Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInca mai invat
Autor : suzana83 - 2012-05-30
Citita de 9488 ori - Nota 8.31 (125 voturi)

Degetul mainii lui David trecu usor peste buzele mele, de parca ar fi incercat sa imi stearga rujul inexistent. Textura pielii lui era fina si mi-am lins involuntar buzele, simtindu-i gustul pe limba.”Hmmm...te vreau!” a soptit el, retragand degetul de pe gura mea fierbinte si lipindu-si buzele de ale mele, imbratisandu-ma posesiv, intinzandu-ma pe pat. Un tremurat usor mi-a cuprins trupul la contactul cu al lui, gol, lipit de al meu. Mainile lui alunecau pe corpul meu pe spate, pe solduri si pe dosul pulpelor facandu-ma sa gem infundat, in timp ce limba lui imi cerceta rabdatoare gura.L-am cuprins in brate si m-a ridicat usor peste el, asezandu-se intre picioarele mele. A continuat sa ma sarute tandru in timp ce cu mainile ma mangaia pe tot trupul, tragandu-ma de fund spre el si impingandu-si soldurile in sus, doar atat cat sa ma sacaie. Gemete de placere se ridicau usor in jurul nostru, in timp ce respiratiile deveneau din ce in ce mai agitate.Mi-am trecut degetele prin parul lui, adancind sarutul, muscandu-i usor buzele, ca apoi sa i le ling. Mainile lui alunecare din nou pe soldurile mele, mangaindu-ma, apoi isi strecura una dintre ele intre picioarele mele, mormaind multumit de umezeala fierbinte pe care o descoperi. Ma prinse de par cu o mana, tinandu-mi capul fix si isi baga adanc limba in gura mea, in acelasi ritm in care degetele lui isi facura loc in mine ...
O sonerie stresanta imi tiui in urechi, facandu-ma sa tresar dezorientata. Ahh..telefonul! Am privit ca prin ceata in jurul meu, clipind des, incercand sa ma dezmeticesc. David chiar nu era nicaieri si eu eram in patul meu, nu in al lui.Of, Dumnezeule, asta trebuie sa inceteze! Eram uda si ma dureau sanii. Am intins mana si am oprit telefonul care zbarnaia de zor pe noptiera. M-am dat jos din pat iritata la maxim. Niciodata nu mi-a placut sa ma trezesc brusc, imi place sa lenevesc, sa ma intind, sa mai atipesc la loc inca 10 minutele pretioase. De data asta,insa, nu mai suportam sa inchid ochii la loc. Imaginea lui David parca imi lua mintile. Era a doua noapte la rand in care il visasem. Mi-am aruncat pe jos tricoul si pantalonii scurti in care dormisem, m-am infasurat intr-un prosop si m-am dus direct sub dus, sperand ca bataile inimii imi vor reveni la normal si imi va disparea starea de excitare.
David... Obsesia mea de ani de zile, o aventura de o noapte transformata peste noapte intr-o “relatie riscanta”. Barbatul dorit de multe femei, seducator, amantul ideal din toate punctele de vedere, dar mai ales fizic, amantul meu de cativa ani incoace, dupa o dorinta nascuta cu 10 ani inainte de prima seara impreuna.
Toate gandurile astea imi treceau acum prin cap. M-am sters rapid si mi-am prins parul ud in varful capului, apoi m-am mutat in bucatarie unde am pornit filtrul de cafea si m-am asezat, respirand adanc, pe canapea asteptand ca “licoarea magica” sa fie gata. Mi-am turnat o cana de cafea si mi-am aprins cu pofta o tigara, apoi am privit ceasul pe telefon. Era 10.30, dormisem mult, desi aveam cateva zile libere de la serviciu, nu obisnuiam sa dorm atat, dar se pare ca visele refuzasera sa imi dea desteptarea mai devreme. Inainte sa apuc sa ma razgandesc, am scris repede un mesaj scurt pe care l-am trimis tot atat de repede. Cat de mult pot insemna 3 cuvinte nevinovate uneori : “ Cand mai pleci?”, semnalul de “alarma” stabilit intre noi doi. David pleca des din tara, cateva zile cam la 2-3 saptamani. Afaceri, niciodata nu mi-am batut capul si nu ma interesa, relatia era convenabila pentru amandoi. Fara intrebari, discutii si obligatii. Ahh...simteam cum deja ma ud iar la gandurile care imi invadasera creierul.
