Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei prietenii minunate- Ionica
Autor : lizuzambet - 2011-04-22
Citita de 15067 ori - Nota 8.17 (66 voturi)
Ionica…
Cred ca avea 37 de ani. Era necasatorit. Stiam ca e ceva neam indepartat cu mine, din partea mamei. Familia mamicii e numeroasa tare. Lucra cu tata in constructii. Statuse in chirie cu tata pana anul trecut cand isi gasise si mama de munca aici, in Milano Maritimo. Acum Tata luase un apartament micut in chirie doar pentru el si mama. Eram de aproape 3 saptamani in Italia. Data trecuta povestea ramasese in suspans din pacate nu sunt lucruri bune de povestit in continuarea ei. Dupa ce Iliuta trecuse “la post” continuand ce incepuse Gica am crezut ca sunt in Paradis si primesc ce-mi place mie cel mai mult pe lume, din nou si din nou. Dar mai era si Sile in ecuatie. Iar Sile avea un monstru pe post de penis. Si voia si el sa ma futa. Nu-I port pica pentru asta… caci nu asta era problema, asta imi doream si eu, sa fiu fututa din nou si din nou si din nou. Aceasta euforie in care eram cufundata nu putea fi spulberata decat printr-un singur mod. Durere. Durere fizica. Intinsa pe spate pe o patura, pe jumatate strivita de greutatea lui Sile, incercam sa-I ascult grohaileile si sa stau “cracanata” si sa “nu strang din ea” caci va intra si atunci o sa vad eu ce inseamna sa fiu fututa de o pula adevarata. Si chiar voiam… desi ma speria dimensiunea gargantueasca a madularului. Ii simteam carnea tare impingandu-ma intre picioare incercand sa-mi forteze pasarica. Doar ca fizica e simpla. Nu poti baga ceva prea mare in ceva prea mic. Dar Sile nu stia fizica si a incercat sa compenseze prin forta. Si a inceput sa ma doara, cumplit, I-am cerut in crescendo sa se opreasca, caci imi face rau. Urmatoarele minute mi le amintesc ca prin ceata. Euforia disparuse fara urma si m-am trezit la realitate, o pustoaica de 13 ani pe punctul de a fi posedata de o bruta grasa si paroasa cu o pula care nu avea decat o singura posibilitate sa intre in mine… SA MA RUPA! Gandul ma infricosa iar teama imi dau putere. Am incercat sa-l imping dar era prea greu asa ca mi-am infipt unghiile in bratul lui paros si am urlat ca din gura de sarpe sa ma lase ca ma doare. A avut un moment de ezitare suficient cat sa ma imping pe calcaie si sa ma extrag de sub burta lui.
Varu-miu Iliuta ma prinsese de brat incercand sa ma domoleasca dar i-am raspuns printr-un urlet salbatic, urmat de altul si altul cand am vazut ca insista. Nu-mi amintesc cum dar mi-am adunat hainele, mi-am tras pantalonii scurti si tricoul direct pe piele si cu costumul de baie in mana am pornit pe jos, spre casa lu’ Mamaie. Iliuta striga dupa mine dar vocea-I parea departe. Plangeam in hohote si ma durea gatul de la urletele isterice de mai devreme. Inca ma simteam uda intre picioare iar gura inca pastra gustul usor sarat al spermei lui Sile. Din nou imi era ciuda pe mine ca ma lasasem dusa de chemarea parsiva a fluturasilor mei. Cum de crezusem ca lasandu-ma posedata de Sile si de Gica putea sa se termine cu bine. Nu-I cunosteam? Aaaaghhh! Am auzit pasi si m-am intors speriata. Era Iliuta. Dar fata lui exprima teama si l-am lasat sa mearga pe dupa mine. Iliuta incepu sa-mi spuna ca ii pare rau, si sa nu fiu suparata… L-am simtit ca ii era teama de ce aveam sa fac sau sa spun. Sau cui. Asta mi-a dat si mai multa forta. Deci ii era teama si lui. Nu i-am raspuns deloc dar a luat mutismul meu ca pe o confirmare si a continuat sa tina pasul cu mine respectandu-mi tacerea.
