Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataL adolescence
Autor : fightclub2 - 2020-12-03
Citita de 11408 ori - Nota 8.63 (348 voturi)
Avea un halat de satin de culoare violet si sanii ei usor lasati impingeau pe alocuri materialul astfel incat puteai foarte bine intelege ce se ascunde sub acesta.Nici la mijloc nu era bine inchis - se putea ghici din anumite pozitii ce culoare au chilotii ei (erau bej) si uneori puteam vedea si cei doi colacei de burtica.
Simona avea 45 de ani si era profesoara de chimie. Eu, implinisem 16, eram clasa a X-a si ma hotarasem sa dau la medicina. E dificil sa dai la medicina dupa ce primii doi ani de liceu i-ai irosit la o clasa de istorie dar...in ultima perioada mi s-a parut o optiune mult mai buna. Simona ma medita la chimie si alaturi de ea trebuia sa recuperez tot ce pierdusem pana atunci in liceu.Trebuia dar nu prea se intampla fiindca tinuta ei imi distragea atentia.
Sunt un tip foarte sociabil si deschis.Am avut niste experiente destinate altor timpuri si altei varste cand eram clasa a 6-a si asta m-a facut sa vad lucrurile diferit.Fetele si mai ales femeile nu mai erau un mister pentru mine. Nu imi era groaza sau rusine de ele asa cum se intampla pentru majoritatea colegilor mei, Dar nu imi erau nici indiferente. Nu, la 16 ani esti excitat aproape mereu, indiferent cat sex ai facut pana atunci.
Simona locuia singura intr-o garsoniera din Pantelimon.Era divortata de ceva vreme si chiar daca ajunsese sa predea chimia intr-un colegiu national de top, aveai nevoie de 10 minute de conversatie cu ea ca sa intelegi ca esecul de la medicina ii afectase intr-o oarecare masura intreg parcursul in viata. In anii 80 cand daduse ea examenul erau 12 pe loc si ea picase de doua ori la rand sub linie. A fost nevoita sa inceapa la chimie unde a intrat a treia fiindca parintii nu mai acceptau sa mai stea inca un an acasa, sa incerce din nou.
Se maritase in ultimul an de facultate cu un tip de care nu ii placea suficient de tare incat sa il ia de barbat dar asa erau vremurile atunci - maritata era mai bine. Repartitie mai buna, apartament mai mare...etc.Divortase cand, aflase ca nu poate face copii si, neavand cea mai grozava relatie cu omul, acesta plecase cu o femeie mai tanara si mai fertila.
De unde stiam toate astea? Simplu. V-am zis ca sunt un tip deschis si sociabil? Parca da.
Am inceput sa o intreb despre una, despre alta, in timp ce faceam pauze de tigara. Amandoi fumam si conveniseram sa avem patru pauze in timpul celor doua ore de meditatii. Atunci cand faceam pauza, ma uitam prin incapere si intrebam despre diverse lucruri - o carte, o poza...Si ea imi povestea.
Mi s-a zis candva, si eu am retinut ca o femeie trebuie ascultata mai mult decat sa ii vorbesti.Asta am si facut si ,aflandu-i povestea pauzele noastre s-au lungit, si am ajuns sa conversam aproape jumatate din sedinte. Amandoi stiam ca nu este un lucru bun dar fiecare aveam motivele noastre pentru a o face. Cert este ca am ajuns sa o cunosc destul de bine, sa o fac sa rada, sa o intreb fix despre necazurile ei cele mai arzatoare si...pot spune ca eram amici.
- Lucram si noi putin? mi-a zis ea ridicandu-se de pe fotoliu, lasandu-ma din nou sa-i vad chilotii ,legandu-se mai bine la mijloc (dar tot neglijent) in timp ce se indrepta spre birou.
Am urmat-o, privindu-i fundul cum se leagana in ritmul pasilor si m-am asezat langa ea la birou.
Era un capitol complicat cu benzeni si acetone si tot soiul de tampenii care imi faceau capul sa se invarta pe loc. Simona explica bine si chiar intelegeam dar in ziua aia nu aveam niciun chef si ea era deosebit de sexy.
Ma intrebam daca in ultima perioada s-a imbracat mai sexy pentru mine,Nu pot spune ca era prea decenta nici la inceputuri dar parca doar niste chiloti mici bej si un halat de satin vaporos nu mai purtase pana atunci.
- Esti foarte sexy azi. (i-am zis eu increzator)
- Adi, ai grija. Imi plac complimentele dar stiu exact cum vede un baiat ca tine o femeie de varsta mea. Mi-a zis ea "certandu-ma" pe un ton ironic.
