Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

greseala (partea I )
Autor : oglinda - 2016-11-24
Citita de 10420 ori - Nota 1.90 (52 voturi)
Eu si soțul meu suntem împreună de noua ani.Pe parcursul acestor ani am avut multe greșelile dar si lucruri frumoase,orice greșeală era iertata cu o noapte fierbinte. La noi întotdeauna sexul rezolva orice conflict,orice dar nu chiar orice, nu aș fi acceptat niciodată sa ma înșele. Atâta timp cat eu îi îndeplinea-m orice fantezie ,orice dorința,nu ma dădeam înlături de la nimic, placerea era pe locul întâi.
Era reciprocă situația,si făceam asta pentru a nu fi nevoie de alta eram curva lui in pat.
Asta pana când am aflat ca el chiar avea o alta femeie cu care vorbea,spun vorbea ca atunci când am aflat era în stadiu de conversație.
Eram revoltata așa ca am izbucnit în plâns si ne-am despărțit.A fost o perioada grea am vrut sa ma răzbun dar nu am putut sa o fac,ma gândeam numai la nopțile fierbinți dintre noi,la cum ma mângâia,ma lingea din cap în picioare.Mă udam toată numai când mă gândeam la păsărica mea linsa cu o poftă nebuna .
Deja sfârcurile mi se intarise si ma gândeam cum as vrea sa mi le suga,sa mi le stranga în palmele lui in timp ce eu ii desfac pantaloni și mă aplec sa îi sug pula lui mica si jucăușă .O iau la frecat în timp ce îi ling un pic coaiele,urc cu vârful limbi spre capul puli si îl las să ma futa în gura în timp ce eu il strang de buci. Pula lui era perfecta pentru gura lui si ma învățase-m nu ma mai înecam,pompa in gura mea fara oprire, îmi amortise gura dar era și excitată la culme.
Aș fi dat orice in momentu ala sa fie acolo si sa nu mai îmi frec pizda singura,in locu degetelor sa fie pula lui un pic stramba să mă scarpine peste tot.
Să mă ia la sarutat pana ajunge la pasarica,sa îmi vare doua degete in ea si cu limba să faca cerculete in jurul clitorisului apoi să mi-l sugă și sa il tina un pic între buzele lui carnoase.Să mărească ritmul și sa nu se oprească decât atunci când își simte gura invadata de sucul meu dulce sarat.
Sa ma puna apoi pe marginea patului( destul de înalt cat sa ma penetreaze perfect) sa ma futa in timp ce eu imi sug degetele in fata lui si il întreb daca vrea sa isi de-a drumul pe fața mea.El sa mă ia și sa ma lipeasca de perete un pic aplecata .Îmi desface bucile își fixează pula care intră ușor fiind umezita de la lichidul ce pătrunsese până acolo .
Deja parca îl simt cum mio bagă si o mana o duce la pasarica,in timp ce cu pofta îmi freaca clitorisul.Îl simt atat de adânc, nu dureaza durează până imi dau drumul.Atunci vizibil excitat la maxim ma pune in genunchi si o avalansa de căldură ma stropeste peste fața si sani.
Deja trecuse un timp,dar eu eram tot fierbinte,cu gandul la el ,si orgolioasa.Așa ca decid sa ii trimit un mail. M-am gândit mult sa îți scriu asta ,am mai scris de câteva ori dar nu am avut curajul sa o trimit ,dar am hotărât sa îți scriu poate asta ne va face sa ne dorim si sa ne apropiem mai mult. Și când ești plecat dar si când ești acasă,nu am mai vorbit demult lucruri de-astea si stiu ca eu sunt problema dar nu am mai avut curajul si nici si nici placerea de a vorbi deschis cu tine . Dar de ceva timp ma găses...



    Login