Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La cabina de proba
Autor : belphegor - 2022-01-11
Citita de 7791 ori - Nota 4.93 (45 voturi)
Fiind gay in Bucuresti am destule prietene open minded si uneori mai fac sex cu unele din ele. De cele mai multe ori sunt fete care vor un fuckbuddy de încredere intre doua relații. Da, iesim si la cafele sau shopping uneori dar ele stiu ca am si gânduri mai indecente in ceea ce le privește. Mai ales ca avem multe discuții despre ce se mai poarta in materie de sex,fetisuri, pofte si despre cum sa ți-o tragi.
Asa ca de dragul tineretii cand am început cu fete (acum am 35) am păstrat atracția pentru fete frumoase,cu forme ispititoare. Cred ca pot fi considerat 20% bisexual.
Într-un weekend am stabilit o iesire cu o amica , la o cafea si apoi un mall pentru ca voia sa isi mai ia haine.
La cabina de proba in primul magazin mi-a cerut parerea despre cum ii vin niste bluze si am zis ca la ce bust are ea pur si simplu nu mai contează pentru ca la ce animale suntem noi bărbații uneori suntem "orbiti" de niște sani perfecti. Chiar i-am zis că imi lasa gura apa.
A ras, e conștienta foarte bine de imaginea ei si stie foarte bine ca tin la ea nu pentru forme dar daca tot e bine înzestrată stie si că imi stârnește pofte.
La urmatorul magazin aceasi poveste.... cand era gata ma punea sa bag capul pe dupa perdea in cabina, admirând bluzele care pur si simplu erau făcute pentru corpul ei.
I-am zis "vreau sa le vad!". Dupa 2 secunde de liniste și-a dat bluza jos si sutienul. Mi-a apărut o imagine absolut perfecta, ea frumoasă si niste sani perfecti pe care i-ai fi sarutat minute în sir. (Acum înteleg de ce marii pictori imortalizau nudurile muzelor.)
Si i-a atins . Eram vrajit. Instinctiv i-am atins si eu .... O senzație de nedescris ...iar ea respira din ce in ce mai intens.
"Ce-ar fi sa te atingi jos in timp ce eu ma joc cu cu pieptul tau?" am zis. Iar in timp ce eu ii masam sânii ea a bagat mana in pantaloni zicandu-mi "Ce nebun esti" . Dar se pare ca idea mea a fost excelenta pentru ca incepuse sa geama un pic, noroc că la acea ora nu era lume la cabine.
Era dificil sa stau un pic si afara in caz ca venea vreo vanzatoare dar in același timp usor intrat in cabina jucandu-ma cu acei sani minunati.
"Sărută-ma ca sa nu mai gemi asa tare" i-am zis si in momentul in care buzele ni s-au atins, am bagat eu mana in pantalonii ei facând-o sa tresara de surprindere dar mi-a afișat un ranjet gen "ai tupeu dar continua".
Mmmm era deja umezita , labiile calde si perfect rase erau atat de fine si trebuia sa bag si degetul inaun...



    Login