Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGirls' night out!
Autor : suzana83 - 2014-08-28
Citita de 6583 ori - Nota 8.21 (76 voturi)
Salutare, dragii mei!
A trecut ceva vreme de cand n-am mai scris nici macar 2 randuri… exceptand comentariile “acide”, bineinteles!  Lipsa timpului si-a cam spus cuvantul, iar invazia de povesti care mai care mai grozave a facut sa imi piara si putina inspiratie pe care o mai aveam! Povestea de mai jos este fie inspirata din realitate, fie pura fantezie...prea putin conteaza!

Aviz amatorilor : nu toate femeile prezente pe acest site sunt in cautare de “prietenii si/sau socializare, suferind de o lipsa acuta de pula, aflandu-se intr-o cautare continua de parteneri pentru sex”, drept pentru care va rog sa va abtineti de la comentarii de genul : “lasa-mi id”, “vreau sa vorbim” etc. , propozitii care sunt total inutile si dovedesc lipsa de bun simt!

P.S. Pentru cei care vor sa ma injure, caci am cativa “admiratori”, le recomand cu caldura sa acceseze mai intai link-ul de mai jos :
http://fr.scribd.com/doc/35145193/Gramatica-de-Baza-a-Limbii-Romane.

Acestea fiind spuse…enjoy!


De ce oare purtam rosu in aceasta seara? Simteam ca privirile sunt atintite asupra mea de parca as fi fluturat un steag rosu in fata unei cirezi de tauri infuriati. Of, Sonia, tu si ideile tale grozave!..cand as fi putut foarte bine sa beau un pahar cu vin in intimitatea casei mele in timp ce m-as fi uitat la un film din care oricum n-as fi priceput nimic, caci mintea imi zbura aiurea de cateva zile. “ Doar n-o sa tii doliu pana vine Robert, hai imbraca-te, mergem la karaoke sa ne imbatam si sa ne facem de ras!”

Stia ca nu o sa rezist, chiar aveam nevoie de o iesire, ma simteam o obsedata sexual si ii spusesem si ei. Desi nu duceam lipsa de sex, plecarea lui Robert pentru a incheia definitiv o anumita afacere si vanzarea firmei din strainatate, ma facuse sa ma simt mai singura ca niciodata si, in mod ciudat, permanent excitata. Aveam chef de sex, fara cuvinte, fara explicatii, doar senzatii. Incercarile Soniei dadusera cumva rezultate, insa pe “termen scurt”. La dus, in pat, pe masa din bucatarie..unele dintre cele mai bune partide de sex oral, neglijeuri, jucarii sexuale, mainile ei frecandu-mi pasarica incinsa pe sub fusta cand ne intorceam de la cumparaturi in timp ce conduceam, fortandu-mi intreg organismul sa fie atent la drum, capul ei intre picioarele mele la cate un semafor in timp ce ranjea laconic unui “vecin de trafic”..toate ma linisteau pentru scurt timp, iar senzatia de excitare imi ardea din nou corpul in cateva ore. Incepusem sa ma simt oarecum vinovata fata de ea pentru faptul ca nu resuseam sa imi calmez corpul nicicum, insa Sonia , cu nelipsita ei prezenta din viata si casa mea imi redau zambetul si pofta de viata si ma facea sa uit repede orice prostii mi-ar fi trecut prin cap. Veselia ei era contagioasa, iar pofta ei de sex uneori ma soca. Parea incantata si permanent disponibila pentru mine, pentru noi doua, si avusesem amandoua parte de niste orgasme teribile, ba chiar exersam “squirtul” care la final, ne faceam sa cadem istovite de parca am fi carat pietre zile intregi.
- Iti trebuie o pula zdravana, fetito, ai inteles?! Pula..asa se numeste! Si cat mai urgent, nu cand va veni Robert. Plus ca inca va acordati libertati unul celuilalt, ar trebui sa profiti. Trebuie sa iesi din starea asta cumva..nu ca as fi deranjata de apetitul tau sexual din ultima vreme, spunea ea din spatele meu, sarutandu-mi gatul si tragand cu limba o linie moale si umeda pana pe umar in timp ce incercam sa imbrac nenorocita aia de rochie rosie.
- Mhiimm…am zis eu, ridicandu-mi privirea in oglinda din fata noastra, privindu-i ochii putin incetosati. Instinctiv, mi-am ridicat mainile si mi-am cuprins sanii in palme, lasandu-mi capul pe spate, sprijinit de umarul ei. Am clatinat capul, incercand sa alung starea de excitare care ma cuprindea si sa ignor umezeala fierbinte care isi facuse loc intre picioarele mele.
A oftat zambind, mi-a aranjat cateva suvite de par, mi-a cuprins fata in maini si a depus un sarut usor pe buze.
- Hai sa mergem! Daca aveam pula, nu mai ieseai din casa in seara asta, a spus ea, scotand limba si schimonosindu-si fata aia frumoasa.
- Daca aveam eu pula, ti-o trageam la vreun semafor, pe masina, pe la spate si tinandu-te de par, am ras eu. Hahaha! Fata ta face milioane in secunda asta! Gura ei formase un “O” frumos de uimire, apoi incepu sa rada in hohote.
- Hehe, as vrea sa vad atata curaj la tine! arunca ea, din mers, indreptandu-se catre usa.

