Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Intoarcerea
Autor : alicedione - 2014-11-11
Citita de 6099 ori - Nota 6.47 (40 voturi)
M-am intors dupa o absenta indelungata. Cei care au citit ce am scris pana acum cred ca vor intelege de ce nu am mai putut sa postez. Fantezia asta o sa fie excitanta de la un punct, dar pana acolo as vrea sa va povestesc cate ceva despre ce s-a mai intamplat cu mine.

Aventura mea cu acel adolescent francez in toaleta restaurantului din Paris a fost ultima pe care o traisem. Intre mine si Maryse totul este bine, cel putin aparent. Eu o iubesc, ea ma iubeste, dar parca nu mai avem timp una pentru alta asa cum aveam inainte, mai ales ca acum avem un copilas, pe Genevieve. As vrea sa ii ofer tot ce e mai bun pe lume, sa fie fericita.

Genevieve s-a nascut pe 10 iulie anul asta, un pic mai devreme decat era stabilit, dar este sanatoasa si vreau sa o cresc bine, vreau sa fie o fata cuminte.

M-am intors in Romania pentru cateva saptamani. Sa fiu sincera, niciodata nu mi-au lipsit locurile astea. Nu mi-am dorit in mod expres sa ma intorc, din moment ce imi placea foarte mult viata pe care o duceam in Franta, impreuna cu iubita mea Maryse si cu scumpa mea Genevieve. Dar m-am intors. Am fost mai mult manata de instinct. De mai bine de o luna i-am tot spus lui Maryse ca mi-as dori sa ma intorc acasa o vreme. Ea imi raspundea mereu:
-Dar esti acasa, mon amour.
Nu, nu eram acasa. Nu ma mai simteam ca acasa, oricat de mult m-as fi mintit. Aveam nevoie de o pauza. Nu stiam cat de lunga, dar mi-o doream. Maryse a inceput sa-si faca tot mai multe griji pentru mine, a vrut sa ma duc la un psiholog, sa ii spun ce am pe suflet, sa ma descarc, sau sa merg la un alt doctor care sa-mi prescrie niste antidepresive, crezand ca sufar de o depresie postnatala. Dar eu stiam ca nu e asa. Maryse doar juca un rol, ca sa ma imbuneze, dupa toate lunile cat a fost absenta, chiar daca statea langa mine.

Am ajuns in Romania lunea trecuta, adica pe 3 noiembrie, fara Genevieve. I-am spus lui Maryse ca am nevoie de o pauza si am lasat fetita in grija ei pentru o perioada. Stiu ca sunt iresponsabila, dar cand am fost altfel? Mai tineti minte episodul ala in urma careia am ramas gravida cu Thierry? A trecut mai bine de un an de cand Thierry si prietenul lui m-au futut ca pe ultima zdreanta, m-au umilit, iar mie mi-a placut. Pe undeva ma excit atunci cand ma gandesc la ziua aia, dar s-a intamplat altceva intre timp care mi-a schimbat perspectiva.

7 noiembrie, adica vinerea asta. Nu puteam sa raman singura. Nu voiam sa raman singura. Imi era teama ca aveam sa fac vreo prostie, asa ca m-am imbracat cu niste haine mai mult sau mai putin provocatoare, care nu prea imi scoteau formele in evidenta, si am iesit in club. Era 9 seara, iar lumea abia se strangea la distractie. In boxe se auzea "Noi doi gandim la fel" intr-o varianta remixata. Nu m-am apucat sa dansez. M-am dus direct la bar si i-am cerut barmanului o tequila.
-Da, dar n-ai vrea sa incerci noul nostru cocktail...
-Tequila! am strigat eu atat de tare, ca aproape a acoperit melodia care se auzea in boxe.
Barmanul se conforma, vazandu-ma atat de hotarata. Ma uitam din cand in cand in spate si vedeam cupluri hetero cum dansau, se distrau. Chestia asta ma excita. Vedeam in modul cum dansau, se sarutau si se pipaiau ca se doreau enorm. Am simtit cum sfarcurile mi s-au intarit, iar inima mi-a luat-o la goana. Mi-am dus instinctiv mana la pizda si am frecat-o cateva secunde, muscandu-mi buza. Imediat ce mi-am dat seama ce fac, am clatinat puternic din cap, m-am intors si mi-am pus capul pe tejghea, izbucnind in plans. Ce se intampla cu mine? Credeam ca ma lepadasem de curva din mine.

-Tequila dumneavoastra, zise barmanul pe un ton rece.
-Ce-a durat atata? am zis eu ridicandu-mi capul de pe tejghea, cu ochii inlacrimati.
-Aaa... am avut multe comenzi si...
-Nu-ti mai cauta scuze si dispari!
-Ati plans...
-Ce-ti pasa? Dispari!
Baiatul pleca mormaind ceva acolo, poate facandu-ma curva nefututa sau ce i-o fi mai trecut prin cap. Priveam paharul de tequila si ma lingeam pe buze. Ii cunosteam gustul din toate datile cand beam impreuna cu Maryse intainte sau dupa o noapte fierbinte, in care ne gustam sucurile reciproc. In care eu eram dulce si ii lingeam fiecare particica a corpului, pana cand ajungeam la pizda ei minunata, facand-o sa aiba orgasm imediat, iar ea era mai puternica, mai brutala, imi musca buzele, sfarcurile, ma plesnea peste fund si imi baga aproape toata mana in pizda. Ah, ce amintiri excitante. Chiar si acum, cand scriu asta, mi se face pielea de gaina si sfarcurile mi se excita.

