acum, cand am apucat de ite sa le descurcam dai bir cu fugitii?
- Mi-e teama ca le vom incurca mai tare…
- Nimic nu poate fi incurcat mai tare de atat…
Spunand asta, a stins aragazul, mirosul de cafea plutea in aer imbietor. S-a apropiat de mine, mi-a cuprins mijlocul cu mainile si m-a sarutat. Primul nostru sarut. Primul impuls a fost de a-l respinge. L-am apucat de umeri si l-am impins in spate, dar nu reuseam sa il dezlipesc de mine, ba din contra, m-a impins pana langa perete si a inceput sa imi mangaie piciorul pe sub fusta de la genunchi pana la fese. Nu reuseam sa ma smulg din stransoarea lui.
De la gura a coborat cu saruturile pe gatul meu. Am incercat sa-l opresc:
- Stai, gandeste-te ca ai o iubita care e nebuna dupa tine, pe care o iubesti foarte mult, iar eu am un sot foarte iubitor si…
Pentru cateva secunde s-a oprit, dar inca ma mai tinea strans langa perete.
- Stiu si ai si un copil si ii iubesti pe amandoi foarte mult. Stiu toate astea si nu pot sa te contrazic, dar stiu si ca iti place ce se intampla, simt asta si vad in ochii tai dorinta si curiozitatea, asa ca nu te mai stradui atat sa te impotrivesti
Si asta a fost…am cedat. Mi-am golit mintea de tot si de toate si am facut ce nu ar fi trebuit sa se intample niciodata. M-a sarutat din nou si de data asta am raspuns. Parca nu ne puteam satura unul de altul. M–a ridicat in brate si m-a dus in dormitor. Hainele au alunecat de pe noi repede. M-a intors cu fata la saltea si a inceput sa ma sarute si sa-mi spuna cat de sexy arat dupa sarcina, cat de mult ma doreste si cate fantezii a avut cu mine. M-a sarutat de sus pana jos, facand rotocoale cu limba si masandu-mi fesele.
M-am intors cu fata la el. Vroiam sa-l vad in intregime, sa nu ratez nici un detaliu. Am ramas...



    Login