Mesajul lui David fusese foarte la obiect : “Si mie mi-e dor de tine!Azi inveti sa vorbesti. Te astept la 21.00 acasa.Teoretic, sunt la Bucuresti pana maine, asa ca ramai toata noaptea.” David avea un apartament in orasul vecin pe care il inchiriase o perioada, iar cand chiriasii s-au mutat, l-a lasat in grija unui nepot pentru a putea dispune de el oricand, pentru ca pustiul oricum locuia impreuna cu iubita lui in cu totul alta parte. Indiferent de zi sau ora, din apartament nu lipsea nimic. Ne intalneam destul de rar acolo, de obicei doar cand ramaneam impreuna toata noaptea.
M-am mai privit o data in oglinda inainte sa ies din casa. Aratam foarte bine. Si niciodata nu m-am considerat o femeie extraordinar de frumoasa, insa imbracasem o rochie scurta, verde inchis, cu un decolteu care lasa sa se vada o buna parte din sanii plini. Ma machiasem foarte putin, doar pentru a-mi scoate in evidenta ochii verzi, iar parul rosu il lasasem liber, dat pe spate. Mi-am pus in graba pantofii cu toc inalt si am privit ceasul din hol : 20.30. Doar gandul la intalnirea care urma , ma facea sa ma excit si mai rau, intensificand starea pe care o avusesem toata ziua. Totul e perfect, dar ce ma fac cu “vorbitul”?! Avusesem o discutie odata despre asta si imi promisese ca “ma invata el”. Am tras are adanc in piept si am iesit pe usa.
Mi-am lasat masina intr-o parcare oarecare si am luat un taxi pana la apartamentul lui David. Nu puteam risca niciodata ca masinile noastre sa fie vazute in acelasi loc. Am urcat in liniste cele 2 etaje si am intrat fara sa mai ciocan la usa.
- Am ajuns! am strigat din hol, in timp ce imi agatam haina in cuier.
- Si esti inca imbracata?! a ranjit David din pragul dormitorului, indreptandu-se catre mine cu un pahar de vin rosu pe care mi l-a pus in mana. Eu sunt deja la al doilea, trebuie sa ma prinzi din urma!
Chiar si cand port tocuri pare atat de inalt pe langa mine, la cei 1.85 ai lui. Doamne, cat de bine arata! Muream de nerabdare sa il ating, imi venea sa ii rup hainele de pe el! Iar mirosul parfumului atat de cunoscut imi patrundea pana in creier. Prezenta lui umplea holul, cu umerii lati si pieptul bine conturat prin tricoul negru care ii venea ca turnat. Parul negru tuns scurt, ochii la fel de negri , patrunzatori, parca imi citeau toata gandurile.
M-a prins cu o mana de gat si m-a lipit de perete, infigandu-si limba in gura mea si strivindu-mi buzele cu ale lui, facand sa mi se taie respiratia, atat de la sarutul violent cat si de la faptul ca ma strangea usor cu mana de gat. S-a desprins de mine si am luat o gura zdravana de aer ca sa imi revin.
- Mi-a fost dor de gura ta fierbinte! Imi place cum ti se misca sanii in sus si in jos cand respiri asa, a spus David, trecandu-si usor mainile peste ei, intr-o mangaiere scurta. Am sa mai vad asta de cateva ori in noaptea asta, de fiecare data cand vei avea orgasm si am sa fiu in tine!
Mi-am simtit gura uscata si am inghitit in sec la gandul ca avea sa se tina de cuvant si am simtit cum imi tremura usor mana in care tineam paharul de vin pe care ma straduisem din rasputeri sa nu il vars in timpul sarutului.
- Haide, stai jos, bea-ti vinul, fumeaza o tigara, ca am treaba cu tine dupa! mi-a facut el cu ochiul.
