Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La multi ani iubita mea micuta!
Autor : vampir007 - 2014-09-05
Citita de 7048 ori - Nota 7.26 (34 voturi)
Alerg spre casa cu un buchet de trandafiri si o sticla de sampanie, este ziua Denisei, iubita mea care sigur ma asteapta cu o cina romantica cu lumanari si tot ce trebuie. Intru in casa, este intuneric, intru in dormitor dar iubita mea nu este acolo, ma duc la baie si ma schimb in ceva mai lejer apoi intru in sufragerie. Cand deschid usa vad masa pe care tronau doua lumanari aprinse, cina era deja in farfurie si paharele goale langa tacamuri asteptau sa fie umplute. Stiam ca va face cina asta romantica pentru noi doi dar nu puteam sa ii dau de banuit ca eu pregatisem altceva pentru ea.
Pe canapea iubita mea doarme, este dezbracata. Ador enorm goliciunea printesei mele, imi place enorm sa te vad goala si tu stii asta, nudismul face parte din vietile noastre si ne place. Ma apropii de tine si te sarut pe buze, tu chicotesti dar nu deschizi ochiii, te sarut din nou si iti masez sanii ii tin strans in palmele mele si mai apoi cobor manuta pe burtica ta pana intre picioruse, acolo unde pasarica ta rasa asteapta mangaierile fine ale degetelor mele. Umezeala buzelor tale ma face sa bag usor degetul mijlociu in vagin sa te sarut si sa ma joc in continuare in vaginul tau si cu clitorisul micut cand simt mainile tale cum ma imbratiseaza si imi raspunzi la sarutul meu pasional. Te-ai trezit, te intinzi ca o pisicuta eu scot degetul din interiorul tau si iti strig “La multi ani pasarica mea!” si iti daruesc buchetul de trandafiri. Te ridici in picioare, te intinzi, iei buchetul, ma strangi in brate si ma saruti, imi multumesti. Te duci sa pui florile intr-o vaza si in momentul in care te intorci cu funduletul la mine iti dau o palma, tu zambesti. Iau cele doua pahare de pe masa si ma indrept spre usa care da in hol unde astepta tantosa sticla de sampanie pe o masuta de cafea. Asez cele doua pahare langa si ma intorc din nou in sufragerie unde tu aranjai in pielea goala buchetul de trandafiri intr-o vaza. Te privesc si tabloul asta ma face sa ma indragostes de tine din nou si din nou si din ce in ce mai tare cu fiecare secunda ce trece.
- Iubita, scumpa, hai imbraca-te ca mergem undeva.
- Unde vrei sa mergem, am pregatit masa, vreau o cina romantica in pielea goala, asta am planuit, stii doar, ca ti-am zis. – spui tu putin suparata -
- Da iubita scumpa. – spun eu in timp ce ma apropii de tine te iau in brate pe la spate si iti sarut umarul si gatul in timp ce tu nemultumita aranjezi buchetul fara sa te opresti din lucru – luam si mancarea la pachet, de fapt luam tot atranjamentul si mergem undeva unde cred ca iti va placea.
- Unde? - raspunzi tu curioasa in timp ce te rasucesti cu trupul tau gol in bratele mele si ma saruti, mainile mele oprinduse pe funduletul tau si iti strang cu putere fesele -
- Nu pot sa iti zic ca e surpriza!
- Nu merg pentru ca nu imi zici unde. – raspunzi tu suparata mergand spre canapea, te asezi cu un piciorus sub tine si astepti urmatorul raspuns al meu –
- Iubita, iti promit ca o sa iti placa. – spun eu ca sa te conving –
- Si daca nu imi place?
- Iubita mea – incerc sa iti explic in timp ce ma asez langa tine pe canapea si iti iau o manuta in mana mea – te rog ai incredere in mine, va fi foarte frumos. Spune tu ai incredere in iubitul tau?
