Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jucariile
Autor : fairvew - 2015-09-16
Citita de 3975 ori - Nota 5.13 (23 voturi)
Asadar nu aveam un plan batut in cuie, stiam ca trebuie sa aduc ceva nou in relatia noastra si in acelasi timp sa improvizez pe parcurs. Cu timpul, am observat ca in momentele cand eu o pentram cu doua degete iar in timpul asta imi sugea pula, devenea euforica, ii era imposibil sa se mai controloze. Se batea cu pula peste fata si ma implora sa intru in ea. Bineinteles ca refuzam, si o masturbam cu mai multa pasiune si mai multa forta pana cand ceda si se urca pe mine calarindu-ma disperata.
Mi-am dat seama ca astea erau momentele de care trebuia sa profit. Trebuia sa o duc in starea in care daca ii soptesc: “Vrei o alta pula in tine?”, sa aiba curajul sa recunoasca (asta bineinteles daca isi si dorea). Dar pentru asta am considerat ca am nevoie de ceva ajutor. Asa ca am apelat la un magazin de jucarii erotice si bineinteles la un dildo de dimensiuni mai mici pentru inceput.
Prima experienta a ei cu dildo-ul nu a fost foarte placuta mi-a spus, s-a simtit oarecum inhibata, dar la o saptamana dupa o seara in oras cu prietenii si cu ceva pahare de vin, ajungem acasa si imi propune:
- Auzi, nu scoti jucaria ta un pic sa o mai incercam?
- Cum sa nu.
Era imracata intr-o rochita scurta, favorita mea, asa ca i-am spus sa nu o dea jos. Mi-a ghidat mana catre chiloteii ei tanga. .... era uda toata, o simteam mai dornica decat de obicei.
- Te rog linge-ma imi spune.
Ii dau sa tina dildo-ul in mana si ma pun in genenuchi. Stiu, ii place sa o ling pe clitoris in timp ce o penetrez cu un deget. Asta si fac... ma impinge disperata de cap. Incerc sa ridic capul sa vad ce face dar nu ma lasa, ma impinge cu gura in pizda ei cu toata forta, incepe sa se urce pe mine, acum ajung cumva lasat pe spate si ea cu pizda pe gura mea. Nu mai pot sa o penetrez cu degetul, pozitia nu-mi mai permite. Imi dau seama ca asta si vrea, vrea sa-mi bag limba in locul degetului. Simt ca nu se mai poate tine pe picioara, tremura.... ridic privirea si o vad cum suge dildo-ul cu ochii inchisi....are orgasm... tremura usor... si totul nu a durat decat 10 minute....
M-am ridicat, ea cauta sa se aseze undeva, n-am lasat-o. Am tinut-o in picioare cu rochia ridicata si ii spun sa se uite in ochii mei si sa se masturbeze. Imi desface blugii si incepe sa mi-o frece in timp ce se freca cu dildo-ul intre picioare. E obosita, nu are puterea sa aiba alt orgasm, se aseaza pe canapea...imi spune:
- Te vreau in mine.
(“Te vreau in mine” si linge-ma” sunt singurele cuvinte “murdare” folosite de ea. Speram ca vroia sa spuna mai multe dar trebuia sa invinga teama de a se exprima. Doream sa o aud vorbind murdar, dar nici asta nu puteam transforma peste noapte, trebuia sa o imping cumva sa se exprime asa cum isi doreste.)
- Ce vrei in tine? Ii soptesc
- Te vreau pe tine. Vreau sa intri in mine.
- Eu cred ca vrei pula in tine. Asa e?
- Da, vreau. Te rog da-mi-o .
- Daca vrei sa o bag in tine trebuie sa spui ca-mi vrei pula.
- Ma omori... baga-ti pula in mine ca simt ca mor. Baga-ti pula, hai te roooog.
Auzind cuvantul “pula” iesind pentru prima oara din gura ei, am futut-o ca un nebun neputand sa ma gandesc la nimic altceva, uitasem chiar si de dildo.
Au urmat mai multe partide mult mai excitante decat de obicei si vorbind din ce in ce mai erotic, asta poate datorita noii mele achizitii. Simteam ca isi doreste dildo-ul mai adanc, asa ca dupa un timp am cumparat un dildo cu dimensiuni mai mari. Asa ca am comandat unul de dimensiuni normale, forma naturala si cu ventuza. Mi se parea ideal pentru simularea sexului in trei. Deja incepusem sa ne descatusam si sa vorbim aproape tot ce ne trecea prin minte.
Asa ca in timpul unei partide, sarutand-o si ea masturbandu-se cu dildo-ul, o intreb daca vrea o jucarie mai mare.
- Da, baga-ti pula in mine.
- Nu, cand m-am referit la jucarie, ma referam la asta. Si ii arat noua achizitie.
- Uau, nu e cam mare?
- Nu, este marimea mea stai linistita.
- Arata sa real...
Mi-l ia din mana si il pune langa noi, apoi se pune pe spate si ma trage sa intru ea.In timp ce ne futeam ma intreaba:
- Si vrei sa ma futi cu el?
- Da, vreau sa stau intre picioarele tale sa va...



    Login