Ajunsi acasa am avut parte de inca un soc emotional. In batatura ma astepta… MAMA! Fara sa vreau am izbucnit din nou in plans si am sarit in bratele ei. Mama ma saruta cu drag pe frunte si in momentul acela am realizat un fapt important. Ce s-a intamplat ami devreme avea sa fie subiect inchis. Mama nu putea sa afle de asa ceva. I-am aruncat o privire lui Iliuta care statea sprijinit de usa si arata de parca astepta doar un semnal ca sa o ia la goana. I-am sustinut privirea apoi i-am facut semn din ochi ca e in regula. L-am vazut rasufland usurat si totodata rosindu-se la fata.
Mama avea vesti bune. Vineri era ziua mea si venise sa-mi faca o surpriza. Marti plecam la Focsani si apoi cu autocarul in Italia, la tata. Pentru 4 saptamani. Era atat de perfect incat mi-au dat lacrimile.
Si iata-ma! Milano Maritimo. Iar acum era Duminica dimineata si o ploaie obraznica imi stricase planul de a face plaja. Mama era la serviciu iar tata se odihnea acasa ca era nu stiu ce meci si n-avea chef de mers pe plaja cu mine. Dar oricum, imi promisese Ionica.
Cu doua ore in urma il sunam de pe telefonul tatei dar nu raspundea. Tata mi-a spus sa-l las a doarma ca oricum, nu e vreme de plaja. Cam avea dreptate, era innourat si era o zapuseala specifica de dinaintea furtunilor de vara. Dar eu eram ingrozitor de plictisita. Toata ziua stateam in casa sau ma plimbam de nebuna pe strazi caci parintii imi erau la munca mai mereu. Fluturasii mei revenisera la viata. Zilnic imi cereau sa-I ating iar eu ma jucam cu ei de 3-4 ori pe zi. Ma jur ca nu aveam altceva ce sa fac. Tanjeam dupa un futai adevarat, mi se facuse dor de Iliuta si ma jur ca aveam fantezii cu “cartoful” lui Sile. Simteam ca innebunesc. Ce se intamplase cu mine in aceasta vara, in urma cu doar cateva saptamani ma transformase total. Fizic eram tot eu Lizuca… e adevarat, facusem 14 ani dar oricate ceasuri am petrecut dezbracata in fata oglinzii nu vedeam nici o diferenta vizibila. Doar ca am descoperit ca-mi place sa ma admir. Ca imi place sa umblu goala. Ca imi placea sa mi-o vad in oglinda… iar apoi am descoperit ca-mi place sa ma joc cu ea in timp ce mi-o privesc in oglinda. Toate astea-s bune si frumoase dar fluturasii mei tembeli doreau un barbat adevarat sa-i faca sa planga de bucurie. Iar fluturasii mei stiu exact cum sa se joace cu mintea mea ca sa obtina ce vor.
Tinta devenise Ionica. Era singura tinta disponibila in situatia in care ma aflam. Venea aproape in fiecare seara pe la noi ca sa manance mancarea gatita de mama. El si cu Tata veneau obositi de la munca iar dupa cina Ionica pleca la el acasa. Uneori mai statea sa vada stirile la noi. Si mereu eram in preajma lui dar spre disperarea mea se purta cu mine ca si cu un copil ceea ce ma scotea din minti. Uneori, cand eram doar noi doi, il priveam direct in ochi in timp ce in gand ii spuneam ce am sa-I fac. Iar el isi ferea privirea facandu-ma sa zambesc in interior. Apoi planul paru sa functioneze caci in urmatoarea duminica ne anunta ca merge la plaja si daca vreau pot sa vin si eu.
Entuziasmul meu a fost poate prea exagerat caci locuim la 5 minute de plaja dar bucuria mea era adevarata. Aveam insa sa fiu dezamagita. Nu am fost singuri ci a mai venit un cuplu de romani din Targoviste, prieteni de-ai lui Ionica. Totul devenise un fiasco. Andreea, cealalta femeie era deosebit de atragatoare si l-am surprins de nenumarate ori pe Ionica tragtand cu ochiul la sanii ei mari abia acoperiti de sutienul minuscul. Pe langa ca avea sani mari Andreea mai avea si niste picioare lungi superbe iar pielea ei era bronzata frumos. Aaaaagh!!! N-aveam nici o sansa. Ionica s-a purtat cu mine ca de obicei, adica 0. Si am incercat diferite trucuri sa-I atrag atentia, nimic nu functiona. M-am imprietenit in schimb cu Misu, sotul Andreei cu care m-am jucat table si ne-am harjonit prin apa mica de la mal, caci nu stiu sa inot bine. Si Misu era pe placul fluturasilor dar pana si ei stiau ca nu am nici o sansa. Ramanea Ionica.
