Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Inceputurile unei milfe
Autor : neverland - 2016-07-24
Citita de 16446 ori - Nota 5.43 (84 voturi)
Locuiam intr-un cartier linistit, chiar plictisitor, as putea spune. Nimic si mai ales nimeni nu iesea cu ceva din comun. Din pacate, orice incercare de a te diferentia de ceilalti era pedepsita cu indiferenta si chiar cu ura. Tocmai de asta, sa gasesti pe cineva deschis la minte parea imposibil. Am descoperit totusi ca unele lucruri stateau putin diferit.
Se intampla intr-o zi de vineri dupa-amiaza. A trebuit sa ma duc sa iau un cd de la o prietena de familie pentru ca mama avea nevoie de el la serviciu. Nu prea-mi convenea ideea. Elena si sotul ei, Marius, mi s-au parut ok inca de cand i-am cunoscut prima data. Insa aveau un copil, Bogdan, care era total opusul lor. Nu stiu daca il facuse cu Marius sau nu, dar daca nu, atunci Elena facuse o mare greseala.
In fine, am plecat de acasa cu chiu cu vai si am ajuns la casa lor. Nu stateau chiar departe. Am intrat in bloc, am urcat doua etaje, si am sunat la usa lor. Mi-a deschis chiar Elena. Era cu zambetul pe buze, ca intotdeauna.
-Buna, dragule ! Ce faci? De cand nu te-am mai vazut!
-Sunt bine, dumneavoastra?
-De cand imi spui tu mie dumneavoastra? m-a intrebat cu ironie. Ce? Ai uitat? Eu sunt Elena.
A zambit cald si sincer, asa cum o facea de fiecare data. Mi-am dat seama ca nu ii mai vizitasem de mult timp. Mi-am amintit cum imi zicea mereu sa ii spun pe nume atunci cand eram mic.
-Ah, da, asa e... am zis incurcat. Uitasem. Ma obisnuisem de la toti importantii sa vorbesc asa.
-Cu multe persoane importante vorbesti tu...
-Obama zicea ieri ca e bine, il doare o masea, dar o s-o rezolve. Mi-a spus sa te salut daca tot trec pe aici.
A izbucnit in ras.
-Pai bine mai, tu vorbesti din astea cu Obama si mie imi spui dumneavoastra?
Am inceput amandoi sa radem.
M-a invitat in sufragerie. Acolo mai era o femeie.
-Ea e Oana! s-a grabit Elena sa mi-o prezinte.
Am facut cunostinta si dupa m-am asezat comod intr-un fotoliu.
-Sa va aduc niste prajiturele! am auzit-o pe Elena spunand.
Am preparat la ele toata noaptea pana dimineata cand s-a deschis cofetaria si am putut in sfarsit sa le cumpar.
Am inceput toti trei sa radem. Elena avea mereu astfel de replici care incepeau intr-un fel si se puteau termina oricum.
Ne-a adus prajiturile. Am mancat. Erau foarte bune. Am vorbit. Am raspuns la vesnicele intrebari puse atunci cand faci cunostinta cu cineva, legate de scoala, familie si fete,apoi Elena mi-a spus ca se duce sa aduca laptopul ca sa pot lua ce imi trebuie.
Nu a iesit bine pe usa ca vocea plictisita si bolnavicioasa a fiului ei, Bogdan s-a auzit rasunand in toata casa.
-Mamaa, nu-mi gasesc sosetele.
Am vazut cum Oana isi pune mana la gura pentru a nu izbucni in ras, lucru pe care l-am facut si eu.
-Sunt in acelasi loc in care au fost mereu! s-a auzit Elena strigand.
-Nu le gasesc! Vino tu si cauta-le!
Am auzit pasii Elenei ducandu-se spre camera lui.
-Uneori ma intreb oare ce s-ar face baiatul asta fara Elena...a spus Oana.
-Nu stiu! Dar cu siguranta ar pleca descult.
A suras.
-Da, cu siguranta.
Macar acum stiam ca nu sunt singurul care crede asta despre Bogdan.
Nu am apucat sa vorbim mai multe pentru ca Elena s-a intors cu laptopul in brate.
M-am dus la birou, acolo unde a asezat laptopul, mi-a aratat ce trebuie sa iau si s-a retras pe canapea langa Oana.
Au inceput sa vorbeasca, dar mai incet. Probabil voiau sa nu le aud.
