Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La nunta
Autor : excitantu - 2017-07-25
Citita de 11060 ori - Nota 1.67 (12 voturi)
Cand realitatea se impleteste cu ... fantezia

Si totul incepe cu o noua nunta la care trebuie sa participam amandoi, eu si iubita mea. Nu ma deranjeaza asta, mai putin partea cu dat bani, dar ne vine tuturor randul (de dat, apoi de primit).
Atmosfera destul de placuta, orchestra isi face datoria, iar eu... trebuie sa marturisesc ca eram in cautare de cateva siluete care sa-mi mangaie ochii in aceasta seara. Din pacate, tot analizand si tot analizand am ajuns la concluzia ca este o seara trista, fara vreo fata care sa atraga atentia printr-o tinuta sexi, ci niste tinute normale, iar din punctul meu de vedere unele chiar jignitoare pentru un astfel de eveniment.
Totusi, asta nu ma impiedica sa privesc in continuare, sa observ, sa ma amuz... si de departe muza amuzamentului meu din seara asta a fost o ospatarita tare expresiva, chiar i-am spus iubitei mele are o fata de „astia nu ma platesc indeajuns pe seara asta, cand o persoana de la masa ii solicita ceva se stramba, cand debarasa ceva se stramba. Avea o grimasa usor amuzanta (din exterior, nu stiu cum as fi reactionat daca acea grimasa era adresata mie), dar in acelasi timp suficient de expresiva incat sa ma amuze copios.
Din momentul ala am renuntat la a mai cauta si analiza alte fete, aveam deja o persoana sa o urmaresc, iar reactiile ei erau unele atat de amuzante incat uneori am ras cu lacrimi.
Cum arata? Destul de mica de intaltime, blonda cu parul scrut pana la umeri, nearanjata, lasat in „adierea vantului” daca pot spune asa, plinuta, imbracata din cap pana-n picioare in negru, iar pata de culoare era albul papionului, dar si ala manusilor din buzunarul de la spate.
La un moment dat privirile s-au intersectat, era si imposibil, deja ma simteam detectiv ce o urmaram constant, dar nici nu ma oboseam prea mult sa maschez asta. Ea pur si simplu se uita fix, apoi trecea mai departe, insa schita un pic in golutl gurii un zambet strengaresc.
Ce-i drept, privirile se intersectau din ce in ce mai des, dupa ce mai facea cate o grimasa la alta masa, cand ajunea cu privirea in dreptul meu zambea, probabil incurajata de faptul ca eu eram amuzat maxim, iar iubita mea incepuse deja sa rada si ea „ce se uita asta la tine” si glume din astea fara a fi botoasa.
Insa, usor usor am inceput sa ma uit dupa fundul mare (spre mare rau) si ma atragea ideea de a lua manusile din buzunar si sa o plesnesc peste fata in timp ce o ingenuchiam... Iar cand se ducea inspre bucatarie, prin tunelul respectiv, imi imaginam doar cum ma reped dupa ea...
Iar aici incepe fantezia, pentru ca nu am avut nici curajul sa faca asta in seara aceea, dar nici posibilitatea (fiind cu iubita mea – sau cel putin asta imi gasesc eu ca scuza).
M-am ridicat de la masa si vin dupa tine, te grabesti asa ca maresc pasul sa te pot prinde, intind mana te prind de mana, te intorci spre mine si nu zici nimic, doar ma privesti fix in ochi ca de multe ori in seara asta.
Ramanem cate secunde asa, iar eu te prind de par, te trag usor de el si te lipesc de perete, apoi sarutandu-te. Te ridici usor pe varfuri si imi raspunzi scurt sarutului, iar apoi iesi din prinsoarea mea explicandu-mi „o sa ma vada toti astia, hai sa mergem undeva mai retras”.
Si o urmez catre o camera intunecata, iar cand se inchide usa deja sunt cu mana in parul tau si te trag tare, iar o mana ti-o bag in gat, in timp cel limba mea te linge usor amagitor pe lobul urechii.
Te intorci cu fata spre mine si ne sarutam adanc si salbatic, in timp ce mi trec mana prin parul tau, iar tu ma cuprinzi usor cu un picior.
Apuci sa imi zici „hmmm, ce ardoare ai in tine”, iar eu te plesnesc peste fata si apoi te sarut in timp ce iti desfac nasturii de la camasa, lasandu-l pe primul de la papion... Sutienul negru iese imediat din camasa, iar apoi cu o mana las usor sutienul sub sfarcuri si incep sa te ling, sa fac cerculete in jurul lor si sa musc, in timp ce buzele tale ma sarutau pe ceafa.
Ma prinzi usor de par, ma tragi din sanii tai, iar eu sunt oarecum revoltat, iti iau manusile din buzunar si vreau sa te plesnesc cu ele, dar nu apuc pentru ca ma impingi in spate. Hotarat. Si al un moment dat am simtit o masa, astfel incat m-am lasat sprijinit cu fundul de ea, in timp ce tu imi desfaci cureaua, iar apoi pantalonii. Te lasi usor in jos, fara alte tertipuri, imi lasi boxeri mai jos si imi prinzi pula in mana, incepi sa o freci si iti apropii buzele de ea.
Incep sa ma misc usor din bazin, iar tu iti pui o mana pe mine, oprindu-mi astfel miscarea, iar urmatorul lucrul ce il simt e caldura gurii tale ce imi acopera penisul. Scot involuntar un ahh, neasteptat. Iar apoi vreau sa te opresc tragandu-te de par.
Te plesnesc cu manusile de fata, iar apoi incep sa ma misc iar din bazin moment in care gura ta ma primeste bucuroasa. Simt ca imi iei usor manusile din mana, iar apoi aud ceva si nu imi dau seama ce, dar te simt preocupata de altceva, nu de ceea ce faci cu gura, astfel incat te cuprind de fata, barbie si incep...



    Login