Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatal-am inselat si mi-a placut
Autor : ellasexy03 - 2016-02-05
Citita de 8848 ori - Nota 7.88 (33 voturi)
Buna. ma numesc Lara, am 21 de ani. Am mai scris o fantezie pe site-ul asta,numai ca aceea a fost chiar fantezie, acum as vrea sa va relatez o intamplare adevarata.

Eu am un iubit dar mie imi place sexul foarte mult si sunt aproape tot timpul excitata. Mi-a fost teama sa insel pana acum , dar am facut-o si a fost super, nu regret nimic.

Am vorbit cu un tip pe net despre secretele mele si despre faptul ca imi doresc sa ma fut cu un alt barbat. Asadar s-a oferit si am stabilit sa ne intalnim in orasul lui . Zis si facut. Am iesit la o cafea, am vorbit putin,apoi m-a invitat sa ma plimb in masina lui. Am acceptat desigur. Nici nu ajunsesem bine in masina lui ca incepuse sa ma sarute salbatic si sa imi muste buzele. Am inceput sa simt arsuri la pizda si ma tot impingeam in el, vroiam sa ii simt pula , stiam ca este excitat.
Am intrat in masina si am continuat cu saruturile, imi venea sa ma fut cu el chiar acolo, imi bagase mana la pizda si incepuse sa ma maseze . Eram toata uda si ametita. I-am deschis slitul la pantaloni si am scos o pula destul de mare ,am inceput sa i-o ling si sa i-o sug,era fenomenal sa simt gustul unei alte puli. A durat vreo 10 min , apoi i-am zis ca vreau sa ma duca la el acasa sa ma futa ca numai rezist. Pe tot parcursul drumului i-am tot frecat pula,am crezut ca o sa explodeze acolo .

Cand am ajuns acasa la el, m-a trantit pe perete si mi-a scos bluza ca un apucat.Incepuse sa imi muste sfarcurile, sa imi framante sanii, ma tot tragea spre el...I-am scos camasa si pantalonii si i-am luat pula la supt iarasi. Imi placea mult.Il excitasem foarte mult,incepuse sa se impinga in gura mea, apoi s-a oprit si ma dus pe canapea sa imi reintoarca favorul. Pantalonii mi-au disparut intr-o clipa , mi-a dat chloteii rosii intr-o parte si s-a infipt in piersicuta mea,intai incet.. apoi mai frenetic, ma ametea complet.
Ajunsesem sa ma rog de el sa mi-o bage, vroiam sa il simt in mine. Ma apucase de bazin si incepuse sa se joace cu pula in jurul labiilor mele prelungindu-mi chinul,ca apoi sa intre in mine cu o viteza nemaipomenita,am crezut pe moment ca m-a despicat in doua dar imi placea si ma miscam cu aceiasi viteza Vroiam mai mult, il rugam sa imi dea mai mult si mai repede.Ma intorsese capra si incepuse sa pompeze in mine ca nebunul bagand si un deget in fundulet sa imi sporeasca placerea. Dupa putin timp il simt ca ii vine,ies din el si incep sa il sug iarasi , toata sperma lui ajungand in gura mea, am inghitit tot. Cred ca toata chestia asta l-a exci...



    Login