Cum nu raspunsese la telefon i-am spus tatei ca ma duc la el, sa-l trezesc. Dupa ce mi-a mai spus o data ca ar trebui sa-l las a dorm caci oricum vine ploaia si nu e de plaja m-a lasat in treaba mea. Cu geanta pregatita inca de aseara pe umar am parcurs cu pasi repezi distanta pana la blocul unde statea in chirie Ionica. Pe numarate, am batut de 8 ori la usa pana mi-a deschis un Ionica chior de somn. A mormait ceva despre faptul ca e innorat afara dar i-am amintit ca mi-a promis. Fluturasii m-au supus la un test feroce caci dragul de Ionica avea o “erectie de dimineata” ce incerca sa si-o ascunda. Ah, si cate ganduri imi treceau prin cap.
Ma atragea pur sexual. Adica nici nu eram chiar incantata de felul cum arata. Parul negru incepea sa I se rareasca dar se tunsese scurt si asta ascundea putin faptul. Avea brate groase bronzate in doua nuante, mai inchis la culoare in zona unde tricoul nu a protejat pielea. De la linia pantalonilor scurti ij sus avea un pic de burtica napadita de par negru ce parea tuns. Asta m-a intrigat cel mai mult. De ce e parul tuns pe abdomen? Of, cate voiam sa aflu. Si eram curioasa si de erectia lui matinala care facea o umflatura interesanta in boxerii lui.
Si in acel moment am auzit rapaituri pe table acoperisului, incepuse ploaia. La naiba!
“Nu-I vreme de plaja”… remarca Einstein. “Daca vrei stam aici, ne uitam la vreun film”…
Hopa! Planul revenea…
“Ce filme ai?”
“Pentru tine… desene animate”…
Rase dar eu nu eram amuzata. Dar sa raman singur cu el in apartamentul lui era si mai imbietor. Hmmm, ce minunata e ploaia asta.
“Pai hai!”
Aapartamentul lui era de fapt o camera mai maricica deservita de o nisa in care se aflau un aragaz si un firgider, amandoua vechi de cand lumea. Undeva langa intrare era si usa de la baie. Ionica cu ochii carpiti de somn se apuca sa trebaluiasca “in bucatarie” si in scurt timp in camera mirosea a cafea. Intre timp eu il priveam pe furis din fotoliul in care ma asezasem comod. Ionica nu era musculos… mai degraba “zdravan” era cuvantul cel definea perfect. Spate lat, cu brate groase si ceafa puternica. Am zambit, din spate I se vedea inceputul de chelie. Pantalonii scurti erau indeajuns de largi sa nu fie mulati pe fund incat totul ramanea ascuns iar din cracul pantalonilor rasareau doua picioare paroase. Hmmm. Ionica se rasuci brusc si imi surpinse privirea.
“Ce?” ma chestiona el in timp ce apuca o cana murdara de pe masuta de cafea de langa fotoliul in care eram eu.
“Nimic”, i-am raspuns in timp ce-I zambeam iarasi enigmatic.
Il doream. Fluturasii il doreau.
I-am vazut ochii umbrindu-se pentru o clipita dar nu zise nimic ci pleca sa spele cana la chiuveta din baie, caci alta nu era. Am continuat sa explorez camera. Langa mine, in colt era un scaun plin cu haine si o masa simpla pe care trona monitorul calculatorului. Ca fundal o blonda isi afisa sanii goi, calare pe o motocicleta.
Nuditatea de pe ecran imi zburli fluturasii. Revenirea lui Ionica in camera ma agita. L-am vazut turnandu-si cafea in cana.
“Vrei si tu?”
“Nu beau cafea”.
Ma privi in ochi in timp ce-si aprinse o tigara.
“De fumat fumezi?”
“M-am lasat”, am glumit eu si chiar l-am facut sa rada.
“Ma duc pana la baie” ma anunta el. “Fac si un dus, tu cauta un film care-ti place. Vezi ca e un folder acolo cu filme.”