Am intrat si m-am asezat pe canapeaua mare din living cu picioarele inca tremurand. Asta efect il avea asupra mea, simpla prezenta ma scotea din minti.Mi-am aprins o tigara in liniste, privindu-l cum isi toarna inca un pahar cu vin din care, apoi, a inceput sa soarba studiindu-ma din cap pana in picioare, ranjind cu subinteles. I-am intors zambetul, deja imaginandu-mi ce va urma.
- Mi s-a sculat pula! a spus el, sec.
- Poftim?! am sarit eu, putin socata de vorbele lui. Nici nu m-am atins de tine, am glumit, tragand cu pofta din tigara, evitandu-i privirea.
- Stiu, dar respiri!
A mai luat o gura de vin si a lasat paharul pe masuta din fata noastra si s-a asezat langa mine. Si-a apasat o mana pe piciorul meu, mangaind incet cu varfurile degetelor materialul subtire al rochiei.
- Uita-te la mine! Ti-a fost dor de pula mea, nu?! se maimutari el, amuzandu-se de reactiile fetei mele la cuvintele lui.
- Ihi..am spus fastacindu-ma putin. Am ridicat privirea privindu-l fix in ochi si lasand pe masa paharul cu vin, stingand tigara.
- Haide, scumpa mea, poti sa o spui! Incearca numai!
Mainile imi transpirasera si simteam ca nu mai am aer, privirea lui era patrunzatoare si gura periculos de tentanta. “Nu o sa pot! “ gandeam cu disperare, in timp ce mana lui aluneca putin cate putin intre pulpele mele.
- Mi-a fost dor de tine, am spus abia soptit, plecand privirea.
- Nu, nu asa! Spune-mi exact ce ti-a lipsit! spuse David lipindu-si buzele de baza gatului meu, continuand sa ma mangaie cu o mana, urcand atat de aproape si retragandu-se din locul care cersea atat de multa atentie, incat simteam ca ma arde. In acelasi timp, cu cealalta ma prinsese de par, tragandu-mi capul usor pe spate, plimbandu-se buzele si limba pe gatul meu catre urechi, facandu-mi trupul sa tremure de dorinta. Uite, vezi, a continuat el soptit, te ajut eu!
Gura lui ma facea sa fierb pe dinauntru, iar mana din par isi slabise stransoarea, coborand pe piept, stragandu-mi sanii in palma, in timp ce cealalta alunecase in sus pe interiorul coapsei, mangaindu-mi sexul deja umezit bine prin bikini.
- Ce uda esti, abia astept sa te ling in pizda asta fierbinte, apoi sa te fut in ea tare de tot..
- David !..mmmm...ahhh...
- Da, scumpa mea, a mormait el cu gura inca lipita de gatul meu, tragand o linie de la baza pana la ureche cu limba.Ce vrei?!..
Mi-am luat inima in dinti si am spus dintr-o singura rasuflare :
- Mi-e fost dor de pula ta, vreau sa o ating..vreau sa ii simt gustul in gura..te vreau in mine rau!
Cuvintele au iesit pe negandite si m-am simtit usurata, ca si cum fusesera captive si ma macinau pe dinauntru si, desi nu ma atinsesem inca de el, avura acelasi efect ca si cum deja as fi actionat sa indeplinesc ceea ce spusesem, facandu-ma sa ma cutremur.
- Mmmm...da, iubire, si eu vreau rau..sa o sugi toata, sa o lasi sa intre pana in gat..

Mana lui isi facu loc pe langa bikinii mei, despartindu-mi labiile cu un deget, mangaindu-mi clitorisul umflat de excitare si coborand in jos, patrunzandu-ma cu doua degete, alunecand usor inauntru – afara de cateva ori, apoi frecandu-mi clitorisul umflat...si iar inauntru –afara..
- Ohhh, daaa...nu te opri , te rog, am scancit eu..
