Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In delegatie
Autor : mrddominic - 2016-05-14
Citita de 11284 ori - Nota 4.98 (41 voturi)

Am fost plecat cu serviciul in Moldova. Firma unde lucrez a obtinut un contract si eu cu inca un coleg am fost delegati sa mergem. Urma sa petrecem 5 zile. Lucram de la 9 pana pe la 17-18 seara. Am fost cazati la un hotel, camere frumoase single, cu mic dejun si cina.
In a doua seara am iesit in oras cu cei unde lucram acum. Discutii si bautura, nimic deosebit, pana cand unul dintre cei de-ai locului se scuza ca-l asteapta iubita acasa. Cand am plecat spre hotel, am luat-o pe jos, colegul meu a optat pentru taxi. Alcoolul si faptul ca trecusera vreo 2-3 luni de cand nu dadusem si eu la buci ma faceau sa-mi doresc o partenera. Era vreo 22 ceasul cand m-am dus pe la o statie de taxiuri. M-am invartit pe acolo, dar fara rezultat. N-a mers varianta ca poti primi un pont. La hotel m-am dus resemnat. M-am gandit totusi cand ceream cheia, profitand ca era un barbat la receptie, sa intreb daca stie un salon de masaj pentru domni. Acesta imi raspunse ca nu, dar m-a intrebat:
Vreti o companie selecta?
N-ar strica.
Imi dadu o carte de vizita pe care scria: Livram orice, oriunde!, si un nr de telefon.
Am sunat cand am ajuns in camera, o voce de femeie mi-a raspuns. Discutia a fost scurta, mi-a zis ca daca ce primesc nu e ok sa sun inapoi, daca nu ..
Pe la 23:00 am fost anuntat de la receptie ca o sa urce o domnisoara. Nu a durat mult si am auzit ciocanit la usa. Am deschis si am fost placut surprins sa vad o tipa blonda, supla, cu forme bine conturate ce se ghiceau prin rochita mulata.
Lara! Si intra in camera.
Ochii mei ii analizara posteriorul. Maricel, dar rotund. Era lata in solduri, dar nu grasa. Mirosea bine. Se tranti intr-un scaun, gen fotoliu, picior peste picior si-mi spuse conditiile ei. Am cazut de acord si tipa se ridica si se dezbraca rapid. Nu purta lenjerie deloc. Pasarica era complet rasa, sanii mari, usor lasati, cu sfarcuri rozalii proeminente. A venit spre mine si m-a dezbracat complet, m-a luat de penis si m-a tras dupa ea in baie. Avea fundul mare, un pic prea mare pentru gustul meu, dar asa era conformatia ei, fesele fiind ferme, fara sa para sau sa fie grasa. Talia era subtire, la fel si mainile si picioarele. Abdomenul lasa sa se intrevada cateva forme musculare timide. Fara tocuri era micuta, cu un cap mai scunda ca mine, eu avand 1,76. Am intrat amandoi in dus si am inceput sa ne sapunim reciproc. M-am jucat un pic cu tatele ei, o inzestrase mama natura bine. Nu pot sa zic ca avea sani lasati, desi asa se prezentau, dar la pipait erau placuti.
Tipa se orienta si insita pe penisul si scrotul meu, imi belii pula de cateva ori sapunind-o bine. Apoi ingenunche si o clatii. Imediat simtii limba ei cum imi analizeaza incet coaiele si urca spre baza penisului indreptandu-se catre cap. Dupa ce limba se juca cu glandul, buzele l-au cuprins si a inceput sa fie supt ritmic. Fata stia meserie. Isi folosea mainile, buzele si limba facandu-ma curand sa simt ca-mi vine sa termin. Miscarile mele din fund si zgomotele de placere cand limba ei se misca cu repeziciune pe capul penisului, iar mana se misca pe el belind glandul, au facut ca jetul de sperma sa tasneasca. Nu stiu cum a anticipat, dar s-a retras la timp ca sperma sa-i ajunga pe barbie si tate. Mi-a zambit pervers si si-a intins samanta mea pe sani, apoi si-a introdus degetele in gura. S-a ridicat si ne-am sarutat, s-a intors cu ⌣funduletul⌣ ( doar ca era mai bine zis ditamai curul) si mi-a zis sa o sapunesc bine. N-am asteptat a doua invitatie ca deja mainile mele o controlau prin toate zonele intime. Am insistat intre buci si la anus, verificand cu un deget si gaurica. Am clatit-o apoi si am mers in pat. Intre timp penisul imi era din nou erect, pregatit de actiune. Femeia s-a pus capra si-si legana fesele zicand:
Hai, te vreau inauntru! Piersicuta mea e zemoasa rau si te asteapta!
M-am conformat repede. Cu mainile i-am departat usor fesele, expunand pe rand anusul care parca se uita la mine, era usor intredeschis, pesemne ca sexul anal nu-i era strain, iar mai jos labiile carnoase lasau sa se vada intrarea rozalie a vaginului.
Mi-am pozitionat penisul in dreptul acelei gauri zemoase si dintr-o impingere am fost inauntru. Penisul imi intra pana la radacina in ea. Era uda rau si primitoare. Nu era stramta in pizda, dar se simtea bine. Am inceput sa o pompez cu pofta. Bucile ii tremurau la fiecare izbitura a mea de corpul ei. Lara incepu sa geama si zise:
-Mai tare, mai adanc! DAA!
Mi-am pus mainile pe tatele ei, tate ce se zbateau inainte-inapoi in ritmul dictat de penisul meu si am crescut rapiditatea penetrarii. Gemea tare si-si incorda trupul cand penisul meu iesea, ca si cum ar dorii sa-l tina inauntru. Vocea ei se auzi:
Hai sa schimbam, lasa-ma deasupra, ca sa te fut si eu !
In scurt timp eram intins cu ea calare pe mine, ridicandu-se si lasandu-se in voie in penisul meu. Se misca cand rapid parca sarind in pula, cand incet cu miscari circulare. Zgomotul( un fel de plesnit) al bucilor ei la fiecare contact cu corpul meu ma innebunea. Mainile mele se jucau cu sfarcurile si tatele ei, o strangeam de sani cand se lasa in penis si o trageam de ei cand se ridica de bazin. Simteam ca-mi vine sa termin, asa ca am ridicat-o cu mainile si i-am zis:
Hai sa ti-o bag si in fund!
Tipa se ridica de pe mine si se intoarse cu fundul spre capul meu, intr-un 69 ametitor si-mi spuse suav:
Linge si pregateste-ma acolo unde vrei sa-ti vari pula...



    Login