Cu tigara intre buzele lui groase si cu ceasca aburinda in mana se facu disparut. M-am dus si am crapat geamul sa intre aer. Afara ploua torrential si vedeam balti formate pe strada. Am impins fotoliul mai aproape de masa calculatorului si m-am asezat pe brat. Pe desktop am descoperit un folder denumit Danlod. Dublui click pe folderul Danlod si o lista de foldere galbene imi umplu ecranul. Erau in ordine alfabetica. Aeon Flux( cel mai tare SF). Nttt! Amatoare romance. Apocalypto (NOU cu Mel Gibson). Hei, ia stai! Amatoare romance?!! Doua clickuri mai tarziu o alta lista de iconite se asternu in fata mea. Dublu clic pe prima din lista si lumea mea statu in loc: o fata ce parea inca la liceu zacea goala pe pat. Statea cu picioarele usor departate si puteam sa-I vad pasarica, complet lipsita de par. Eram uimita. Eram speriata sa nu fiu prinsa si eram teribil de excitata.
Sunetul apei trase de la toaleta ma lua prins surprindere si aproape mi-am innodat degetele incercand sa dau click mai repede sa inchid ferestrele de pe monitor. Dar usa de la baie nu se deschise ci se facu auzita curgand apa de la dus. Ah da, a spus ca face si dus. In 2 secunde eram iar cu ochii la pasarica acelei fete. Complet cheala! Dar cum e posibil? Dar hai sa vedem in continuare. Urmatoare poza ma facu sa ma sufoc. Era un act sexual in prim plan. O poza de aproape a unei pule bagata pana la coaie intr-o pizda. Aaaaaah! Am simtit fluturii lacrimand si mi-am imbarligat picioarele intre ele ca sa pot strange tare… tare… aaaaaaaaaah! M-am atins pe sanisori. Aveam sfarcurile tari si ma dureau la atingere… dar era o durere placuta, ce-o simteam reverberand pana in pasarica, unde fluturasii plangeau de-a binelea.
“Dumnezeule!” mi-a strafulgerat un gand. “Astea or fi pozele lui Ionica? Pula asta e a lui?” Dar in acelasi timp mi-a venit si raspunsul. Le gasisem in folderul Danlod, nu? Ce proasta sunt. E adevarat ca Ionica avea aparat foto, il puteam vedea pe masuta de cafea, dar am inteles ca nu el e cel din poza. Hmmmm, pacat… era o pula interesanta. Aaaaaahhhh, fluturasii mei!
Si brusc in baie se facu liniste. Apoi l-am auzit pe Ionica fredonand o manea. Am inchis fereastra cu poza si am revenit in folderol cu filme. Apocalypto. Hmmmm… Mi se facu frica…


Vai dar ce proasta puteam sa fiu, uitasem de ce venisem? La gandul acesta fluturasii frematara. Dar nu puteam sa nu ma intreb… oare o sa mearga? O sa vrea? Oare ma place? Stiu ca-I plac femeile ca Andreea, dar oare ii place si de mine?
Am auzit usa de la baie deschizandu-se si maneaua fredonata se auzi mai clar. Mi-am pus palma pe piept sa-mi potolesc bataile inimii si mi-am facut curaj. Aveam un nou plan. Daca lui Ionica ii placeau pozele cu fete… de ce nu. M-am intins si am luat aparatul foto.
Cu capul ascuns in prosop Ionica intra in camera. Cu spatele pe o perna, intinsa asezata pe pat il priveam prin displayul aparatului foto digital. Click si blitul facu o flama.
Ionica isi iti fata din prosop.
“Ce?”
“Nimic”.
Zambeam enigmatica ca si pana atunci. Ionica arunca prosopul facut ghem catre mine dar am reusit sa ma feresc. Era din nou in pantalonii scurti. Hopaaa…. Mi s-a parut mie sau s-a miscat ceva acolo?
Fluturasii imi strigara ca DA, DA ,DA! Planul functiona.
Click, si i-am mai facut o poza. Ionica se apropie de masuta si isi lua un Kent din pachet. Ii lua 4 incercari sa aprinda bricheta. Se aseza pe fotoliu. Click.
“Nu-mi mai fa poze! Nu vezi ce fata am?”
Click.