Imi simteam terminatiile nervoase stand in pozitia de drepti si un val de caldura mi-a cuprins corpul, impingandu-ma catre el, incurajandu-l sa ma atinga adanc, mai adanc, lasandu-mi capul pe spate, pierduta in vartejul de excitare care se raspandea cu repeziciune. Gemete scurte si gafaieli intrerupte se ridicau deasupra mea, necontrolat, prinzandu-ma cu o mana de margine canapelei si cu una de piciorul lui lipit de al meu, infigandu-mi unghiile in carnea lui tare. Mi-am impins bazinul in sus in intampinarea miscarilor lui, taindu-mi-se rasuflarea pentru o clipa, simtind incordarea trupului gata sa erupa.
- Asa,scumpa mea, stiu ca poti, uita-te la mine, deschide ochii, spuse David respirand greu si accelerand miscarile de du-te vino ale degetelor. Haide, lasa sa se intample..te simt cum iti dai drumul..
- Mmmmm...aaaahhhhh.......ohhhhhh...daaaa.....
Gura lui a pus stapanire pe a mea, lingandu-mi buzele si infigandu-si limba adanc in gura mea, intr-un sarut care ma lasa fara rasuflare, in acealsi ritm nebun in care mana lui ma freca, ma mangaia, ma aducea in pragul disperarii, pana cand am simtit contractiile vaginul in jurul degetelor lui si am scos un tipat scurt, corpul intepenind in intampinarea orgasmului care ma ravasea cu atata putere . Bataile inimii o luasera razna iar focul dintre picioare se scurgea usor pe langa bikini, pe mana lui care isi incetase miscarile, mangaindu-mi incet labiile umflate de excitare. Ma simteam slabita, iar picioarele imi tremurau necontrolat, in timp ce mainile zaceau fara vlaga pe langa mine. Am inchis ochii cateva clipe, bucurandu-ma ca respiratia revine la normal si am simtit mana lui David atingandu-mi buzele.Degetele lui erau ude si am desfacut buzele, lingandu-le pe rand, privindu-l. Avea ochii incetosati de excitare si isi linse buzele uitandu-se la mine, asa cum stateam pe jumatate intinsa pe canapea.
- Iti place, nu? E gustul tau, din pizda aia fierbinte care ma innebuneste de fiecare data.
- Mmmmm...am inghitit in sec, cuvintele lui patrunzandu-mi pana in creier.
M-a sarutat usor pe buze si s-a ridicat, ridicandu-ma usor si pe mine. M-a cuprins in brate si m-a sarutat adanc,limba lui facandu-si loc in gura mea,intr-un joc nebunesc cu a mea, strangandu-mi fesele in palme si lipindu-ma de el. Mi-a tras rochia peste cap , lasandu-ma doar in lenjeria intima si mi-a aratat, cu rasuflarea taiata, canapeaua, in timp ce din cateva miscari rapide si-a aruncat toate hainele pe jos.
M-a impins putin inapoi si si-a coborat mainile cuprinzandu-mi sanii in palme, strangandu-i usor, frecandu-mi sfarcurile prin sutien, ca apoi sa le lase sa alunece pe spate in jos. Atingerea lui era ferma, calda si sigura. Strangerile lui blande imi faceau sanii sa se umfle sub atingerea lui.. Am inchis ochii sub intensitatea emotiilor care reveneau atat de repede, tinandu-mi buzele intredeschise pentru a scoate aerul din piept mai mult sub forma unor gafaituri scurte. Mi-am intins mainile si i-am cuprins fesele in palme, strangandu-i-le usor, tragandu-l spre mine, apoi mi-am asezat o palma peste penisul lui intarit, frecandu-l usor de sus pana jos prin pantaloni.
- Te vreau rau,i-am soptit. Vreau sa iti simt gustul in gura!
- Doar n-am sa te las sa astepti!
M-am asezat pe marginea canapelei, tragandu-mi in jos bikinii si aruncandu-i neglijent pe jos, apoi a urmat sutienul care a avut aceeasi soarta.
- Asa, scumpa mea, a spus el, venind in picioare langa mine, mangaindu-ma incet pe par, privind in jos catre mine, prinzandu-si penisul erect intr-o mana si mangaindu-l cu cateva miscari. Ia-o, e a ta toata, dar atinge-te singura, vreau sa ma uit la tine!

