Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatainitiere unei curve
Autor : buja_gabi - 2010-06-19
Citita de 16368 ori - Nota 8.00 (26 voturi)
Privind cum barbatul paseste semet in cealalta camera, fata puse mana pe sticla si turna in paharul prietenei ei.

Andreea mai lua o inghititura de coniac, se ridica de pe pat si cu ajutorul Claudiei, isi dadu jos blugii.

- Acum si chilotii!

- Mai tarziu, raspunse Andreea.

- Cum mai tarziu? Doar nu astepti sa ti-i dea el jos, si Claudia se apleca si-i trase usor in jos pe coapsele lungi si frumos conturate.

Era invidioasa pe prietena sa, mai bine zis pe trupul acesteia, pe felul in care arata, pe buclele blonde, pe buzele senzuale, pe... Ce mai, George a fost un prost de a preferat-o pe Monik, stricand astfel prietenia cu Andreea, prietenie ce incepuse inca din primele zile ale liceului, mai gandi ea in timp ce-i desfacea sutienul.

- si tricoul?!

- Nu!, raspunse Andreea nervoasa si se aseza la loc pe pat. Puse picior peste picior pentru a-si ascunde carliontii pubisului si cu mana tremuranda dadu pe gat restul coniacului din pahar.

- Tu vrei sa te imbeti?

- Nu stiu. Poate ca ar fi mai bine, sau poate ar fi mai bine să plecam. Ce zici?

Intuind prin ce trece prietena sa, Claudia se aseza in dreapta ei, o cuprinse cu o mana pe dupa mijloc, iar cu cealalta incepu s-o mangaie pe coapse, pe abdomen, poposind cu degetele pe pubis pe care incepu sa-l maseze usor.

- Eu zic sa ramanem, raspunse Claudia. Ai spus ca-l ursati pe George si ca esti hotarata sa-ti oferi virginatatea primului barbat care te vrea. Multi te-ar dori, dar eu te-am adus la unul care mai si plateste regeste pentru asta. Stiu ca esti speriata, dar iti garantez ca ce e mai nasol va trece repede si vei incepe sa descoperi noi senzatii pe care, de maine, vei incepe sa le cauti chiar tu. Eu abia i-mi mai aduc aminte. Au trecut patru ani si de atunci m-au calarit multi, dar pe bani. Singurul, doar stii, pe care ar trebui sa-l platesc eu, este Ionica, care ma face sa ma urc pe pereti, nu alta. Acum fii cuminte si cu timpul vei gasi si tu un Ionica. Nu se termina barbatii cu George.

Andreea isi asculta prietena ca hipnotizata. Gandi ca Claudia are dreptate. George o dezamagise cumplit.

Nu cu multe zile in urma implinise 18 ani, zi care coincise cu intrarea sa la facultate. Parintii ii organizase o petrecere demna de un asemenea eveniment, mai ales ca acestia, dupa ce au pus totul la punct, au plecat in vizita la o sora de a mamei. Tot atunci isi propusese sa-si ofere fecioria lui George. Dar n-a fost sa fie asa. Facuse greseala de a o invita si pe Monik la petrecere, cu toate ca stia ca aceasta ii poarta sambetele prietenului sau. A avut incredere in el, în relatia lor, dar spre dimineata, George plecase cu Monik. A plans toata ziua, iar spre seara, avand-o pe Claudia langa ea, ii telefona lui George. Mai bine n-ar fi facut-o. Barbatul o trimise la plimbare si incheie spunandu-i ca a intrerupt o partida de sex nemaipomenita.

Ii venea sa urle si atunci isi jurase sa-si ofere trupul primului barbat care o va dori. Sorina parca atat asteptase, veni cu propunerea pe loc.

- Si chiar o sa vrea?!, intreba ea printre sughituri de plans.

- Proasta esti! Chiar o sa ne si plateasca.

Asa ca, astazi, erau in casa barbatului, care se purtase frumos cu ele, le servise cu coniac, prajiturele, intretinuse o conversatie elevata si chiar daca era mai in varsta decat ele cu douazeci si ceva de ani, arata foarte bine.

Andreea holba ochii cand acesta aparu in camera, gol, numai muschi, dar cel mai impresionant lucru la el era scula lui enorma, pregatita de atac. Fata era ingrozita mai ales de glandul vinetiu al penisului pe care il asemana cu un cap de maciuca ciobaneasca.

Barbatul ingenunche in fata Andreei, o atinse pe coapse, lucru ce o facu sa se incordeze, apoi o ridica un pic pentru a aseza sub fundul ei prosopul cu care venise din baie. O culca pe spate, ii ridica tricoul deasupra sanilor, pe care ii cuprinse in palme pentru o clipa, o trase mai la marginea patului, ii ridica picioarele departandu-i-le totodata pentru a.i da cale libera penisului. Parca ramasa fara vointa, Andreea se lasa manevrata după dorinta lui. Simti cum capul penisului se propteste in poarta vaginului. Uita sa mai respire, astepta. Si cu toata asteptarea ei, atacul fu dur, himenul plesni. Tipa si incerca sa se ridice, dar penisul o lovi in fundul vaginului, lucru care o facu sa tipe di nou si care o determina sa cada la loc.

Claudia nu-i dezvaluise modul brutal de a actiona al barbatului in timpul actului sexual. Daca i-ar fi spus, acum nu mai era aici. Era sigura ca gemetele ei vor inceta nu peste mult timp, iar in locul durerii va fi cuprinsa de alte senzatii mult mai placute. Cel putin asa spera. Dealtfel, nu peste mult timp, acest lucru se intampla. Cu fiecare impingere a barbatului, Andreea simti ca de la locul contactului irup senzatii nemaiintalnite pana atunci de ea. Lacrimile i se oprira si chiar deschise ochii. O vazu pe prietena sa cum ii priveste si are o mana sub fusta, intre picioare. Considera ca, Claudia ramane o vicioasa incurabila.

Orgasmul o lovi fara de veste. Simti ca ceva o arde in interior cand el ejacula, iar spasmele vaginului nu contenira nici cand penisul iesi din ea. Ar fi vrut ca macar pentru o vreme scula lui sa mai fi ramas acolo deoarece, acum, pasarica ei se zbatea in gol.

Barbatul pleca la baie, iar Claudia veni langa ea.

- Acum de ce plangi?

- Nu stiu. Sincer, nu stiu!

- Nu te prosti! Hai sus, si Claudia o ajuta sa se ridice in capul oaselor.

Privi intre picioarele sale si vazu ca pe prosop se latise o pata rosie.

- Ce te uiti? Gata cu himenul! Nu te speria, sangerarea trebuie sa se fi oprit.

- Nu ma lua de proasta. Stiu si eu, nu sunt o analfabeta! Ai stiut ce m-i se va întampla. Toata treaba asta a fost ca un viol.

- Si?! Daca ti-as fi spus, mai veneai? Nu! Hai, gata. Te asteapta o liota de barbati de acum incolo. Si, daca esti asa de sensibila, de ce dracu ai asteptat pana acum sa devii f...



    Login