Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La multi ani
Autor : LordJohn - 2010-01-01
Citita de 7303 ori - Nota 7.39 (18 voturi)
Va salut pe toti si va transmit tuturor la multi ani si sa incepeti anul asta cel putin ca mine.
Ca tot romanul mi-am facut impreuna cu parteneul meu pregatirile pentru revelion si in ultima zi a anului pe la pranz am tras un pui de somn in ideea ca o sa petrecem noaptea si sa nu fim obositi, sa dormim pe noi.
Invitati anul asta la noi a mai fost o pereche. Pe la ora 21 au ajuns la noi si am plecat impreuna catre piata sa vedem si noi artificiile si laserele atat de laudate, mai ales ca Ada, fata din pereche, a zis ca ea nu a mai fost niciodata in piata.
In piata am desfacut sampania si am ciocnit paharele si ne-am mai binedispus.
Intoarcerea acasa a fost plina de voie buna, si in afara sotiei care era la volan noi ceilalti ne-am muncit cu sticla de sampanie sa o terminam ca de “ era pacat de ea  “.
Ajunsi acasa ne-am asezat la masa si am imbinat masa cu un alt dop cu spuma. Evident unii obraji s-au incins si muzica pornita undeva la inceputul mesei nu putea sa creeze decat o atmosfera placuta.
La un moment dat ne-am tranferat la mansarda unde fiind si o canapea ( mult mai comoda decat scaunele de la masa ) si televizorul cu mai multe canale, ne-am relaxat si ...




( Am fost tentat sa inchei aici sa vad cat de civilizati sunteti anul asta. )