Am baut jumatate de pahar de tequila dintr-odata, cand simt pe cineva luandu-ma pe dupa umar. Am lasat paharul din mana si am spus fara sa ma uit respectivul:
-Nu sunt tarfa ta, in mortii ma-tii, deci cara-te!
-Alice? zise cel care ma abordase. Chiar tu esti?
M-am intors spre el si l-am recunoscut imediat. Era atat de frumos, mai frumos decat mi-as fi inchipuit vreodata ca va ajunge. Cred ca are cam 1.80. Nu pot sa-mi dau seama cate kilograme si oricum nu ma interesa. Avea pletele negre pana mai jos de umeri, o barba neagra, foarte bine ingrijita, si cei mai dulci ochi pe care i-am vazut in viata mea. Purta un tricou cu Black Sabbath, blugi si negri si avea un tatuaj cu o pentagrama rasturnata pe bratul stang.
-Dorin?
-Inca ma mai tii minte, chiar asa schimbat cum sunt acum.
-Da, cum sa te uit? am zis eu visatoare.
-Zau ca n-as fi crezut ca ti-am lasat o impresie chiar atat de buna.
-Mi-ai lasat, dar... ce cauti tu aici? Esti rocker si asta-i un club de...
-Da, da, stiu. M-a tras gagica-mea pana aici, ca cica vrea si ea sa se distreze si n-are chef sa mai stea cu satanistii mei, cica.
-Ei, cacat.
-Neah, are toane. Si ea e rockerita, doar ca voia sa schimbe un pic atmosfera, sa faca un pic de caterinca.
-Si tu ai lasat-o singura.
-E fata mare si se descurca. Ma rog, las-o pe ea. Tu ce mai faci?
-Pai m-am intors un pic acasa. Stii, m-am casatorit.
-Ooo, si cine-i norocosul?
-Maryse Chevalier.
El rase ca un nebun aproape un minut, dar se opri cand vazu ca nu am schitat niciun zambet.
-Deci tu chiar vorbesti serios?
-Ma vezi tu ca rad?
-Ah... nu. Deci esti lesbi?
-Sunt bi, altfel nu m-as fi lasat fututa si chiar sa raman gravida. Am si o fetita.
-Oh, Doamne. Ce-au trecut anii.
-E normal, mon cher. E normal.
M-am intors spre pahar si am mai baut jumatate din cat ramasese.
-Ce te-a facut sa te intorci acasa?
-Nu stiu.Chiar nu stiu ce a fost in capul meu.
-Poate ca nu stii. Poate... ca asa a fost sa fie, zise el prinzandu-mi breteaua sutienului prin rochie.
-Sa nu indraznesti...
-Dar de ce nu? zise el intorcandu-mi capul si sarutandu-ma cu foc.
La inceput voiam sa ripostez, dar mi-am dat seama ca imi placea. Imi placea sa ii simt barba pe pielea mea, imi placea sa ii simt mana desfacandu-mi sutienul, imi placea sa simt cum ma excit atunci cand mana lui aluneca pe spatele meu. Fara sa-mi dau seama, el ma lua pe sus, ma duse in brate in toata multimea aia de tineri, iesiram din club si ma baga in masina lui. Ma aseza pe scaunul din fata, el se puse la volan si porni. Nu mai puteam. Eram excitata moarta. Il priveam si simteam ca mai era putin pana cand capul avea sa-mi explodeze. Mi-am muscat buzele si i-am mangaiat pula prin blugi. Dorin respira din ce in ce mai repede si calca pedala de acceleratie. Eu i-am desfacut fermoarul si am scos la iveala o pula minunata de aproape 20 de centimetri. Am inceput sa i-o frec, iar el ma privi cu coada ochiului. Clatina usor din cap, insa mie nu mi-a pasat. Am dat din cap, ma-m aplecat si am inceput sa ii ling pula pe toata lungimea ei.
-Alice, nu...
Privind in sus spre el, i-am zis:
-Tu condu acolo, iar eu o sa-ti sug pula cum nu ti-a mai supt-o nimeni pana acum.
Dorin inghiti in sec in timp ce eu i-am luat pula in gura, pana in gat. Apoi am inceput sa cobor si sa urc, cu miscari lente, care stiam ca il vor excita peste masura. Pula aia parca se facea tot mai groasa, iar eu maream ritmul. Voiam sa i; fac fericit, sa-i simt gustul. Dupa aproape cinci minute, el si-a dat drumul in gatul meu, iar eu mi-am ridicat capul si i-am aratat cum fac gargara cu sperma lui, dupa care am inghitit-o. I-am luat si ultimii stropi de sperma de pe pula si apoi m-am sters la gura cu un servetel.
-Unde-ai invatat sa sugi pula in halul asta?
-Sunt o tarfa, Dorin, iar tarfa vrea sa fie fututa in noaptea asta.

Dorin se incheie la pantaloni, am urcat pana la apartamentul lui parca mai infierbantati si am inceput sa ne sarutam imediat ce am inchis usa. In mai putin de un minut el m-a dezbracat. La fe de repede l-am dezbracat si eu, lasand la vedere un tatuaj mare cu un fel de inger decazut. Cam astia eram noi. Decazuseram, ne lasaseram prada poftelor animalice, dar ne simteam perfect. Ne sarutam, in timp ce el imi masa clitorisul. Eu ii frecam pula, facand-o sa fie mai tare ca niciodata. Apoi el cobori incet, imi linse sfarcurile, apoi cobori spre buric si spre pizda, pe care o saruta cu pofta. Ma ridica si ma puse in pat, fara sa se opreasca. Eram atat de excitata. De fapt, nu cred ca mi s-a intamplat nici cand am fost facuta posta de echipa aia de baschetbalisti. Nu... Dorin mi se parea zeul sexul...



    Login