Tu inca te gandesti dar din privirea ta vad ca esti aproape convinsa.
- Si nu iti face griji iubita pentru mancare, ca acolo unde mergem noi o sa putem lua cina preparata de tine.
- Bine iubi ce trebuie sa fac? – spui tu iubita mea in timp ce ma imbratisezi cu putere –
- Pai ingeras sa mergi sa te imbraci cu ceva foarte lejer asa ca mine pana strang eu masa si iau papica la pachet, apoi am sa iau esarfa asta am sa te leg la ochi si te conduc la masina.
- Dar de ce trebuie sa ma legi la ochi? – intrebi tu curioasa –
- Pentru ca vreau sa ai incredere in mine!
- Bine misteriosule, hai ca ma duc sa ma imbrac ... – si te indepartezi de mine, te duci la baie de unde tipi - Ai zis ceva lejer? Am nevoie de chiloti sau sutien?
- Nu pe aia poti sa ii lasi linistita acasa!
Dupa ce am debarasat masa si am luat cam tot ce am crezut de cuviinta la pachet si dupa ce tu iubita mea te-ai imbracat cu o rochie destul de stramta si cu un decolteu destul de generos, iti leg esarfa in jurul ochilor te prind de mana si te conduc la masina. Iti deschid portiera si te asez pe locul din dreapta, apoi ma duc la portbagaj sa asez cele doua sacose pe care le-am pregatit in casa inclusiv cele doua pahare si sticla de sampanie.
Am condus aproape 35 de minute, acum am oprit motorul masinii. I-au din spate cele doua sacose, dupa care iti deschid portiera, tu ma intrebi curioasa daca am ajuns si eu iti raspund ca nu inca mai avem o portiune de drum care trebuie sa mergem pe jos. Nu este mult de mers iubita inca aproximativ cinci minute si gata, ajungem la destinatie.
Este ora 23:55, am ajuns la destinatie, ti-ai dat seama ca suntem intr-o padure dupa mirosul pe care il emana arborii si pe care tu il stii destul de bine. Inca nu iti scot esarfa, mai ramai putin asa cat timp pregatesc eu surpriza. Este ora 00:00 iti spun sa iti dai jos esarfa si in momentul acela aprind bricheta iar in fata ta, apare scris cu litere de foc “LA MULTI ANI IUBITA MEA!” Vii spre mine, ne imbratisam apoi ma saruti pasional si acum te uiti in jur.
Am cautat aproape toata ziua acest luminis, in spatele nostru copacii, in fata noastra lacul si luna care se oglindeste in luciul apei este un tablou aproape ireal. Pe malul apei am intins o patura si am asezat mancarea pe care te-ai straduit sa o prepari si de care sunt foarte mandru de fiecare data cand o gust, sampania si paharele de sampanie langa patura, lumanarele de pe masa tronau acum in mijlocul paturii de picnik, da este un picnik in aer liber noaptea de ziua ta. Dar inainte sa ne asezam da-mi voie iubita mea sa te dezbrac de rochita ta decoltata si sa te las goala in lumina lunii. Ma derzbrac si eu, acum suntem amandoi dezbracati si cina romantica in pielea goala asa cum ti-ai dorit de ziua ta este gata, ne - am asezam unul langa altul si incepem sa papam in timp ce ne sarutam si ne dam sa gustam reciproc unul din farfuria altuia. Dar la un moment dat incep sa te sarut si nu ma mai opresc, sting lumanarele si le arunc in iarba rece, dau la o parte farfuriile si te intind pe spate, te sarut! Iti sarut sanii deliciosi in forma de para, musc putin din ei iti sarut burtica, ma joc cu limba in jurul buricului tau, tu desfaci piciorusele si eu iti sarut buzele carnoase dintre picioare, tu iubita incepi sa gemi si sa te freci de buzele mele cu pizda ta. Iei paharul de sampanie si si torni putin in buricul tau dupa care torni aproape tot lichidul pe pasarica ta in timp ce eu ling ca un nesatul vulva ta dulce. Iti sug lindicul tare pentru cateva secunde dupa care te sarut pana in dreptul buricului de unde sorb toata sampania de acolo.