-Nu stiu ce sa ma mai fac cu el, pe bune! spuse Elena
-Trebuie sa invete sa se descurce si singur, macar un minim acolo. Tu l-ai lasat singur doar o data si l-ai gasit plangand in perne.
-Asta-i spun si eu, dar parca vorbesc cu peretii. Nici Marius nu stie ca sa-i mai faca. Poate ca asa e el si nu ai cum sa-l schimbi.
Mai departe nu am mai auzit decat franturi pe care nu am putut sa le leg prea bine. Am inteles doar ca au vorbit despre Bogdan, apoi despre sotul Elenei, Marius. Dar le-am si vazut de doua ori ca au facut si niste semne spre mine si mi s-a parut la un moment dat ca mi-am auzit chiar si numele. Nu m-am intors. Am asteptat sa ma mai strige din nou, eventual, dar nu s-a intamplat.
La un moment dat, Bogdan a intrat in sufragerie. Era mai gras decat ultima data cand l-am vazut, dar avea acelasi mers impiedicat si aceeiasi ochi care niciodata nu se deschideau complet. Pe acelasi ton plictisit ca mai devreme a mormait:
-Sunt gata!
-Bine, o sa vina si tati imediat.a spus Elena. Pana atunci nu vrei sa ii saluti pe musafirii nostri?
A salutat-o pe Oana pe acelasi ton muribund iar apoi a venit la mine si mi-a strans mana. Ma rog, strans e mult spus, a atins-o putin.
S-a asezat pe fotoliul pe care statusem eu mai devreme si nu a mai scos niciun sunet, ceea ce nu pot spune ca m-a incomodat prea mult.
La putin timp, a venit si Marius. Se schimbase. Si el se ingrasease putin, mai albise pe ici pe colo, si avea o figura mai trista ca cea pe care o stiam. Si-a revenit putin cand ne-a vazut pe toti acolo. Spunea ca nu mai merge masina si ca a trebuit sa ia un taxi. Am regasit totusi o parte din vechiul Marius, zambaret si glumet, ce-i drept in doze mult mai mici.
Atunci mi-am dat seama ca Elena se schimbase cel mai putin dintre toti, sau cel putin se ascundea destul de bine.
Am vorbit vreo 5 minute dupa care, Marius l-a luat pe Bogdan si au plecat impreuna.
Am ramas din nou, doar noi trei.
-Inca il mai duce Marius la scoala? a intrebat Oana.
-Da... a raspuns Elena putin stanjenita, probabil mai ales din cauza prezentei mele.
Am incercat sa ma prefac ca nu am auzit. Au mai stat cateva minute, timp in care nu au vorbit prea multe, iar apoi Oana s-a ridicat sa plece. Ne-am salutat, iar Elena a iesit pentru a o conduce. A lasat usa deschisa asa ca le-am mai putut vedea. S-au salutat, s-au pupat, apoi am auzit-o pe Oana spunand:
-Hai, vezi ce faci, ai grija de tine si...
In acel moment am vazut clar cum a facut semn din cap spre mine. Elena s-a intors automat spre mine, iar atunci m-am facut ca ma uit din nou spre laptop. Nu stiu ce au facut mai departe, cert e ca n-au mai spus nimic pana cand Oana a iesit pe usa.
Elena s-a intors si s-a asezat pe canapea. Imediat dupa, am terminat ce aveam de facut si m-am ridicat de la birou.
-Gata! Cam asta e tot.
-Ai terminat?
-Da.
-Bine, te grabesti sau poti sa mai stai.
-Nu, nu ma grabesc.
-Atunci mai ramai si tu putin, nu te-am mai vazut de ceva timp. Bei o cafea sau ceva?
Am acceptat. Am mers la bucatarie pentru a mai vorbi in timp ce facea cafelele. M-a intrebat cum mai e pe acasa si diverse chestii banale, apoi, intr-un fel, nu stiu daca intentionat sau nu, am ajuns sa vorbim despre cum o duce ea.
Am observat ca s-a intristat putin cand am ajuns la asta.
