Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataImplinirea unui vis dar nu prea
Autor : andrei130 - 2020-10-26
Citita de 4683 ori - Nota 7.59 (32 voturi)
Exista o vorba cu pomul laudat, cred ca o stie toata lumea. Despre ceva de genul asta e povestirea asta, dar si despre îndeplinirea unui vis. Despre ce vis? Cred ca toti baietii, in liceu, au facut o pasiune pentru o fata, ceva neimpartasit. Este despre indeplinirea unui astfel de vis.
Ea? Miss boboc al unui liceu cu renume din bucuresti, intr o clasa cu profil uman. De fapt intreg liceul era unul de fete. O bruneta inalta, cu parul cu niste bucle imens, cu un ten alb, cu niste sani mari, cu ochi cu o culoare foarte ciudata, un fel de gri, verzui, cu un corp de model. M a tachinat o perioada, am balit la ea, apoi...a mai castigat o preselecție la o firma de modeling si cariera ei in domeniu a demarat spectaculos, iar dupa liceu alterna locuitul la Paris si New York.
Orice faceam, parea ca nu e suficient, in afara de un sarut si niste pipaituri, intr o tabara, la mare, in clasa a 9 a...nimic.
Dupa facultate, cumva, drumul meu s a separat de al colegilor, care au optat, datorita specificului liceului, catre cariere in drept, presa sau chiar politica. Eu, cu inca un coleg (din cei 4 baieti ai clasei) ne am indreptat catre ASE, cumva printr o conjunctura (mama era la vremea respectiva directoare economica la o instituție si nu intelegea cum sa faci o facultate care sa nu iti dea o patalama cu o meserie la mana). Usor, usor, legatura cu ei si cu ea s a pierdut.
O mai vedeam prin niște reviste sau mai aflam despre ea din terte parti. Desi au tot fost intalniri intre colegi in formula extinsa cam din 5 in 5 ani, pentru ca de multe ori se derulau pe parcursul a mai multor zile, cumva nu ma intersectam cu ea. Mai stiam ca divortase, se mutase in romania, avea un baietel, insa cam atat.
Cum in aceasta vara se faceau 20 de ani de la terminarea liceului, incepand de prin iarna, una din colege, care se mutase in sua, a creat un grup si ne anunta ca e musai sa ne vedem, ca s au facut 20 de ani, ca ea poate veni prin martie si hai sa facem pe dracul in patru etc.
Cumva, am reușit sa ne strangem vreo 25 de persoane, veniti de prin toata lumea, iar weekendul in care ne am vazut a fost cel dinaintea anuntarii starii de urgenta.

Am ajuns direct de la birou, pe la 9 seara, avand niste emotii absolut tampite. Dar nu din cauza ei, ci a faptului ca trecusera 20 de ani si parca era ieri cand sarbatoream luarea bacului la studio martin si apoi direct la mare. Cumva nu imi venea sa cred ca trecusera atatia ani. Eram putin obosit pt ca ma trezisem de dimineață pt a imi duce sotia la aeroport, pt a pleca in sua si a avea grija de mama ei, grav bolnava.

Ne am intalnit undeva in herăstrău, la un restaurant pe care ea il alesese, pt ca locuia in zona respectiva. In momentul in care am pășit pe usa restaurantului, am simțit un nod in gat cand i am vazut.
- ce faci ba bulangiule? Nu te am mai vazut de 4 ani, izbucni un coleg care m a zarit primul.
-ANDREEEEI! Am auzit o imediat si pe fosta prietena din liceu, o bruneta superba cu trasaturi orientale, in timp ce a văzut o ridicandu se de pe scaun si sarindu mi de gat.
Eram topit tot. Apoi am zarit o si pe ea. S a ridicat, m a imbratisat strans, m a pupat pe obraji. Era neschimbata. Mi se părea incredibil. In afara de niste riduri la ochi, era efectiv neschimbata. La fel de frumoasa.
De fapt, toate fetele de la masa, cu cateva exceptii, aratau superb, toate aranjate ca pentru club. Dar in special ea si fosta prietena(cu care incepusem sa vorbesc destul de des) . A fost o seara plina de emotii, lacrimi, apoi ne am mutat intr un club, ne am imbatat, iar a doua zi am luat prânzul si cam asta a fost. Ne am despartit in lacrimi cu promisiuni si am continuat sa comunicam pe grupul respectiv.

