Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

IN CALDURI
Autor : carlys - 2011-08-07
Citita de 5961 ori - Nota 7.00 (11 voturi)

Inca din masina privirea lui hulpava a inceput sa ma studieze cu dorinta.Ii straluceau ochii in timp ce imi facea complimente,dar cu o mana incepuse deja sa imi mangaie piciorul . Purtam o rochie mulata care imi accentua formele generoase.Sanii tari si rotunzi se profilau prin materialul matasos iar sfarcurile intarite deja isi cereau drepturile. El le atinse in treacat cu degetul apoi il trecu languros peste buzele mele.Am inceput sa-i sug degetul fixandu-l provocator.
Se schimbase la fata, iar mana lui ratacea nervoasa peste trupul meu. Descoperii uluit ca nu purtam chiloti .I-am explicat ca vara nu port deloc bichini mai ales daca este foarte cald afara.
Mi-a pipait-o putin foarte excitat lingandu-si buzele in expectativa.Mi-am desfacut picioarele si i-am aratat-o ,era proaspat rasa cu labii mici carnoase si clitoris umflat de excitare.
A inceput sa-mi frece clitorisul cu ochii inchisi gemand incet.L-am oprit spunandu-i sa se pastreze pentru mai tarziu. Cand am ajuns in camera era deja ca un leu in cusca.S-a dezbracat imediat arborand un penis in erectie imens si foarte gros.
M-a dezbracat cu blandete apoi ne-am prabusit in pat goi si inlantuiti.Ne-am sarutat cu patima minute intregi iar el mi-a rontait cu pofta sfarcurile ,limba lui imi cerceta innebunita fiecare centimentru de piele.A coborat lent catre pasarica mea si a inceput sa-mi linga clitorisul,limba lui serpuind printre labii apoi in vagin in timp ce eu gemeam intaratata.
M-a prins de buci si si-a ingropat fata in pizda mea indecent de cascata lingand si sugand ca un apucat.
In cele din urma nemaisuportand tensiunea m-a patruns cu pula lui impresionanta impingand ritmic ,umpland , frecand.
Pizda mea mea uda il aspira , il strangea cerandu-i …de fapt ordonandu-i sa se predea pe campul de batalie.
Insa el nu se preda ,voia sa prelungeasca placerea la infinit. M-am urcat pe el si am inceput sa-l calaresc neobosita. M-am intors oferindu-i privelistea fundului meu rotund care tremura si se desfacea in timp ce pizda mea mea fierbinte se infingea lacoma in pula lui groasa.
El ma apucase de solduri tragandu-ma cu dusmanie in scula care nu voia sa se predea.
Era innebunit aproape de climax dar nu capitula, m-a aplecat si mi-a desfacut fesele cu degetele.
Mi-a lins insetat licoarea care imi inundase vaginul si se scurgea incetisor pe coapse.
-Mmm ce gust bun are pizda ta frumoasa, mm da!
A inceput sa ma gadile cu limba in anus iar eu am inceput sa tip cuprinsa de frisoane
-Daaa…da ahh da..trebuie sa o faci …acum , acum aaaaacuuuummmmm!
Ma impingeam ritmic in limba lui..
Imediat si-a proptit pula in dreptul pizdei mele frematande si a inceput sa pompeze urland de placere, apoi am simtit cum aluneca in anusul meu …insidios…
La inceput l-am respins din instinct dar rabdarea lui a dat roade si m-am pomenit cu un orgasm de toata frumusetea cu pula lui infipta in curul meu nesatios.
Incepu sa se miste usor intrand si iesind cu gemete adanci .
Ma frecam de pula lui inca tare implorandu-l sa mi-o bage in fund, zis si facut …m-a apucat voiniceste de solduri si a inceput sa ma futa aprig in cur. Transpiratia ii siro...



    Login