Usor usor, a inceput sa imi spuna tot mai multe si sa fie tot mai deschisa. Mi-a spus la inceput ca nu mai stie ce sa faca din cauza lui Bogdan, ca stie ca sa fii mama inseamna multa dedicare, insa nu i se parea normal sa aiba mai putin timp pentru ea acum decat atunci cand era Bogdan doar un bebelus. Nici cu Marius nu se mai intelegea atat de bine. Avea un post care il solicita foarte mult si venea tot mai tarziu, mai obosit si mai nervos acasa. Iar cand venea, dadea peste alte probleme. Intr-un fel, nu era nici vina lui.
O simteam usor disperata si nu stiam ce sa spun pentru a o face sa se simta mai bine.
-Nu am mai facut nici sex. a spus cu jumatate de gura.
Daca inainte nu am putut sa spun prea multe, acum nu mai aveam nicio sansa. Vorbeam despre orice dracovenie cu ea atunci cand eram mic, dar nu deschisesem niciodata subiectul asta.
-Nu stiu de ce iti spun eu tie asta, a spus cu un usor zambet pe buze, dar nu am cui. Imi pare rau, m-ai prins intr-un moment mai prost.
-Nu-i nimic, inteleg!
-Nu, acum pe bune, uneori ii aud si pe vecini facand-o. Alteori ma intalnesc cu diverse prietene si mai vorbim si despre asta. Toate incep sa spuna cum au mai facut-o si in nu stiu ce pozitii. Iar eu ce sa spun? Cum m-am trezit dimineata cu piciorul lui barbate-meu peste mine, in timp ce el se lungise pe jumatate de pat? Foarte tare! Cred ca o sa excite la maxim.
Am inceput sa rad infundat. Nu voiam sa o fac sa se simta mai rau, dar am observat ca si ea zambea.
-Doamne, ce am ajuns eu sa vorbesc cu tine!
-E in regula. Inteleg. E dificil.
In realitate, nu prea intelegeam nimic. Nu ma asteptam sa ajunga atat de disperata si nu pricepeam de ce imi spune asta mie.
Ne-am luat cafelele si ne-am intors in sufragerie unde am stat cateva momente fara sa scoatem vreun cuvant.
Atunci, pentru prima data, am simtit nevoia s-o analizez.
Era bruneta, avea parul lung si drept. Era destul de slaba pentru varsta ei si din fericire, nu isi ineca amarul in ciocolata. Avea sanii mari, puteai crede ca are silicoane, insa erau complet naturali. Fundul, la fel, si nu parea deloc lasat, sau oricum prea putin pentru a putea fi sesizat. Pe deasupra, isi pastrase o anumita tinerete a fetei. Parca anii nu-si pusesera amprenta prea mult pe chipul ei. In plus, mi-am dat seama ca o vazusem des imbracta in pantaloni mulati ca si tricourile de altfel sau fuste destul de scurte. Cred ca barbatii intorceau capul dupa ea si imi era chiar ciuda ca nu fusesem atent la aspectul asta pana acum.
La fel era imbracata si atunci, cu niste pantaloni scurti si un tricou cu un decolteu destul de adanc, care lasa o parte a sanilor la vedere. M-am holbat atunci pentru prima oara la ei. Nu ma gandeam ca voi face asta vreodata. Nu stiam daca ma observa. De fapt, nu ma gandeam deloc la asta.
-Auzi, dar tu ai vreo prietena?
M-am trezit brusc, dandu-mi seama ce faceam. M-am uitat la ea si am observat ca privea in gol, in alta directie. Am sperat ca nu ma vazuse.
-Nu... nu am...am reusit sa spun intr-un final.
-Dar mai esti virgin?
Iar se ducea in directia aia. Chiar ajunsese sa o obsedeze tema asta.
-Nu, nu mai sunt.
-Eu nici nu mai stiu cum e. Cred ca si daca as face-o acum, n-ar mai fi ca alta data. Ma simt ca o baba.
-Ee, nu cred...am reusit sa spun intimidat de situatie.
-Oricum Marius nu e mai deloc acasa, iar cand vine e obosit si il inteleg. Nu mai are niciun chef.
A facut o pauza scurta, apoi a continuat:
-Ma crezi ca m-am gandit la un moment dat sa o fac cu altcineva?
Nu am stiut ce sa spun. Am privit-o doar fix si confuz.
-Pe bune...am vrut sa gasesc pe cineva, un oarecare, cu care s-o fac odata si gata, dar n-am facut-o.