Cam la vreo 3 săptămâni de la instituirea starii de urgenta, intr o sambata seara, in timp ce statea acasa, pe grupul de liceu, un mesaj de la ea:
-AJUTOR, VA ROG! fusese cu treaba, sa filmeze nu stiu ce clip si i se defectase masina undeva intre brasov si buzau si nu mai pornea.
-va rog, daca puteti, sa veniti sa ma ajutati si pe mine. Am sunat peste tot si nu vine nimeni
Toata lumea s a mobilizat, a sunat, dar degeaba. Nici macar firmele de tractare nu doreau sa se deplaseze.
Mi am facut curaj si i am scris
-oamenii cu care ai fost....Nu se pot intoarce?
-nu, pt ca ei au plecat devreme si eu am vrut sa mai ma plimb, sa mai petrec niste timp in matura cu cel mic si in loc sa vin direct acasa, am facut un ocol. Sunt si cu cel mic... Nu va ceream ajutorul altfel
Am stat, am cumpatat...hmmm...si l am sunat pe un amic politist si i am povestit intamplarea. Concluzia era ca riscam o amenda, indiferent de circumstante, insa, daca cumva puteam dovedi un interes de serviciu, poate scapam. Un mare poate.
Am sunat o:
-buna, cum esti?
- rau, inghetam de frig, motorul pare ca e un tractor, merge putin apoi se opreste
-uite cum facem, eu am o adeverinta de la o companie cu care colaborez, care imi permite sa circul indiferent de ora, firma fiind undeva prin roman. Una pt dus, una la intors. Ideea e ca putem remorca masina doar pana la Buzău, pt ca altfel, daca ne opreste cineva...nu e bine. Asa, doar noi 3, poate gasim o explicatie. E ok?
-da, hai, grabeste-te.
M am urcat in masina, am pus waze si culmea, din nordul Bucureștiului pana in locatia in care ea era (in apropiere de siriu), nu am intalnit nici un echipaj de politie. Si nu numai asta. Foarte rar ma intalneam cu vreo masina. Cand am ajuns, era deja 1 am. Si un frig pătrunzător. Ea atipise pe locul din spate, impreuna cu copilul.
Am pus o pe ea la volanul masinii mele, am invatat o cateva reguli despre tractare si cu un mers de melc la stanga, dupa vreo ora si puțin am ajuns in buzau, parcand masina langa fast foodul celebru din mijlocul orasului.
Cel mic dormea dus, iar noi am inceput povestim despre toate prostiile din lume, despre , sa depanam amintiri etc. La un moment dat io spun:
-stii cat de indragostit am fost de tine in liceu?! Pfff
-hahahaa, mi s a parit mie hahaha...pai si in tabara aia de la mare? Nu prea a parut. Mai sarutat putin, pipait pe fund si sani si ai fugit hhahaa.
-eram timid, ce vrei, m ai respins si nu am vrut sa par nesimtit
-hahhaha, pai ce vroiai sa fac? Moment in care m a prins de mana dreapta ...am facut pe inabordabila, sa te intarat, insa eram aprinsa rau....si a izbucnit intr un ras infundat pt a nu il trezi pe cel mic. Apoi a aprins lumina...era sigura, ai roșit. Tot adorabil ai ramas hahhaha. Ai fugit la Alexandra...hahah...te ai dus dupa curul ala bombat..buzele alea mari si carnoasea...mmm, am sarutat o si eu de cateva ori, banuiesc ca o sugea bine...hahaha, radea aproape isteric. Stii ce nu mi a placut? Nu mi au plavut sfarcurile si labiile ca erau vinetii hahaga.
Ma blocasem putin... Ia uite, stii la fel de mumte ca si mine, sa nu zici ca am impartit o
-hahahaha...te pomenesti ca esti gelos...tu nu stii ca orice adolescenta experimenteaza. Cum voi va masurati sculele, asa si noi ne exploram corpurile, ne mai sarutam, etc.
-probabik, ce sa zic, hahaha, insa fara a simti vreun apropo cu tenta sexuala in diacutia noastra.
Imaginea pe care o proiecta inca pe paginile de socializare, contrasta puternic cu limbajul ei relativ vulgar, de cartier. Cumva, aveam alte asteptari, insa se pare ca si dupa atatia ani de locuit afara, in cercuri exclusiviste, fata din salajan ramasese cam la acelasi nivel, din punct de vedere al limbajului. De multe ori, chiar si intonatia avea ceva de cartier.