Cu gesture incete m-am ridicat din pat. Click. Blitzul paru sa-l orbeasca. Din doi pasi am fost langa fotoliu, m-am asezat pe bratul plusat. Piciorul meu stang era lipt de al lui.
“Da si mie un fum”.
Eram aproape sigura ca ma va refuza dar el isi intinse bratul. M-am aplecat putin si mi-am tuguiat buzele ca sa cuprind filtrul subtire. Eram toata incordata si imi simteam inima batand ca nebuna. Am tras adanc si natural ca m-am inecat. Abcese de tuse imi zguduira trupul firav in timp ce lacrimi imi aparura in coltul ochilor. Am simtit palma lui Ionica lovindu-ma usor pe spate.
Incet incet mi-am revenit iar palma inceta sa ma mai bata pe spinare. In schimb se plimba usor, ca o adiere de la gat pana la elasticul pantalonasilor trimitandu-mi fiori in sfarcurile tari. Ah ce bine era… Am descoperit ca in timpul tusei mele tabagice alunecasem intr-o parte si acum stateam jumatate pe copasa lui si jumatate pe bratul fotoliului. Ah si mana aceea ma atingea asa minunat. Relexata am inchis o clipa ochii si m-am lasat o idée pe spate. Barbatul ma primi langa el si ma lasa sa-mi odihnesc capsorul pe gatul lui. Pielea ii mirosea placut a gel de dus. Barba lui aspra imi intepa pielea fina a obrazului dar imi facea placere. Acesta era un barbat, cu barba de barbat si eram sigur ca si cu o scula pe masura. Immmm, sper ca nu e mare ca alui Sile si sa nu intre. Ah, acesta ar fi curat ghinion…. Dar si asa… as suge-o ca pe o acadea pana mi se termina in gura. Ahhhh, fluturii scapara de sub control. I-am pus o mana pe pieptul paros, inca ud. Era ferm si puternic si oarecum tensionat. Ii simteam respiratia greoaie cu iz de tutun. Intre degetele de la cealalta mana ce se odihnea pe genunchi tigara arsese in asteptare, scrumul stand sa pice. Ii simteam privirea arzandu-ma dar nu am cutezat sa ridic privirea mai mult de nicelul buzelor lui groase si rosii. Barbia podidita de tepi negrii tremura iperceptibil. Mi-am intins gatul pana buzele ni s-au unit. Forta cu care imi veni in intampinare ma surprinse. Trupul nu I se miscase un milimetru dar miscand numai din gat gura lui mare cu buzele acelea carnoase si deosebitd e delicioase imi cucerira gurita. Limba lui o cauta pe a mea si ma curenta prin trup facand fluturasii sa geama. Dumnezeule… I-am simtit barbatia atingandu-ma pe coapsa. Ah, planul meu functionase. Tot ce trebuia sa fac e sa iau ce mi-am dorit. Dar situatia asta era atat de excitanta incat voiam sa mai dureze.
Fara de veste m-am tras din poala lui. Aproape am pufnit in ras cand i-am vazut fata de catelus caruia ia-I luat osul. Ionica isi aminti de tigara si se grabi sa o striveasca in scrumiera de pe masa. Pantalonii lui scurti faceau cort. Ah si ce cort imbietor era acel cort. Ii vedeam dorinta pe chip. Dar nu facea nici un gest. Doar ma privea. Am luat din nou aparatul si l-am pornit. Click.
“Potoleste-te!”
Era ragusit. Nervos isi mai aprinse o tigara. Click.
“Potoleste-te mai nebuno, nu-mi mai fa poze.”
Click. Enervat dadu sa se ridice dar déjà i-l intindeam.
“Fa-mi tu mie!”
