Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubirea si placerea din viata mea
Autor : vampir007 - 2015-03-10
Citita de 10026 ori - Nota 8.07 (55 voturi)
Sunt student, stau cu chirie de cativa ani la un prieten de familie care s-a oferit sa ma gazduiasca in una din camerele casei lui aflate pe strada Mimozei. Am camera mea unde pot face ce vreau fara sa fiu deranjat, acesti oameni sunt de zahar si ma accepta ca pe un membru al familiei lor. In casa mai locuesc impreuna cu domnu si cu doamna si cei trei copii, un baiat -mezinuul- si doua fete -una in clasa a 12-a ce se pregateste intens pentru BAC si cealalta, studenta in prinul an la aceeasi facultate pe care o urmez si eu. De multe ori glumim spunand ca imi calca pe urme. Intru in casa, toata lumea este plecata, de multe ori mi s-a intanplat sa gasesc casa goala cand vin de la cursuri asa ca ma bag repede la un dus si apoi in pielea goala cu prosopul de fata pe umar ma plimb prin casa. Merg la bucatarie, imi fac un sandwich, musc din el si urc scarile spre camera mea. Cand ajung in capatul scarii, vad usa la camera Madalinei deschisa, Madalina este fata mijlocie a domnului si a doamnei. Stiam ca acea usa nu sta deschisa decat daca fata este acasa si totusi, la ora asta nu trebuia sa fie aici ci la scoala. Pot vedea prin usa camerei patul si geamurile mari ce lasa lumina sa patrunda in camera dand un aer proaspat de primavara.

Deodata apare in cadru si Madalina, ma ascund repede in arbustii de pe hol care sunt destul de desi si o privesc pe fata mijlocie ce pare sa faca ceva interesant.

Este goala si ea la fel ca mine, o pot vedea din lateral, sanii ascutiti, abdomenul plat, funduletul bombat si picioarele lungi ma fac sa simt furnicaturi in stomac si mintea mea o ia razna. Ma imaginez deja facand sex, nu ma pot abtine si recunosc ca este prima data cand ma simt atras sexual de ea. O privesc fara sa scot un sunet, citeste ceva de pe un tub cu crema, il desface si isi pune o pasta alba in mana stanga, arunca tubul pe pat, isi freaca mainile apoi incepe sa isi mangaie sanii, ii maseaza bine pe toata suprafata lor, o atentie deosebita acorda si sfarcurilor tari si rozii, isi mangaie abdomenul si se apleaca dupa tubul de crema aruncat la intamplare, se intoarce cu spatele si privelistea care mi se arata ma innebuneste pe loc, in prim plan funduletul ei bombat care ma lasa sa ii observ rozeta si jumatate din buzele apetisante, putin umflate, ale labiilor proaspat rase. Mintea mea intra intr-un proces de creatie si ma vad in timp ce ii dau limbi, o sarut si o fut in pasarica ei ce mi se pare atat de frumoasa. Imi ating repede penisul care a luat-o razna, este atat de excitat incat ma face sa merg la Madalina, sa o prind de coapse si sa imi bag adanc in vaginul ei madularul, sa o fac sa tipe, sa urle si sa imi dau drumul la sperma pe trupul ei. Totusi nu ma grabesc, astept, privesc trupul ei si imi masez madularul, nu vreau sa stric un moment divin si mai ales nu imi doresc sa ma dea doamna si cu domnul afara din casa pentru ca nu m-am putut abtine de la fructul acesta apetisant.

Madalina ridica acum un picior pe pat si se unge cu aceeasi crema alba stoarsa din acelasi tub aruncat pentru a doua oara. Ma masturbez in timp ce o privesc si imi aduc aminte de o discutie pe care am avut-o intr-o seara la un sprit cu tatal care jura ca fetele lui sunt inca virgine. Oare asa o fi? m-am intrebat eu curios atunci dar si acum cand ii vad trupul gol, divin al Madalinei.