Deci ne-am mai relaxat si cum ora era tarzie sotia mea a zis ca ii este somn si s-a dus sa se culce. Dupa putin timp m-am retras si eu ca doar nu era sa stau pe capul lor toata noaptea si cum sotia mea deja dormea m-am dezbracat si eu si m-am bagat in pat, dar ghinion, somnul ma ocoleste cu mare pricepere ( macar stiu ca nu o sa dorm prea multe nopti in anul asta nou  ).
Pe la 5 cobor sa mai imi iau ceva de baut si sa ma uit la televizorul de jos, care chiar daca nu are toate canalele pe care le vroiam, macar puteam sa si aud ceva.
In timp ce ma cinsteam eu asa pe post de dregere cu apa cu gust de lamaie, coboara si Ada.
- Ce faci ?
- Bine, mi-a fost sete si daca tot am coborat am zis sa stau sa ma uit aici, sa si aud ceva si sa imi las sotia sa doarma.
- Da si eu ma plicitiseam, Art doarme de ceva timp si m-am gandit si eu sa il las sa doarma cand am auzit ca mai misuna cineva prin casa. Am vrut sa cobor si mai devreme dar asa singura nu prea mergea si ma omoram cu televizorul ala pe muteste 
- La ce te uitai ?
- La un film  dar lasa da pe ce vrei tu, ca oricum nu conteaza. Dar nu te-am intrebat daca pot sa iti tin companie.
- Pai sa vedem poti ? si i-am facut loc langa mine pe canapea, dupa ce m-am scuzat inca odata ca nu m-am gandit ca mai coboara cineva la ora aia si ca prin urmare imi permisesem sa cobor doar in tricou si infasurat in jurul mijlocului cu prosopul de rigoare.
- Da cred ca pot 
Si am inceput sa vizionam filmul respectiv care era cica politist. In realitate era sexi cu tema “cica” politista.
Am inceput sa fac glume cu ea ca la asa filme se uita ea si singura, ca sa se incinga si sa ramana neconsolata, la care ea imi spune asa relaxat pai nu ma uit singura, ca dupa cum ai vazut am coborat sa ma uit cu tine.
Raman putin fara cuvinte si zambesc pe sub mustati, iar ea imi zice mai bine lasa glumele si pune o aripa si pe mine ca tu esti cald si eu deja ma racesc.
Zambesc si ridic mana si o cuprind in timp ce ea se ghemuieste la pieptul meu si ne uitam la film incontinuare.
Mai comentam o faza fierbinte, o pereche de sani aranjati frumos de un doctor priceput si care te fac sa te gandesti ca viata e frumoasa si sa o vezi si pe femeia de langa tine care toarce ca o pisica.
Pana la un moment dat cand suspecta pricnipala in tip ce flirta cu tovarasul politist il fixeaza pe perete si se lasa in jos si incepe sa ii faca un oral de mi-a facut imaginatia sa zboare si prosopul sa se miste in ritmul inimii mele bineinteles. Si eu ca sa desting putin situatia si pe mine, care fierbeam deja cu ea torcand langa mine si cu ce vedeam la televizor zic:
- Asa fata hotarata mai rar intalnesti.
Iar ea mustacind:
- Da si de ce ma rog, tie iti place sa fie asa?
- Nu mereu dar uneori e super.
La care ea fara cuvinte imi zimbeste, cu o mana imi ridica prospul si ma tintuieste lipit de spatarul canapelei si se infinge cu gurita ei dulce pe care mi-o imaginasem deja facand asta, direct in pula mea erecta.
Raman tintuit si de uimire si de placere si dupa un moment perplex incep sa savurez buzele ei imrejurul glandului meu sau atingerea cerului cu varful meu sensibil.
Emotia si senzatia ma dau gata si fara sa pot sa mai spun nimic explodez cu totul in gurita ei gafaind de parca as fi alergat la 100 de metri garduri.
O simt cum zambeste dar nu se ridica inca ci continua delicat sa o linga, sa isi plimbe limba de jur imprejur, sa coboare apoi catre outele mele.
O mangai usor pe cap in timp ce imi revin si cand ma simt complet refacut cobor cu mainile pe sapte, imi strecor mana dreapta pe sub capotul pe care il avea pe ea si desi pozitia nu era comoda, imi umplu palma cu sanul ei catifelat si dupa o secunda in care savurez momentul, prind sfarcul si incep sa il dezmierd juncadu-ma cu buricele degetelor in jurul lui si cuprinzandu-l din cand in cand intre degete.
In timp ce mana stanga se intoarce sa o mangaie in continuare pe plete, mana dreapta isi continua explorarea corpului ei frumos si de la sanul plin si sfracul obraznic, cobor la abdomenul placut si mai departe catre padurea fermecata cu muntele ei divin.
Padurea era padurice dar muntele era acolo. Era aranjata cochet o placere pentru degetele mele si pentru imaginatia mea.
Degeaba a incercat ea sa isi stranga coapsele ca degetele mele jucause tot ajungeau pe capsorul delicat si dupa cateva momente s-a relaxat si si-a desfacut sigura coapsele si ca o floare cand ii dai apa, s-a deschis bucurandu-mi si privirea cu imaginea vulvei ei care in lumina nu prea puternica a televizorului arata... “Nu stiu o tu cititorule, ce ganduri ai acum dar tot ce pot spune eu, este ca pe mine in momentul ala m-a facut sa imi ploua in gura. “
Deci cum spuneam a inceput sa imi ploua in gura si ca urmare usurel m-am rasucit pe o parte si scotand coapsa dreapta de sub capul ei am intors-o complet pe spate si mi-am lipit buzele de pasarica ei zemoasa. Formand un 69 clasic dar atat de placut.
Si-a strans coapsele sa ma opreasca dar era prea tarziu eu deja gustam cu toata pofta din pizda ei suculenta, si iar s-a destins si a inceput sa geama si sa ma uite. Sa fi fost oare din cauza ca limba mea se plimba delicat impreurul clitorisului, descria cercuri care erau intrerupte cu linii verticale sau orzontale ( ups... stati ca nu suntem la matematica ) sa revenim. Limba mea se plimba delicata pe toata pizda ei frumoasa, degustand fiecare buza si fiecare cuta, savurand clitorisul si cu ajutorul buzelor gura mea devenea o mica ventuza pentru clitorisul ei excitat. Dumnezeiesc gust de care nu ma satur.
In timp ca ...



    Login