Apuca aparatul de parca era un bibelou fragil. Eu mi-am aranjat maiouasul si am bombat pieptul. Sfarcurile mele tari impungeau materialul exact in literele D si G de pa maioul alb mulat. Click. L-am vazut zambind. Ii placea. Am postat un picior pe scaun si l-am privit printer gene. Click. Fara sa cobor piciorul am tras funduletul catre inapoi si am bombat pieptul. Click, urmat de fum mult eliberat din plamani. O mana se furisa si aranja marfa in pantalonii scurti. Ah, ii place. Dar si fluturasii mei erau inebuniti. Ma simteam uda si tanjeam sa bag mana. Si la o adica de ce nu? Mi-am ridicat maioul pana sub sanisori expunandu-mi burtica si buricul. I-am vazut ochii lui marindu-se. Se foi din nou in fotoliu. Cu degetele mari bagate sub elasticul pantalonasilor mei treisfert m-am intors cu spatele si m-am aplecat o idée. O noua foiala dinspre fotoliu si apoi clic. Fara sa-mi scot degetele de sub elastic m-am lasat pe vine, aproape atingand podeaua. Am simtit pantalonasii stramti mulandu-se pe fesele mele slabanoage.
Am simtit slipii sub deget si am agatat tivul lor tragandu-I in sus si expunandu-I o idée privirilor ce imi ardeau pielea prin forta lor. Clic. Clic. Ah, ii place. M-am lasat in genunchi in timp ce m-am intins cu burta pe pat. Sanii tari mi se frecara de saltea facandu-mi picioarele de cauciuc. Clic. Da, simteam si eram convinsa ca sunt atat de uda incat mi s-au patat si pantalonii si acum sunt vizibili. Am bagat o mana si am tapat panza. Era uscata si totusi eu ma simteam atat de uda.
Undeva in spate aparatul foto facu zgomotul specific atunci cand este inchis.
“Opreste-te! Nu pot face asta”.
Vocea lui nu avea forta, era neconvinfgatoare dar ma facu sa ma intorc surprinsa.
“Nu pot, esti un copil.”
Eu, copil?
“Am 14 ani impliniti”.
Ajunsesem prea departe ca sa ma opresc acum, Fluturasii mei erau ultragiati de gandul de a ne opri. Am tasnit in picioare si m-am indreptat catre fotoliu. Ionica se lasa intr-o parte de parca ii era frica de mine.
“Sunt déjà femeie, ma auzi?”
Ionica nu ma scapa din priviri in timp ce tragea nervos din tigara.
“Am facut si sex, daca vrei sa stii!” l-am anunat eu cu mainile in solduri.
Asta l-a uluit si am profitat de asta sa ma pun la el in brate. Nu facu nici un gest de respingere.M-am asezat iIn genunchi, cu picioarele de o parte si de alta a bazinului lui, lasandu-I erectia sa se cuibareasca in gauacea mea ce era mai uda ca niciodata. Sa-l simt asa de tare lipit de zona mea sensibila era prea mult.
Intelesesem ce-l retine. Era si normal, aveam 14 ani… el 37 iar seful si prietenul lui era tatal meu.
“N-o sa afle nimeni”.
Cu mainile incolacite in jurul grumazului lui mi-am lipit buzele de ale lui si i-am strecurat limba in gura, Resipratia lui fierbinte si gustul de tutun ma umezi si mai tare. Instinctiv am miscat din bazin inainte si inapoi frecandu-mi lindicul excitat de pula lui tare ca fierul. Era minunat. Daca a mai vrut sa obiecteze ceva n-am mai facut-o in schimb am simtit doua palme grele cuprinzandu-mi fesele mele slabanoage si apasandu-ma in jos, facand carnea tare a pulii sa puna presiune uriasa pe lindicul meu innebunit. Imi era cald déjà in pantalonasi si un geamat de excitare se inabusi in limba lui ce-mi umplea gura intr-un mod placut. O mana se insinua sub panza albastra a pantalonilor si imi framanta carnea tare de pe fesele mele feciorelnice. Am ridicat o idée fundul si am simtit degete prelingandu-se pe buzisoarele sensibile. Buricul degetelor imi tapara panza jilava a slipilor si pusera presiune pe gaurica. Placerea emanata de locul unde ma atinsese imi lua forta si capul imi cazu pe umarul lui.
Saruturi arzatoare pe gat imi dadu frisoane in timp ce mainile puternice inclestate pe carnea mea ma apasau in erectia lui.
Ah, voiam sa o vad. Sa o simt. Sa o mangai.Sa o miros. Sa o ling. Sa o gust. Sa o las sa imi intre in gura. Sa o sug.
Imi bagase iarasi limba in gura si am profitat de asta ca sa i-o prind intre buze si sa o sug. Ii placea. Ne infierbantaseram amandoi si devenise insuportabil de cald in cam...



    Login