Sunt langa tine, trupurile noastre scaldate in lumina lunii sunt atat de sexi. Te sarut pe gurita in timp ce mana mea ridica celalt pahar de sampanie si il vars cate un pic pe sanii tai pe care incep imediat sa ii ling si sa ii sug, sa ii musc. Cobor pe burica unde fac acelasi lucru culegand picaturile de sampanie de pe trupul tau perfect.
Pula mea iti atinge coapsele, iti place si intinzi o mana spre ea, o prinzi in palma ta si incepi sa o mangai si sa tragi de ea sa o belesti, ma pui sa ma ridic in picioare, tu in genunchi in fata mea imi saruti pula, buzele tale pofticioase cuprinde capul penisului si il tragi usor in interior, in gurita ta, il bagi tot. Iti simt caldura din gurita ta, imi place mult si tie iti place dar mai am o surpriza pentru tine.
Te sarut pe gurita si dupa aceea ma indrept spre una din sacosele cu care am venit de unde scot un tub de frisca si o caserola de capsuni. Ma asez pe spate si iti inmanez tubul de frisca. Il agiti dupa care incepi sa pui pe trupul meu frisca, imi acoperi sfarcurile cu frisca, imi acoperi buricul cu frisca si o patura de frisca imi asezi pe pula mea erescta si pe testicole, eu scot din caserola capsunele si imi asez cate una in varful gramajoarelor de frisca. iar in dreptul pulii pun 3 capsunele. Tu ma saruti pe gura si apoi incepi sa papi prima capsunica de pe sfarcul meu drept, dar nu te opresti dupa ce papi capsunica si frisca, incepi sa te joci cu sfarcul meu tare si ma exciti asa de tare. nu pot doar sa te privesc si mana mea dreapta o strecor intre picioarele tale, iti bag un degetel in vagin si incep sa ma misc cu el in interiorul tau. Treci la urmatoarea capsunica, iti place, lingi tot si ma saruti pe gurita.
Acum ma incaleci, esti cu pizda la gura mea iti prind fesele in palme si incep sa iti sarut labiile apetisante, imi bag limba intre ele si ling pielea rozalie din interior in timp ce tu musti din capsunica de pe buric, dupa ce termini de lins frisca te joci putin cu limba in buricul meu la fel cum ma joc si eu in buricul tau, ma gadili dar imi place foarte mult. Mainile tale imi sunt acum pe coapse, ma tii bine in timp ce gurita ta se infrupta din frisca de pe pula, nu dureaza mult si ajungi si la prima capsunica pe care o papi imediat, capul penisului este acum la vedere si limba ta nu scapa ocazia de a faca cateva cerculete pe el, si acum continui sa papi frisca de pe langa pula si dai de a doua capsunica din zona aceea, o papi imediat. Imi saruti pula, o ei putin in gurita, dupa care lingi in continuare frisca de pe coitele mele.
Ultima capsunica vrei sa o imparti cu mine, musti jumatate din ea dupa care imi zici sa nu te mai ling putin, incepi sa iti freci pasarica cu acea jumatate de capsunica si dupa aproximativ un minut in care eram atat de apropape de capsunica si de pizda si ma uitam pofticios cum te freci, imi spui sa deschid gurita mare si imi arunci jumatatea de capsunica in gurita, o pap toata, tu iti lingi degetele dupa care incepi sa imi sugi pula numai asa cum tu iubita mea stii sa faci! O scoti din gurita si incepi sa o freci, o saruti si o lingi, cu o mana imi atingi scrotul si faci cerculete pe el si eu iti ling pizdulicea cu gust de capsunica, iti desfac labiile si iti b...



    Login