Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei prietenii minunate- Ionica (p3)
Autor : lizuzambet - 2011-07-21
Citita de 7079 ori - Nota 8.18 (50 voturi)
“Ce inseamna gata?”…
Amantul meu imi zambi cu dragoste.
“Oh, mica zana… ce noroc sa dau peste tine…”
“Noroc, pai de ce?”
Radeam draceste cochetand cu gandul ca Ionica se considera norocos sa ma aiba pe MINE. Fluturasii mei se agitara si pulsul imi crescu… Stateam cracanata cu gauacea uda leoarca inca vibrand de la orgasmele provocate de limba lui Ionica. Aceasta pozitie era singura pozitie ce o stiam si asteptam sa ma incalece si sa isi bage pula aia mare si chipesa in mine… sa cuminteasca fluturii aia nesatuli.
Mi-am simtit sfarcurile intarindu-se. Ionica observa si el si mana lui aspra inghiti sanisorul meu. Mana mare paru sa aprecieze fermitatea lui iar palma aspra se freca excitant de butonasul meu rozaliu.
“FUTE-MA”…
Geamatul meu ii ingreuna respiratie si gemu crunt cand i-am insfacat carnatul pulsand.
“Stai!” ma opri el coborand din pat.
“Ce?... S-a intamplat ceva?”
Cu mana intr-un sertar se intoarse zambind amuzat.
“Nu, zana mea… stai sa iau un prezervativ.”
“Un CE?”
“Trovato!” ma anunta barbatul meu, dar CE gasise? Si de ce cotrobaia prin sertare in loc sa ma futa?
Triumfator, cu membrul balanganindu-se amenintator reveni langa pat. Asa da! In secunda doi eram cu mana pe ea si culisam pielea de pe capul rosiatic. Lichid incolor se scurgea din ochiul fermecat.
“Mmmmmmmmmmmmmmmmmm!”
Ce gust bun avea si ce imi placea sa simt pula lui mare si fierbinte in gura. Dar mana lui Ionica imi impinse capsorul cu grija si isi elibera carnatul din gura mea lacoma. Déjà sarea calul iar fluturasii mei nu mai aveau rabdare. M-am repezit iarasi asupra pulii dar el se feri si rase cu pofta.
“Stai ma nebuno sa-mi pun prezervativul intai!”
N-am mai apucat sa intreb din nou caci Ionica rupsese ceolofanul unui pliculet mic si extrase din el ceva ce parea un inel de cauciuc rosiatic. Cu gesturi calculate amantul meu isi potrivi inelul de cauciuc pe capatana pulii si incepu sa ruleze cu grija ceea ce se dovedi a fi o membrana de cauciuc ce, in cateva clipite, imbraca minunatie carnoasa. Se mula perfect pe forma pulii cu exceptia varfului. Coaiele mari si grele ramasesera afara. Eram in stare de soc.
“N-ai mai vazut un prezervativ pana acum?”
Am batait din cap. Nu.
“Pai ai zis ca ai mai facut sex pana acum”…
“Pai da… dar era goala… fara nimic pe ea.”
Ionica paru ganditor.
“O sa avem o discutie despre asta… dar acum avem treaba”.
Eram inca nedumerita de situatie dar tanjeam sa “trecem la treaba”. M-am lasat pe spate si mi-am cracanat betele in spagat expunandu-mi rozaliul intim privirilor amantului meu. Lasciv am coborat mana si am varat un deget adanc in pizduca. Eram socant de fierbinte… socant de uda… eram pregatita. Ionica isi incorda spasmodic abdomenul si pula lui mare acoperita de cauciuc svacni greoaie… puternica.
DA DOAMNE SA INTRE!
Dar Ionica continua sa fie surprinzator. In loc sa ma incalece se aseza pe spate pe pat, la cativa centimetri de mine. Dar eu nu mai aveam nervi pentru jocurile lui. Vecinatatea cu pula lui magnifica ma innebunea de dorinta. Trebuia sa o simt in mine, in secunda asta!
“Ce faci?” l-am intrebat cu nervi in vocea mea subtire.
Dar Ionica era mereu cu un pas inaintea mea si rase.
“Vino… urca-te pe mine, pisica mica. Vreau sa stai calare pe mine si sa ma futi cu pizda ta aia mica si fierbinte.”
Nu mai futusem niciodata o pula cu pizda mea si nu prea stiam ce sa fac dar el ma prinse de mana si ma ajuta sa-l incalec. Pubisul meu tintuia carnatul cauciucat si am inceput sa ma frec de el asteptand ca Ionica sa treaca la treaba.
“Ridica-te putin”, ma ghida masculul meu. “Prinde-o in mana si potriveste-o la gaura”…
Ionica isi pierduse glasul pentru o secunda. Dar nici eu nu mai respiram.