Ne apropiam de București, desi ocolisem pe niste drumuri laturalnice, pentru a iesi de pe e85 pe dn 1, moment in care ii spun
-mai, uite, eu locuiesc relativ aproape si ma gandeam la un lucru. Eu nu as risca sa intru cu masina in București, sigur e politie, insa daca doresti, iti imprumut masina pana luni, cand vin la birou, sau, daca vrei, puteti ramane sa dormiti la mine.
-pai si maine, cu ce ne ducem acasa?nu e acelasi lucru?
-ba da, dar fiind pe timpul zilei, poate ai sanse mai mici sa nu te opreasca politia

Cum doresti tu.
-hmmmm, bine, mai ales ca nu am chef sa il car pe cel mic in brate pana la lift, e foarte morocanos. Mai stam la povesti, la un pahar
Raspunsul ei m a luat cumva prin surprindere
Foarte curand am ajuns acasa, am bagat masina in curte.
-il iei tu pe David, te rog.
-ok, raspund, ducandu l din masina direct intr un dormitor.
Ma izbise caldura care era in casa. Se pare ca lasasem termostatul la 28 de grade si era infernal
-te deranjează daca fac un dus, ma simt inca infrigurata. Ma ajuti cu un prosop si niste haine de somn?
Nu ma simteam confortabil sa ii dau din hainele nevestei si oricum nu se potriveau, pentru ca sotia are 1.70, ea cam 1. 80. Asa ca am luat un tricou alb, mai lung cu care mai dormeam si niste pantaloni scurti, din aceia 3 sferturi, de vara.
Ea a intrat la dus rapid, am coborat si mi am turnat in pahar de vin. Initial mi am facut ceva sperante, insa vazand ca intarzia in dus, mi am inchipuit ca probabil va dori sa se duca direct la somn.
Insa, m am înșelat, in momentul in care am dat peste cam jumătatea de pahar a iesit din baie, imbracata in tricoul alb, doar in tricou, care abia ii acopera pizda si cu un prosop de maini in par. Ma blocasem si nu imi putea lua ochii de la picioarele lungi, superbe.
-ai intepenit?
-nu, nu, răspund dezmeticindu ma din visareaadolescentina, te servesc cu ceva?
-da, si imi spune o denumire de vin de care nu auzisem, apoi alta. Evident nu aveam. Uite, am un solequinta. Vrei? Era primit de la un client si citisem ca este extraordinar si il pastram pt ocazii speciale.
-da, e ok, cu o usoara dezamagire in voce.
M am dus rapid in beci si am luat sticla de la rece, am desfacut o, turnat in pahar si ne am asezat amandoi pe un coltar, la o distanta de cam 1metru unul de celalal stand in diagonala pe aceasta.
Am gustat din vin....bun, bun rau.
-nu vrei sa ciocnim?
Ba da, raspund eu incurcat...moment în care a intins paharul catre mine..
-pentru?! Asteptand continuarea de la mine
-pentru noi
-hahahha....asa general?
-spune tu.
-pentru micile surprize ale vieții si pentru a profita de ele
Am ciocnit si am sorbit fiecare din pahar. De fapt, eu l am terminat din 2 inghitituri, atat de bun era.
Statea picior peste picior, cu o mana pe spatarul coltarului iar tricoul alb abia ca ii mai acoperea pulpa dreapta a piciorului. Faceam eforturi mari de a nu privi in jos.
-de cand esti singurel?
-cred ca de o luna, nici nu am calculat
-si cumintelel? Hahaha
-hmmmm, da...si m am tras aproape de ea si i am pus mana pe picior, simtindu i pielea fina. Nu a protetestat, asa ca am sarutat o. A raspus la sarut asa ca am pus paharul jos, si pe ale ei si m am napustit asupra ei. Ne sarutam dezlantuiti si din cand in cand o muscam de buza de jos. S a lasat pe spate, m am lasat peste ea continuand sa ne sarutam, cranacanadu se cat sa intru intre picioarele ei. Am continuat sa ne sarutam, in timp ce apasam usor cu pula care era beton peste pizda ei, la fiecare apasare ea raspunzand printr o usoara frecare si arcuire a abdomenului. Eram dezlantuit, era pe cale sa mi se implineasca visul din adoleacenta so sa fut cea mai frumoasa femeie pe care o cunoscusem.
Plimbându-mă cu mana pe picior si urcand pe sub tricou am constat ca nu avea chilotei. Am ridicat tricoul pana deasupra sanilor...dumnezeule ce sani. Absolut superbi, mari, cu niște sfarcuri mici si roz. Mi am plimbat ambele palme peste ei, nu reuseam sa ii cuprind, apoi am continuat sa ii mangai sanul stang, stand deasupra ei in genunchi, si cu mana stanga ii exploram pizda care era leoarca. Imi plimbam intreaga palma pe ea iar ea efectiv trepida.
M am năpustit asupra sanilor, pur si simplu eram magnetizat de ei
Am inceput sa ii ling sfacurile, sa ii musc ușor , efectiv ma desfatam in ei. Eram ca in copil obez intr u...



    Login