Mi-am desfacut picioarele, facandu-i loc in fata mea si mi-am coborat o mana intre picioare, frecandu-mi cu degetele sexul fierbinte care inca mai zvacnea de la orgasmul anterior, in timp ce David si-a impins soldurile in fata, lipindu-si penisul de gura mea.Ahhhh...Doamne! cat asteptasem asta! Ce gust ametitor... L-am prins cu cealalta mana si l-am lipit de buze, i-am supt usor varful infierbantat , apoi l-am atins cu limba, de sus pana la baza, plimbandu-mi gura de-a lungul lui, atat cat imi permitea pozitia. David a gemut adanc si m-a prins cu mainile de cap, tinandu-ma de par, infigandu-se adanc pe gatul meu, fortandu-mi maxilarul sa se deschida mai mult si mai mult. Aluneca cu miscari lente si lungi adanc in gatul meu, alternand cu miscari scurte si iar lungi , facandu-ma sa gem si pe el sa gafaie din ce in ce mai puternic.
- Iti place pula mea, nu? ia-o pe toata, scumpa mea, hai...asaaa!!Ohhh,daaa!..... Cat imi place cum ma sugi .. cum intra toata pula in gura ta...mmmmmm....iti place, nu? sa o simti in gat pe toata...stiu ca iti place cand te fut in gura asa! incepu el sa se miste in gura mea inainte-inapoi, lasandu-mi cate putin timp sa respir ca apoi sa se infiga din nou in gura mea adanc, pana cand ii puteam simti baza penisului lipit de nasul meu, de fata mea, frecandu-se de mine in timp ce izbiturile in gatul meu deveneau mai rapide, cu pauze lungi, intrand adanc, facandu-ma sa ma sufoc si sa imi dea lacrimile.
Cuvintele lui erau cel mai puternic afrodisiac, imi rasunau in urechi si aveau ecou direct intre picioare.Mana mea continua sa imi mangaie labiile umflate de excitatie si clitorisul, aducandu-ma in pragul nebuniei.Umezeala fierbinte dintre picioarele mele scurgea in firicele subtiri pe coapse, excitatia mi se incolacea in stomac si mai jos, facandu-mi sangele sa fiarba.Scoteam gemete intrerupte si infundate din gat, acoperite de penisul care ma penetra pana in gat. David a incetinit din ce in ce mai mult miscarile, aplecandu-se spre mine si intinzandu-se pentru a-mi framanta cu degetele sfarcurile intarite ca apoi sa imi prinda sanii in palme si sa ii stranga usor, lasandu-mi sa il sug, sa il ling, sa il mangai, fara a se mai misca. I-am dat drumul din gura cu un plescait sonor si am respirat adanc de cateva ori, lasand sa se scurga saliva pe obraz in jos pe gat, apoi l-am cuprins-o iarasi cu buzele, tragandu-l in gura, lingandu-l de sus pana jos de parca ar fi fost cel mai de pret lucru din viata mea.
David m-a apucat cu o mana de par si m-a oprit, miscandu-se putin inapoi.
- Gata, iubire,ajunge, ca ma omori cu gura aia a ta!
Am mormait putin nemultumita si am facut o mutra imbufnata de faptul ca nu ma lasa sa continui, il adoram in gura si ma excita la maxim placerea pe care i-o provocam, mai vroiam, mai mult si mai mult.
M-a ridicat putin mai sus si s-a asezat in genunchi in fata mea, mi-a desfacut picioarele tinandu-ma cu mainile de solduri si in clipa urmatoare, limba lui isi facea loc printre labiile mele, spre clitoris. Miscarea brusca m-a facut sa icnesc scurt si sa ma prind cu mainile de marginea canapelei, strangand atat de tare de ea, incat incepusera sa ma doara. Gemetele devenire mai intense, respiratia mi se oprea in loc, inima inceta sa mai bata, ma innebunea...cat de fierbinte era gura lui! Si limba lui facea minuni in mine!
- Iti place cum te ling, nu? Sa imi simti limba in pizda ta calda, iti place , nu?
- Dumnezeule, ma innebunesti, nu...ohhh... Nu.....nu te opri!Aaaaahhhh...
Tremuram din toate incheietu...



    Login