Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

greseala (partea Il)
Autor : oglinda - 2016-12-03
Citita de 11017 ori - Nota 2.76 (46 voturi)
Trecuse deja câteva zile de când am renunțat la orgoliu si i-am trimis mail-ul soțului meu.Eram un pic dezamăgită si nici prin cap nu îmi trecea ca noaptea acea va fi una ce nu o voi uita nici azi.
Pe la ora 20:00 suna soneria insistent ,cobor plictisita sa deschid când surpriză,soțul meu cu o sticla de vin în mana, îmbrăcat elegant.
-Ce zici? Acasă sau in oraș?
Bulversată si rămasă fara cuvinte il invit înăuntru.Nu durează mult si încearcă a sa îmi explice ,nu vroiam sa il mai aud vorbind despre asta îmi crea un disconfort si il opresc pe un ton un pic mai autoritar.
-Încetează cu asta,hai să ieșim in oraș nu am gătit nimic.Îl rog sa ma aștepte câteva minute sa ma pregătesc.Mi-am pus o rochie albastra strânsă pe corp îmi placea ca îmi scotea la înaintare sâni ce nu erau deloc de ignorat.Am încercat sa ma grăbesc știind ca ma așteaptă jos,așa ca in 15 minute sunt gata.
El mă aștepta nerăbdător,îl iau de braț si ieșim înspre masina ,in timp ce mergeam îi simțeam parfumul intens avea un aer diferit,ceva schimbat si nu îmi dădeam seama ce dar îmi placea ma excita atitudinea lui.Ajungând la masina îmi deschide portiera,pe scaun ma aștepta un trandafir cu un mesaj "în seara asta vei deveni din nou a mea".
Inima îmi tresărea parca totul era dat uitării vroiam doar sa renunț la tot si sa ne întoarcem in casă sa il devorez pe el în loc de cină.În 20 de minute ajungeam in fata restaurantului,arata superb înăuntru atmosfera si aranjamentul ducea a poveste de dragoste,fetele de masa de un alb imaculat cu un aranjament floral din trandafiri roșu aprins pe fundal se auzea o melodie ce se îmbina superb cu atmosfera.În timp ce ne gândeam ce sa mâncăm se îndreaptă spre noi o ospătăriţă,arata bine mult mai bine ca mine,așa ca stau un pic si încerc sa urmăresc reacția lui.Nu a schițat nici un zâmbet nici o privire indecentă,asta mi-a plăcut si ma făcea sa-l doresc si mai mult.În timp ce mâncăm atmosfera se destinde si devine foarte excitanta asta si datorită glumiţelor lui si gesturilor frumoase.Ajungând la desert ma întreabă ce as dori ,dar il las pe el sa comande eu acuzând-mă ca am nevoie la toaleta.
Ajungând la baie aud dintr-o cabina alăturată un geamăt nu dau importanta si intru in cabina de lângă,atunci se aude din nou de data asta clar si convingător
-Ooo,da chiar acolo! Îmi place daaa!
Era clar gemetele si gafaielile erau de la o partida fierbinte si rapida de sex,deja ma simțeam si eu excitată așa că îmi bag ușor mana la pasarica si încep sa mi-o frec incet dar nu durează mult si cei doi termină iar eu rămân excitată la maxim.
Îmi așez chiloței si plec la masa.Desertul ma aștepta așa ca ma așez si încerc sa-i dau de înțeles ce vreau după câteva priviri si atingeri cu sub-înțeles plătim nota și plecam.Pe drum îi propun sa mergem la mine să deschidem sticla de vin.
Ajunși acasă in timp ce el deschide sticla eu ma duc după pahare nu apuc sa ma intind bine după ele ca îi simt mainile cum ma apuca de sani și îmi șoptește la ureche
-Nu ma lași mai întâi sa te gust pe tine? Vorbele lui ma excită la maxim așa ca ma dau înapoi un pic și ma împing in pula lui tare ca piatra,o simțeam așa tare prin pantaloni.Ma apuca de mijloc și mă ridica pe masa in timp ce buzele ne lua foc de la atâta plăcere limbile noastre se cautau un pe cealaltă, coboară încet spre sani mei stansi și scoși în afara datorita rochitei .Rochiță care zbură in următorul minut după mine.
Îmi strângea sâni în mâini in timp ce îmi facea cerculețe
In jurul sfarcurilor si din când în când mi le strângea între buze.Eram udă toată,il vroiam in mine cu totul așa ca mă dau jos il iau de mână si îl duc în dormitor încercând il desfac la pantaloni îi scot pula ce era atât de tare încât simțeam cum îmi pulsează in timp ce o încet, in timp ce el mă ia ...



    Login