-Si cu el ai vorbit despre asta? am incercat sa o intreb cu jumatate de gura
-Ce? Ca am vrut sa il insel cu unul doar pentru ca vreau sa fac sex si n-am cu cine? a zis cu un usor zambet pe buze
-Nu asta. Ma refeream la intreaga problema. Ai incercat sa vorbesti cu el?
-Oarecum. Nu prea multe. Dar am incercat sa il fac sa se excite macar putin cat sa ii trezesc o minima dorinta, dar nimic. Ma dadea la o parte ca pe o carpa si se culca. Spunea ca nu are timp de asta acum. Poate alta data. Si n-a mai venit nicio alta data.
-De ce ar face asta? De ce te-ar refuza?
A stat cateva secunde privind in gol apoi mi-a raspuns:
-Cred ca de fapt el ma inseala.
-De ce crezi asta?
-L-am sunat intr-o zi si mi-a inchis. Mi-a trimis imediat dupa un mesaj prin care imi spunea ca a primit o vizita la birou si ca negociaza ceva important.
-Asta nu inseamna nimic. Poate chiar asta facea.
-Eram in fata biroului sau atunci cand mi-a trimis mesajul. Iar secretara mi-a spus ca plecase cu 45 de minute in urma.
-Aa...ok, e ciudat...nu stiu ce sa zic...
-Nu trebuie sa spui nimic. Nici nu trebuia sa iti spun asta. Imi pare rau!
-Nu-i nimic. Imi pare rau pentru ce ti se intampla. Nu stiu cum sa te ajut.
Nu a mai zis nimic. Statea fixa si privea in gol.
-M-am gandit ca poate e din cauza mea, poate am imbatranit. Tu ce crezi? a intrebat intr-un final cu un glas sfarsit.
-Nu... nu mi se pare ca ai imbatranit.
-Serios?
Am vazut in ochii ei atunci o sclipire noua.
-Da...cred chiar ca esti singura din familia asta care nu s-a schimbat mai deloc.
-Oh...merci mult! Nici nu stii cat inseamna!
S-a intins spre mine si m-a imbratisat. M-am simtit ciudat. Era pentru prima data cand ma strangea in brate si cbiar simteam sau mai bine zis, observam cum sanii ei imensi imi apasa pe piept. Am stat putin asa apoi cand mi-a dat drumul am simtit cum o erectie crestea in pantalonii mei. Am incercat sa ma comport normal astfel incat sa nu atrag atentia asupra evenimentului.
Am inceput sa ii spun sa fie puternica si alte clisee care imi veneau atunci in cap, doar pentru a umple cumva linistea ce ameninta sa se lase. Ea nu mai spunea nimic. Ma privea fix in ochi si mi se parea ca incepe sa respire din ce in ce mai greu.
-Daca mi-as da jos tricoul acum, ce ai face? m-a intrerupt din senin.
Nu am putut spune nimic. Cateva secunde de liniste au trecut de parca ar fi fost ani, iar apoi, la fel de brusc, Elena s-a ridicat si si-a dat jos tricoul aruncandu-l pe podea.
S-a asezat din nou pe canapea si ma privea parca asteptand sa spun ceva. Din pacate, n-am putut spune nimic asa ca tot ea a continuat:
-Ce zici? Iti place ce vezi?
-Da... am mormait.
-Ma simt ciudat, spune ceva.
-Nu stiu ce... nu ma asteptam.
Am vazut cum tristetea se asterne din nou pe chipul ei, iar sclipirea de mai devreme incepe sa se stinga, asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am spus:
-Crezi ca ai putea sa iti dai si pantalonii jos?
Sclipirea s-a aprins din nou parca mai puternic de data asta.
-Vrei tu asta?
Am dat afirmativ din cap.
Si-a muscat buza zambind si s-a ridicat inca odata in picioare. S-a intors cu spatele la mine, si-a deschis nasturele si fermoarul, apoi, aplecandu-se, si-a dat jos pantalonii in asa fel incat fundul ei a aparut in toata frumusetea lui fix in fata mea. Cand a revenit intr-o pozitie dreapta mi-am dat seama ca apreciasem bine. Nu era absolut deloc cazut. Avea un fund si niste picioare pe care multe tinere le-ar fi vrut. Si-a intors capul spre mine.
-Ei...Ce zici?
-Arati incredibil!
A chicotit.
-O spui doar ca sa ma faci sa ma simt mai bine.
-Nu-i adevarat!
