Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataHalucinant
Autor : StillDope - 2010-09-02
Citita de 5024 ori - Nota 8.13 (67 voturi)



Era mult fum in holul ce dadea spre club si muzica orientala sa auzea in surdina. Nu era fum de tigara. Mai de graba miros de narghilea amestecat cu fum de hasis. Doua femei carand un barbat pe brate au iesti brusc pe usa ce ducea inspre ringul de dans, Pareau cel putin bete in timp ce tipul era aprope inconstient. Femeile zambeau si chichoteau de zor.
Una dintre ele avea mana bagata in pantalonii acestuia frecandu-l de zor. Parea o scena scoasa din orgile romane, Am incercat sa fac abstractie de ele si mi-am continuat drumul. Am intrat in club, o hala imensa plina cu refectoare si stroboscoape ce atranau de tavan. La marginea hali se vedeau seapareurile numerotate cu cifrea romane. Cautam numarul XIII. Mi-am facut cu greu prin multime fiind intampinat la tot pasul de femei cu sani goi ce erau pipaite in mod vulgar de doi trei tipi de-o data sau de tineri ce impateau lasciv tigarii mari de foi ce emanau mirosuri halucinogene.Am intrat in micutul separeu dand la o parte cortina ce il separa de restul clubului. In interior ma astepta un tip trecut de 50 de ani imbracat la costum si cu parul grizonat.
Imi intinse mana:
-Buna seara,
-Buna seara ii raspund deranjat de muzica din fundal.
-Sper ca va place clubul eu imi spuse el zambind.
-Un pic cam exotic pentru gusturile mele.
Izbucnii in ras.
-E tot ce iti poti dori pe pamant….femei droguri alcool…
-Da , poate asa e …
-Ati adus datele de carea aveam nevoie?
-Da , ii raspund eu intinzandu-i un plic maricel.
-Perfect , va las sa va bucurati in contiunare de toate seviciile clublui nostrum si iesi in graba din separeu..
In secunda urmatoare in separeu intra o tanra la vreo 25 de ani imbracata in cadana. Pe sub fusta de voal se vedeau chiloteii negrii cu margini de dantela rosie asortati cu sutienul.
Se urca pe masuta mica din fata mea si incepu sa danseze lasciv. Era mica de statura cu forme apetisante lasate in mare proportie la vedere de costumatie. Isi misca in continu fundul bombat in cercuri si opturi halucinante. Din parul ei negru aparu un sarpe micut ce incepu sa se plimbe pe corpul ei in timp ce dansa cu miscari provocatoare.Sarpele ii cobora printre sani pe abdomenul ce se misca in ritmul muzici , apoi se incolcai in jutul coapselor ei ca o curea. Coada ii cobora usor intre picioare tresarid la atingerea ei . Apasa usor coada sarpelui indreptand-o spre zona fierbinte dintre picioarele ei . Inchise ochi in timp ce continua sa danseze. Isi freca coada acestuia peste chiloteii negrii. Scena dura cateva minue apoi sarpele coboara pe masa apoi iesi rapid din separeu.
Cadana ma privi atenta.
-Iti place dansul meu?. Imi spuse in timp ce isi dadu valul de pe fata jos surazand pervers.
-Da , esti perfecta ii raspund eu intinzand mana sa o ating pe fund.
Se feri cu o miscare rapida si imi spuse:
-Ai voie doar sa privesti nu sa si atingi .
Dansul ei ma inebunea. Organul meu erect nu mai incapea de mult in pantaloni. Mi-am facut curaj si mi-am deschis prohabul lasandu-mi pula tare libera. Am inceput sa mi-o frec iar ea reactiona socata .Se opri din dans si imi spuse:
-Nu aveti voie sa faceti asta aici , imi pare rau dansul s-a terminat.
-Ehh , hai…mi-ai zis ca nu am voie sa ating, atat tot.
Privea cu ochii mari cum imi freceam penisul tare muscandu-si usor buza inferioara,
Nu mai spuse nimic si reincepu sa danseze. Isi dadu jos sutinenul lasand ilberi sanii ei mari cu sfarcuri intarite.
-Vreau sa te exciti pentru mine imi spuse ea.
-Nu cred ca asta e o problema, continua sa danzezi…
Dansul a continuat cateva minute timp in care nu si-a dezlipit privirea de pe organul meu.
A coborat de pe masa si s-a asezat langa mine pe canapea. I-am dat rapid jos fusta de voal devorandui sani cu buzele . Mana ei a coborat pe pula mea preluand controul si lasandu-mi mainile libere sa ii exploreze corpul. Am inceput sa ne sarutam sugandu-ne intrun joc nebun libile. Mainle mele au coborat in chiloteii ei mangaidu-i labile umflate si fierbinti .Am penetrate-o cu un degete simtindu-i pizda uda.
Nu mai puteam, trebuia sa o fut! Trebuia sa fie a mea.
M-am ridicat in picioare si am prins-o de cap. A inteles ce are de facut si a deschis gura mare. Am intrat in gura ei intr-un mod brutal varful pulii mele ajungandu-i in gat. Am inceput sa intru si sa ies...



    Login