…”apoi te lasi usor in ea… sa intre”…
Aveam déjà pula in mana si parca imi vorbea prin palma… ii simteam venele pulsand. Ciuperca de carne acoperita cu cauciuc isi facu loc intre buzisoarele mele… frecandu-se de lindicul meu umflat… innebunindu-ma… Aaaahhhhhhhh! Ajunsese la gaura. Da Doamne sa intre. Panica, pula din mana mea parca isi dubla volumul…. Nu avea sa intre!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh! Doamne Dumnezeule… Doamne Sfinte… INTRASE!!! Capatana imensa a pulii fortase la maxim elasticitatea pizducii mele dar alunecase inauntru. Fluturasii unsera oaspetele carnos cu lacrimile lor si un tremur imi cuprinse mainile… Era magnific… Febrila am pipait sub mine si am descoperit ca trei sferturi din carnat era inca afara. Desi eram nerabdatoare sa-l simt tot in mine am ales sa ma cobor lent cu pizda mea nesatula asupra lui… sa-l inghit cu pizda incet, sa ma pot bucura de fiecare milimetru de pula ce ma invadeaza. Aaaaaaaaah!
In genunchi, aplecata catre inainte… cu palmele pe pieptul lui paros ma impingeam in tepusa de carne. Pula groasa, matura… imi solicita la maxim elasticitatea muschilor vaginali… dar o doream prea tare… sub mine… corpul puternic al amantului meu tremura de excitare… il simteam fierband, gata sa dea in clocot… ii vedeam privirea si stiam ca-I place… Lentoarea mea il innebunea si l-am simtit miscandu-se sub mine iar pula avansa decisiv in stomacul meu pana lovi capatul. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh! Nu m-a durut… ba din contra… ma aduse in prag de nebunie. Imi simteam pizda fremetand invadatorul carnos parca pipaindu-l… ca si cum i-ar lua un mulaj… Si oh, daaaaaaaaaaa…. Eram mulata perfect pe pula lui. Am deschis ochii… Aveam fata crispata… dar era placere pura… dorinta sexuala intiparita pe chipul meu imperb. Amantul meu transpirase pe frunte.
M-am aplecat si l-am sarutat pe buzele-I groase. Limba lui mi se strecura in gura si se lua la harta cu a mea.
Instinctiv am inceput sa ma batai facand pula sa se miste inlauntrul meu. Placerea ma aduse in pragul lesinului dar mi-a revenit si cursa deveni mai lunga… iar placerea se amplifica progresiv. Simteam orgasmul apropiindu-se cu fiecare miscare ce-o faceam. Am realizat ca déjà ajunsesem sa ma izbesc in pula lui Ionica incercand sa-l fac sa patrunda si mai adanc in mine… caci fluturii mei nazdravani cereau si mai multa pula…
“Asa zana mea mica… asa… fute-ma… fute pula asta mare… freaca pizda de ea…”
Cuvintele lui ma innebuneau… dar nu mai aveam forta, nu mai aveam aer… In ciuda dorintei fluturasilor am facut o pauza. Aveam bratele ca de cauciuc dar am reusit sa ma imping in sezut. Efectul fu contrar asteptarilor…. Aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Bazinul meu facu niste miscari de proba si confirmarea veni… Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Pula intrase parca mai adanc si atingea niste zone interne ce ma innebunea…. Am tras o gura de aer si am inceput sa topai in pula lui Ionica… Carnatul gasise capatul pizducii mele de pustoaica si-l batucea bine cu fiecare miscare de-a mea. Si imi placea atat de mult… ah si sanii mei imperbi trepidau la fiecare miscare incat a trebuit sa-I prind in palme. Aveam sfarcurile tari si am simtit nevoia sa sa ma ciupesc de ele… o data… de doua ori… de trei ori…. Pula ajunse in capat si declansa orgasmul…. Cu svacneli neomenesti m-am descarcat in pula lui Ionica ca intr-un paratrasnet… Gemeam ragusit , baguiam incoerent… prada unui orgasm devastator… dar nu eram singura. Aveam un barbat in carne si oase sub mine… in mine… si el inca avea energie.
Si incepu sa o foloseasca. Trenul de carne incepu sa scormoneasca in pizduca mea care protesta initial dar se adapta cu rapiditate. Orgasmul eliberase noi sucuri acolo jos si pula aluneca cu usurinta in interiorul meu. Ionica isi proptise calcaiele in margine patului ca sa aibe loc sa-si miste fundul…. Sa poata sa o scoata si sa o vare la loc… repede… repede… aaaaaaaaaaaaaahhhh…. Aaaaaaaaaaaaaaahhhhh…. Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh…. Si mi-am dat drumul din nou…. Lung….. luuuuung…. Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh. Istovita am cazut pe pieptul lui transpirat…. Dar nebunul nu se oprise… Maini puternice insfacara bucile mele imperbe si ma fixara bine… apoi pistonarea se inteti si mi-am simtit pizda fututa cu viteza luminii. Simteam palmele aspre framantand carnea saraca de pe curul meu nedezvoltat pe deplin in timp ce Ionica ma apasa si mai tare in pula lui mare care nu mai contenea sa intre, sa loveasca capatul pizducii… apoi sa iasa aproape toata si apoi sa se pravaleasca la loc in stomacelul meu frecand minunat peretii pizducii inundate cu pula si lacrimi de fluturasi.
Cu pizda sfredelita de matranga matura pluteam la limit...



    Login