Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGomorra Hotel: Infirmerie
Autor : StillDope - 2012-02-07
Citita de 4348 ori - Nota 7.84 (31 voturi)
Gomorra Hotel: Infirmerie
(interludiu)




Aveam un cosmar si stiam asta. Urasc cand se visez , stiu ca sunt intr-un vis si nu pot sa fac nimic ca sa ma trezesc. Imagini ce dispareau rapid imi invadau necontenit mintea. Camera plina de colivi, cele doua femei, pisica vorbitoare si colonelul Sanders. Apoi glontul care a trecut prin pieptul meu.In vise cand mori de obicei te trezesti.Probabil ca mintea nu vrea sa ne lase sa vedem in vis cum arata moartea sau poate ca moarte e doar trezirea din somn. Cine stie. De data asta nu merge oricum. Vroiam sa ma trezesc, sa imi beau cafeau si totul sa revina la normal. O raza de lumina intra in cosmarul meu. Din ce in ce mai multa lumina. Lumina diminetii. Deschid ochii si lumina orbitoare imi loveste brutal retina. Nu e lumina diminetii, e o lumina artificiala, puternica si ireala.
Incet realizez ca sunt pe o masa de operatie. Un doctor se agita deasupra mea. Nu inteleg ce zice dar pare grabit. Simt cum cosmarul ma cuprinde din nou. Capul imi cade intr-o parte si cu ultimele puteri il vad pe colonel stand alaturi de pisica vorbitoare privindu-ma atenti printr-un geam enorm. Mintea mea nu poate sa acepte asta !
Nu! Nu! Nu sunt tot aici , ei nu exista, ei sunt creati de mine, ei nu exist......apoi adorm. Nu mai visez nimic. Sunt intr-o ceasta neagra ca pacura si tacuta ca mormantul. Totul a disparut si simt cum dispar si eu incet.

Ma trezesc din nou. Sunt intr-un pat tare si rece iar in jurul meu miroase a spital. Ma ridic cu greu. Respir si simt cu aerul imi invadeaza plamanii. Ceva e foarte ciudat, nu ma simt eu de parca as fi altcinvea. Sunt imbracat intr-o pijama albastra cu dugi albe. Imi privesc palmele si le recunosc. Sunt eu ! Pieptul incepe sa ma doara. Imi desfac pijamaua si pe centrul pieptului se intinde o cicatrice uriasa. Glontul imi vine in minte. De la el trebuie sa fie.Camera in care ma aflu e de un alb imaculat. Un pat, o chiuveta si doua usi. Atat. Poti sa simti linistea din camera, aproape ca poti sa o auzi. Sunt tot aici , tot in Gomorra se pare. Simt cum viata mea este acum aici si fosta mea viata in lumea reala e visul. Totul e asa ciudat aici. Gandurile sunt intrerupte de un ticait. Nu inteleg de unde vine. Privesc in jur dar nu gasesc nimic. Apoi inteleg. Imi pun palma pe piept si degetele ating cicatrizata. De acolo vine. Sub piele simt ticaitul, ca o masinarie ciudata in interiorul meu. Ce nebunie. Ma ridic din pat si ma indrept spre usa. Merg in ritmul ticaitului. Deschid usa si ies intr-un hol lung. Cineva sta pe un scaun in capatul holului si priveste pe singura fereastra. Ma sprijin de perete si avansez spre el. Ajung in spatele lui si isi intoarece capul spre mine. Are parul alb si o pereche de ochelari vechi cu rame de plastic maro. In rest pare tanar. Imi face semn sa ma asez pe scaunul de langa el.Privim amandoi pe fereastra peisajul dezolant din jurul hotelului. Harti zboara purtate de vant si cerul e inorat.
-Am auzit ca au trebuit sa te omoare, imi spuse el de parca m-ar fi cunoscut de o viata.
-Nu stiu exact...m-au impuscat in camera cu colivi. Se pare ca nu am murit totusi.
-Ahh..camera cu colivi. E de inteles atunci...
Ma priveste atent si imi examnieaza cu privirea cicatricea de pe piept.
-Ti-au pus modelul nou de inima mecanica? Ala care nu ticaie?
-Nu cred, a mea ticaie.
-Ce pacat, o sa te deranjeze cand mergi la concerte. Eu am modelul nou, nu face nici un zgomot imi spuse el aratand cu degetul spre camasa alba pe care o purta.
Pe culoar se auzira pasi. Nici unul dintre noi nu a intors capul. Priveam linistiti pe fereastra. Langa mine a venit o asistenta impingand un scaun cu rotile. M-am asezat incet in el si am mers din nou in camera mea. Totul parea asa natural acum. M-a lasat in mijlocul camerei in timp ce ea a deschis a doua usa si am auzit apa care curge. Probabil ca acolo era baiea. M-am ridicat de pe scaun si am inceput sa merg descult pe gresia rece.
Baia era ciudata, in centrul camerei se afla o cabina uriasa in jurul caruia gravitau cateva perechi de brate metalice ce plutea imobile. Asistenta se dezbracase si apasa in graba niste butoane pe un mic panou de control situat pe peretele opus. O priveam din usa atent.Era genul de femeie ce ar fi putut sa treaca drept un top model de suces, inalta, cu pielea alba si picioarele lungi si zvelte. Deasupra feselor incepea o cicactrice ce ii urma conturul coloanei verterbrale disparand sub parul negru ce ii cadea pe umeri. M-am apropiat de ea si i-am atins cu varful degetului linia ciudata a cicatricei. Contactul cu pielea ei a facut-o sa tresare dar a continuat sa lucreze nestingerita. Cicatricea arata de parca cineva a tras o linie pe spatele ei iar linia i-a consumat carnea ca un acid puternic. Mi-am pus palmele pe soldurile ei si barbia pe umarul ei stang privind atent cum intorduce date in monitorul consolei de pe perete. Scrisul e indescifrabil si imi despart privirea rapid de caracterele ciudate ce apar ca o avalansa. Buzele ii saruta gatul si corpul meu se lipsete de spatele ei. Degetele aluneca pe oasele bazinului si ajung pe pubisul ei. Sub gura mea ii pot simti jugulare cum pulseaza in timp ce limba mea urca pana sub ureche. O prind intre buze si o sug incet, apoi cobor pe linia madibulei in timp...



    Login