Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ioana Fantezia din copilarie devenita realitate
Autor : cuplu2121 - 2022-02-12
Citita de 6164 ori - Nota 4.62 (26 voturi)
(1) Mai tineti minte fata aceea simpatica din grupul de prieteni avut in copilarie? Cea pe care toti baietii o mancau din priviri? Blonduța cu ochii verzi, slabuta cu un fundulet obraznic. Cu totii am avut cate una cand eram mici.

(2) Eu sunt Mihai si am 29 ani acum. Haideti sa va povestesc cum am ajuns sa pun mana pe ea dupa ani de zile in care nu am mai stiut nimic unul de celalalt.

(3) O cheama Ioana si are 27 si ghiciti ce: Inca este blonduta slabuta si cu un fundulet inca si mai obraznic. Am gasit-o pe instagram intr o zi si am ramas evident putin acaparat de pozele ei sexy . Evident ca am abordat o prieteneste initial cu mici vrajeli pe ici pe colo dar tipa parea de neatins.

(4) Ei ghiciti ce. Dupa cateva saptamani tipa ma abordeaza ea pe mine si dupa probabil cateva randuri irelevante trimise unul altuia nu stiu cum dar am inceput sa ne spunem unul altuia cat de mult am vrea sa ne-o tragem unul altuia si cum nu mai avea rabdare sa mi puna pasarica ei pe tava.

(5)Socat evident inca dupa acea comverstie am decis sa merg sa o vad in frumoasa si aglomerata Londra unde era o eminenta studenta si educatoare. Sincer nu ne vazusem de peste 10 ani si odata ajuns in fata casei asteptam cu emotii sa vad cine se va urca in masina.

(6)Tipa apare si arata mai bine ca niciodata, parea sigura pe ea. Un pardesiu elegant,cizme cu toc,o palarie ce-i dadea un aer misterios sub care se ascundea un chip copilaros nu mult schimbat, cu niste ochi mari si verzi si un zambet putin timid.

(7) Spunea ca vrea sa scape de emotii asa ca sa mergem pt ca abia asteapta sa ma futa rau de tot. Evident am fost luat pe nepregatite de vorbele ei si mi s a sculat instant.nu mi venea a crede ca este chiar copila dupa care obisnuiam sa intorc capul in copilarie. Ea observa si ma invita la un hotel din zona .

(8) Ajunsi in camera ma uimeste iarasi ramanand intr-o lenjerie sexy cat ai bate din palme. Mi am facut in sfarsit curaj sa o sarut dupa ce am admirat o pt o secunda si am pus o pe pat. Eram nerabdator sa o vad goala complet si sa vad ce pasarica frumoasa ascundea acea lenjerie din dantela neagra.

(9) Deja imi pierdusem orice rabdare si am inceput sa i ling cu pofta pizda deja umeda si sa i sug labiile si lindicul carnos. Gemea puternic acum si isi ridica din cand in cand capul sa ma vada cum o penetrez cu limba in pizda si cur. I am spus ca vreau sa intru in ea asa ca am asezat o deasupra mea fiind o tipa de talie mica.

(10) Isi potriveste singura pula intre buzele vulvei ce deja se simtea pulsand si odata ajuns in ea inghite in sec simtind pula cum îi intinde pasarica ei mica pana ce o ia pe toata. Nu mi veneana crede. Ioana din copilarie imi spunea c...



    Login