- Cum? am intrebat-o eu.
- Ca pe o baba expirata...Mi-a raspuns pe un ton deosebit de serios la care nu ma asteptam.
- Poftim? Nu am inteles niciodata de ce femeile simt nevoia sa se descalifice dupa ce au trecut de o anume varsta..Eu cred ca arati foarte bine si am vrut sa-ti fac un compliment. Daca nu era adevarat, ma abitineam.
S-a uitat la mine cu o privire ciudata dar pozitiva si mi-a multumit spunandu-mi ca sunt dragut.

Stateam unul langa altul si incercam sa inteleg reactiile alea chimice. Era usor aplecata si ii puteam vedea conturul sanilor cum aluneca pe materialul fin si incercam sa ghicesc unde anume este sfarcul si forma lui.
- Ce faci? mi-a zis ea prefacut nemultumita.
- Ma uit la sanii tai prin material. I-am raspuns sigur pe mine.
- Adi....! Ai tai ma platesc ca sa te invat chimie...nu...
- Ah nu, am zambit. Partea aia o stiu foarte bine, cu chimia am probleme - am continuat la fel de sigur pe mine.
S-a intors spre mine, lasand halatul sa-i expuna complet chilotii, fara sa-l traga peste pulpa dezvelita si mi-a spus surprinsa
- Esti foarte direct si foarte indraznet azi!
- Si tu esti foarte sexy!...mi-e greu sa ma abtin! I-am raspuns privind-o in ochi.
Ii placea asta, sunt sigur. Acum aflasem si ca tinuta aceea era cel mai probabil pregatita pentru mine.
- Pot sa te sarut? am intrebat-o fara sa o las sa continue ce dorea sa spuna.
Nu a spus nimic dar ma privea intens, o privire nedumerita amestecata cu admiratie sau curiozitate...nu stiu exact, dar era de bine.De obicei daca intrebi si ea nu zice nimic ,o poti saruta.
Nu am priceput niciodata cum pot sa se sarute din nimic oamenii in filme. Nu, eu nu am putut niciodata! A trebuit mereu sa intreb.
M-am apropiat si ea si am sarutat-o. Asa cum ma asteptam, nu s-a impotrivit, dimpotriva.Avea niste buze carnoase si niste dinti usor ascutiti. Saruta cu pofta, ii placea sa suga limba...si asta este un semn bun de obicei.
In timp ce o sarutam, mainile mele o mangaiau pe sani, cautand sfarcurile. Imi plac tari si lungi, indiferent de forma sanului. Mari ,mici ,lasati sau drepti, sfarcul este principalul obiectiv pentru mine. Erau exact cum imi placeau...Mici si drepte, intarite deja, o excita nebuneste cand o atingeam.
M-am ridicat, am ridicat-o si pe ea si am continuat sa o sarut.Eram mult mai inalt ca ea, si imi placea sa ma aplec ca sa o gasesc. Mirosea bine si avea un gust bun de cafea amestecat cu tutun si ceva dulce...ce nu puteam sa identific.
I-am dat jos halatul si ,pe masura ce m-am indepartat de gura ei, am inceput sa-i sarut gatul si umerii...
- Adi....te rog...a incercat sa protesteze.
- Vrei sa ma opresc? am itnrebat-o eu ridicandu-mi doar putin buzele de pe gatul ei.
Niciun raspuns, din nou asa ca am continuat.stiind ca nu va mai protesta.
Am intins-o pe spate pe canapea si m-am lasat deasupra ei, sarutandu-i sanii, jucandu-ma cu sfarcurile ei, mangaind-o intre picioare. Era uda si imi place asta, nu era epilata si nu ma deranja atunci. Imi place sa-i mangai parul moale prin materialul fin si ud al chilotilor ei.
M-a impins usor, si apoi vazand ca nu ma dau de deasupra ei a facut-o si mai tare. m-am speriat fiindca credeam ca am mers prea departe si de fapt intuitia mea gresisre. M-am indepartat imediat dar, privind-o in ochi, m-am linistit - avea aceea privire diavoleasca a unei femei excitate care vrea ceva de la tine. Nu care vrea sa te opresti.
S-a repezit la pantalonii mei, mi-a dat jos cureaua, a descheiat nasturii si atunci cand s-a vazut in fata pulii mele tari, abia tinuta in loc de materialul chilotilor ochii i s-au aprins si foarte repede, cu ambele maini, a scos-o de-acolo si a inceput sa o suga cu o foame cum rar intalnisem pana atunci.
Doamne cum o sugea femeia asta....Tare, apasat, in timp ce...



    Login