Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei prietenii minunate- Ionica (p2)
Autor : lizuzambet - 2011-06-18
Citita de 8919 ori - Nota 8.10 (50 voturi)
Fara vlaga m-am prabusit cu capul pe burta lui respirand greoi pe gura. Langa nasul meu pula aceea minunata isi pierdea din vigoare. Mi-am intins gatul si am pupat-o… o iubeam.
Si desi moleseala postorgasmica ma cuprinsese placut o voiam bagata in mine, acolo jos intre fluturasi. Cu manuta facuta cupa am incercat sa cuprind ouale lui mari in timp ce cu o miscare din gat mi-am coborat gura deschisa in jurul ciupercii ce incepuse sa se dezumfle. O limba arzatoare pe ochiul lui din varf si am simtit-o tresarind lovindu-mi excitant cerul gurii. In cateva secunda creierul excitat al lui Ionica pompa din nou sange in penis si gura imi fu umpluta de pula erecta, zdravana…. Tare. AAaaghhh! A trebuit sa strang tare din coapse caci am simtit ca curg din mine lacrimile fluturasilor mei nesatuli.
Am gemut a protest cand amantul meu isi extrase scula lui mare din gurita mea si ma lua ameteala cand m-am trezit luata pe sus. Ma tinea cu o mana iar cu cealalta imi trase pantalonii si chiloteii in jos. Ah, era atat de puternic. Intr-o secunda mi-am incolacit betele imperbe in jurul mijlocului lui pantecul meu lipindu-se de burta lui pe care simteam parul des si scurt. Cu mainile innodate in jurul grumazului ii puteam simti ceafa asudata. Si inca o data barba lui aspra imi freca pielea fetei mele fine convingandu-ma de un fapt. Acesta este un barbat matur, adevarat, cu o pula magnifica si viguroasa ce avea sa imi futa pizduta mea mica si delicata… Ahhhh, da Doamne sa intre, sa nu fie prea groasa… Aaaahhhh! Ionica parea sa-mi citeasca gandurile caci vazandu-ma ancorata bine de corpul lui si-a permis sa isi elibereze mana stanga si sa-si apese cu ea minunata pula intre picioare, exact intre fesele mele departate. O tinea apasata si incepu sa miste din fund facand carnatul pulsand sa se frece cu lungimea lui de buzele mele ude si excitate. In mod curios capul pulii se freca de cealalta gaurica a mea dadu-mi o senzatie ciudata, curioasa… Hmm.
“Bag-o!” l-am implorat la ureche.
Da Doamne sa nu fie prea groasa.
Ancorat pe picioarele-i puternice, Ionica se apleca de mijloc si ma depuse pe pat. Tremurand de nerabdare sa-l simt in mine asteptam in coate sa vina cu scula aia minunata ce dadea onorul, mandra si emanand… barbatie, masculinitate. Oh! era atat de frumoasa pula lui Ionica. Am dat sa ma ridic sa i-o sug iar dar ma impinse cu blandete inapoi pe spate.
“Stai. E randul meu”…
Randul lui?! Ce?...
Maini puternice ca niste clesti apucara coapsele mele infierbantate si ma trasera cu usurinta cu care manevrezi o papusa de carpe. Si asa ma si simteam. De la fluturasi, dintre picioare, pleca o moleseala placuta… si o dorinta de a fi fututa tare-tare de tot. Si am dat sa protestez din nou cand mi-am vazut barbatul ingenunchiind langa patul pe care zaceam eu. Nici macar banuind ce e pe cale sa se petreaca am simtit mainile departandu-mi picioarele larg… Ajutat de Ionica picioarele mele subtiri executau un spagat aproape perfect.
“Doamne-Dumnezeul!” mi-am auzit amantul exclamand extaziat. “Doamne Lizuca, cat esti de frumoasa!”
Desi ochii lui imi devorau pizduca si nu imi priveau fata, cuvintele lui ma umplura de mandrie. Apoi instantaneu m-am rusinat si mi-am impreunat mainile acoperindu-mi sexul. Eram atat de uda si puta mea emana caldura si dorinta insuportabile. De ce nu ma fute odata?!!
Aveam sa aflu in urmatoarea secunda.
Buze fierbinti imi sarutara “scutul” format din manutele mele ce tremurau iar o mana ferma mi le dadu la o parte lasandu-ma fara aparare in fata unei limibi aspre dar atat de tandre ce imi mangaiara lindicul imperb iar o secunda mai tarziu invadandu-mi gaurica si invadandu-mi viata. Limba lui Ionica imi sonda ca un mic penis intrarea sexului meu micut. Placerea fu uriasa dar cumva estompata de intrebarile ce-mi inundara creierul. Cum sa puna gura si limba ACOLO?! Dar totodata si eu i-o sugeam lui, nu? Si imi placea sa o bag in gura. De ce nu si invers, nu? Un lucru era clar… IMI PLACEA LA NEBUNIE. Felul cum Ionica cotrobaia cu limba intre buzisoarele mele, cum ma atingea exact unde imi placea de parca imi citea gandurile. Imi sugea gentil lindicul apoi lingea de cateva ori pana la gaurica… iar apoi mi lua rasuflarea cand imi sonda gaurica in adancimea ei fierbinte. Nu reuseam decat sa ma zvarcolesc de placere, mangaindu-l prin par… incurajandu-l astfel sa nu se opreasca si aratandu-I ca imi place. Ce nu realizam e ca gemetele mele erau puternice. Si nici nu aveau cum sa fie altfel…
Oh, dar aveau… Sunt sigura ca nu mi-a citit gandurile cand a facut urmatorul gest. Coapsele imi fura din nou departate la maxim. In spagat complet imi simteam pizda desfacuta ca o scoica si am simtit limba scotocind mai adanc ca niciodata in cuibusorul meu de fluturi. Si am simtit orgasmul pregatindu-se sa ma loveasca. Dar limba aia naravasa imi abandona adancurile si cobori acolo unde nici cu gandul nu gandesti. Mica mea gaurica pe unde fac caca fu linsa de proba facandu-ma sa strang tare din sfincter. Fata mi se inrosi de rusine dar impulsul de a-mi strange picioarele pentru a-mi proteja ultima intimitate ramasa imi fu blocata de clestele mainilor lui Ionica ce mentinu spagatul. Disperata l-am impins de cap.
“Nu… Nu!! Ce faci?…
Ionica isi ridica fata… era ud in jurul buzelor lui groase.
“Daca nu-ti place ma opresc”, ma linisti el zambindu-mi.
Daca-mi place?! Fusesem atat de socata de gestul lui incat nici nu fusesem atenta sa vad cum ma simt fizic. Repulsia fusese de ordin psihologic… cum sa ma sarute cu limba la fundulet. Pe acolo fac caca, nu?
Probabil vazandu-ma pe ganduri, Ionica hotari sa mai faca o incercare si l-am simtit din nou lingandu-ma intre labii.
Ah, daaaa…. Geamatul meu ii dadu incredere. Cu fiecare limba asupa lindicului ma abandonam si mai tare. Mainile din parul lui incepura sa-I transmita dragostea mea. Limba ma sonda in gaura de cateva ori si apoi cobori mai jos. De data aceasta eram pregatita si chiar curioasa de senzatiile ce le voi incerca. Era o zi senzationala. Nu-mi venea sa cred. Si nu, NU MI-A VENIT SA CRED ce senzatie am avut cand limba fierbinte puse presiune pe...



    Login