Spunand asta, m-am ridicat si am cuprins-o in brate. Am inceput sa o sarut pe umar. Si-a lasat capul pe spate pentru a putea avea acces la gatul ei. Acolo mi-am si indreptat saruturile. Mi-a luat mainile si mi le-a pus pe sanii ei minunati pe care acum doar sutienul ma mai putea impiedica sa ii simt. Si-a lipit fundul de penisul meu care statea sa explodeze in pantaloni. Cand l-a simtit, a zambit, si-a muscat din nou buza si a scos un sunet incet de placere.
Deodata s-a intors spre mine si m-a impins. Apoi s-a apropiat de mine, m-a apucat de gulerul tricoului si mi-a facut semn sa o urmez. Asa am si facut. M-a tras dupa ea pana cand am iesit din sufragerie, am traversat holul si am intrat in dormitorul ei. Aici m-a impins in pat. S-a pus in fata mea, si-a dus mana la spate si si-a desfacut sutienul care a cazut imediat la picioarele ei. Acei sani imensi au iesit la iveala. Mi-a dat jos tricoul, dupa care s-a asezat in poala mea si a inceput sa ma sarute. Cand limbile noastre s-au atins pentru prima oara am simtit cum intreg corpul i-a vibrat si s-a impins puternic in mine simtind cum imi zdrobeste pieptul cu sanii. M-am lasat pe spate, lasand-o sa cada peste mine, apoi ne-am intors astfel incat eu eram deasupra, iar ea jos. I-am prins unul din sani in mana si am inceput sa-l masez frenetic in timp ce ne sarutam iar ea gemea prelung.
M-a impins astfel incat sa cad pe spate. S-a ridicat din pat si a venit spre picioarele mele. Mi-a desfacut slitul si mi-a dat jos pantalonii, apoi boxerii lasandu-ma gol in fata ei. Doua secunde s-a oprit si mi-a privit cu o pofta nebuna pula erecta, apoi s-a urcat din nou in pat si a inceput sa mi-o suga. A inceput prin a o linge de sus pana jos si inapoi, apoi, mi-a luat capul in gura, plimbandu-si limba in jurul lui si abia dupa a bagat-o pe toata in gura. Simteam ca o sa imi dau drumul, dar am incercat sa ma abtin pe cat puteam. Ma excita nebuneste, mai ales ca statea in genunchi in pat cu fundul intors usor spre mine, lasand loc unei privelisti care putea trezi si mortii.
Am oprit-o la un moment dat. M-am ridicat eu de data aceasta din pat si am intors-o cu fata in sus, dupa care i-am dat jos chilotii. Si-a desfacut usor picioaele pentru a-i putea admira pizda perfect rasa. A inceput numaidecat sa se joace cu clitorisul si sa geama usor.
Nu am putut s-o las sa faca asta prea mult timp. Eram prea infierbantat.
M-am intors in pat, m-am pus din nou pe spate doar ca de data asta am tras-o peste mine, asezandu-ne in 69. A inceput imediat sa mi-o suga cu dedicare si plina de dorinta, iar eu i-am desfacut labiile la maxim, urmand ca apoi sa-mi infig limba in pizda sa deja umeda. Avea un gust extraordinar de bun. I-am lins pizda si m-am jucat cu clitorisul ei, prinzandu-l cu dintii sau mangaindu-l cu limba.
Cand ne-am oprit, Elena s-a intors catre mine si m-a sarutat din nou, apoi mi-a soptit la ureche:
-Te vreau in pizda mea. Nici nu stii de cand astept asta!
O noua erectie si-a facut aparitia, mai puternica decat ultima.
S-a pus pe spate in fata mea si ma tragea spre ea. M-am pus peste ea, mi-am fixat capul pulei in fata pizdei ei, ne-am privit fix in ochi si am intrat incet in ea.
A inchis ochii, si-a unduit corpul dupa miscarea mea si a scos un geamat lung si infundat finalizat cu un tipat usor in momentul in care am intrat cu totul in ea. Ne-am privit din nou pentru o secunda gafaind, apoi, cand sa ies, si-a infipt unghiile in pielea spatelui meu, strangandu-ma cu putere. Am repetat miscarea la fel de lent de cateva ori, apoi am inceput sa intru si sa ies tot mai repede din ea ceea ce cauza gemete tot mai dese si zvacniri incredibile ale corpului venite din...



    Login