Isi aseaza celalalt picior pe marginea patului si ii acorda aceeasi atentie ca si celui de mai inainte. Miscarile pe care le face sunt atat de excitante si atat de senzuale. A terminat cu picioarele dar isi mai unge palmele cu crema inca o data si incepe sa isi dezmierde coapsele, apoi cu mangaieri usoare isi atinge fesele, le strange in palme si se joaca cu ele ridicandule pe rand. Eu imi strang penisul in palma si execut miscarea de dute-vino dezvelind si invelind capul penisului.

Nu sunt prea atent si Madalina reuseste sa ma observe printre verdele viu de pe hol, eu incerc sa ma ascund mai bine in boschetii domestici in speranta ca nu m-a vazut. Ea zambeste si continua sa se joace ispititor cu trupul ei.

Se aseaza pe pat in sezut cu fata spre locul in care ma ascundeam, isi atinge sanii apoi isi ridica sanul drept, apleaca capul si cu varful limbii isi atinge sfarcul excitat, priveste din nou printre ramurile verzi, cu varful degetelor ei subtiri isi gadila burtica si coboara, coboara atingerile blande mai jos de buric. Isi desface picioarele si ma lasa sa ii priveac vulva, e atat de apetisanta, buzele mari si groase, albe par atat de moi si dornice de a fi sarutate.

Madalina isi plimba degetul mijlociu pe marginea labiilor mari, apoi cu ajutorul degetului aratator isi departeaza buzele si lasa sa se vada piele rozie si clitorisul umflat, lunguet, iesit de sub chipiul protector. Isi duce mana la gura, lasa puta in grija ochilor mei, eu privesc cu pofta, si continui sa imi frec penisul chiar daca stau intr-o pozitie mai incomoda acum.

Desi banuesc ca m-a vazut si face acest spectacol doar pentru mine totusi nu stiu cum v-a reactiona daca ma duc la ea, aleg sa ma bucur de moment ca un voaior ce a prins lozul castigator.

Isi introduce degetul mijlociu in gurita, il umezeste bine dupa care se intoarce din nou la vulva suculenta. Isi departeaza de aceasta data labiile mari cu ajutorul degetelor aratator si inelar iar cu mijloceul isi atinge clitorisul lunguet apoi coboara printre labiile mici pana in dreptul vaginului, isi misca circular varful degetului si apoi dispare putin cate putin in interior.

Madalina priveste pe sub pleoape plantele dupa care eu ma ascund, posibil ca ea ma vede mai bine decat cred eu, ma masturbez in continuare si o privesc pe ea, asta conteaza acum pentru mine, satisfactia pe care o am si gandul ca ar putea face acest lucru doar pentru mine ma excita si mai mult. Ii urmaresc degetul care intra si iese lent din vaginul ei, ii aud gemetele. Cu mana cealalta isi strange sanii si se joaca cu sfarcurile, imi place si scap si eu un oftat de placere. Atunci, Madalina, isi scoate degetul din interiorul ei, il baga in gura, il suge apoi se mangaie cu el pe trupul gol, ajunge din nou cu el pe vulva, dar nu se mai joaca ca mai inainte ci bate cu el de trei ori in labiile umede si imi face semn cu acelasi deget sa ma apropii. Repeta aceleasi miscari de cateva ori si priveste insistent spre ascunzisul meu pana sa imi fac curaj sa ies de aici de dupa plante.

Merg drept, cu madularul erect, ea se lasa pe spate sprijininduse in coate si ma priveste fara sa zica nimic, asteptand ca o fetita cuminte sa isi primeasca rasplata pentru ce a facut.

Ma asez in genunchi in fata pasaricii ei, Madalina isi intinde picioarele si mi le aseaza pe umeri. Ii sarug gamba piciorului stang, simtul olfactiv imi este inundat de miros de portocale si pielea fina imi aduce aminte de acea crema cu care s-a uns pe trup.

Ii sarut genunchiul, ii sarut pulpa piciorului, o sarut inghinal, se gadila, chicoteste si imi strange capul intre coapsele ei, dar eu continui sa ii sarut buz...



    Login