Am luat un taxi pana la acel club, razand ca doua apucate si susotind permanent, amuzandu-ne teribil de privirile “pe ascuns” aruncate de sofer in oglinda retrovizoare, care s-a dovedit de o “amabilitate” exagerata, lasandu-ne numarul de telefon personal “ in cazul in care avem nevoie de el mai tarziu”.


Cat despre Sonia, puteam sa pun pariu ca pusese ochii pe vreun tip sau tipa care isi faceau veacul in acel bar, iar seara fusese planificata in detaliu, desi se jura ca nu calcase pe acolo in viata ei, ci doar auzise ca e rost de distractie intr-un ambient prietenos si placut. Ma rog, dupa ce reusise sa ma faca sa port rochia rosie care, in loc sa imi dea incredere in fizicul meu deloc neatragator, mai degraba ma facea sa ma simt crispata, motivele nu mai contau. Important era sa ne distram, iar planul era sa avem parte de o mahmureala cumplita a doua zi. “Lasa, rosu ti se potriveste perfect, plus ca decolteul ala imi face seara mai frumoasa!” Parul meu fusese vopsit negru cu ceva vreme in urma, contrastand cu ochii verzi si rochia rosie, mulata pe corp, care imi dezvelea jumatate din coapse printr-o crapatura generoasa. O tinuta lejera, oarecum eleganta si care, totusi, arata incredere celor din jur, desi pasarica mea umeda si fierbinte imi facea picioarele sa tremure la fiecare pas pe tocurile inalte.
Sonia arata senzational intr-o rochie deasupra genunchilor, verde cu negru, prinsa cu un lantisor subtire sub sanii ei mari, tocuri inalte, cu parul lung prins intr-un coc neglijent in varful capului si cu niste cercei uriasi atarnati de urechile ei micute. Ochii ei negri cercetau curioasi incaperea, in timp ce un chelner amabil ne invita la una dintre mesele libere. M-am simtit usurata cand, intr-un final, ne-am asezat si ne-am comandat de baut. Clubul era semi-intunecat, mese de jur-imprejurul unei mici scene , ecrane pe toti cei patru pereti si o muzica in surdina crea o atmosfera extreme de intima si prietenoasa. Mai multe grupuri de persoane de diferite varste isi faceau aparitia rand pe rand, galagiosi, razand, ocupand locurile libere din jurul nostru. M-am relaxat, punand picior peste picior si sprijinindu-ma de spatarul canapelei mici, studiind “imprejurimile”.

Smteam o privire..nu stiam daca imi era adresata mie, ei sau amandurora. Insa, aveam senzatie stranie ca o pereche de ochi este efectiv lipita de ceafa mea. Mi-am schimbat centrul de greutate de pe un picior pe altul, fiind putin incomodata de faptul ca nu aveam posibilitatea sa arunc o privire discreta in spate.
- Sonia?! Ma duc la baie, facem schimb de locuri, stii ca sunt obsedata sa vad totul in jurul meu. Plus ca am senzatia ca ma priveste cineva fix.
- Pai fix la decolteul tau ma uitam eu, nu e o senzatie! a chicotit ea.
- Hai, muta-te, pana vin eu, i-am zambit clipind des.
- Of, tu si obsesiile tale! Du-te, ma duc la bar si ma asez pe locul tau cand revin.
M-am ridicat si m-am indreptat catre baie cu pasi siguri, in speranta ca voi reusi la intoarcere sa imi dau seama privirea cui “imi incalzea” spatele.
Sonia statea pe locul meu sorbind linistita dintr-un pahar cu Jack, avand in fata ei insirate mai multe cocktailuri, 2 cafele si doua sticle cu apa plata.
- Noroc! A ciocnit ea paharul de al meu, nedezlipindu-si privirea de la mica scena, unde isi facuse aparitia intre timp o tipa micuta de statura si imbracata foarte fistichiu, care racnea de mama-focului pe negativul Tinei Turner – Proud Mary, spre amuzamentul tuturor celor din jur.
Am luat o gura de whiskey si mi-am aprins o tigara, bufnindu-ma rasul la caraghioslacurile fetei de pe scena.

Privirea care ma incomodase si-a facut aparitia din nou si am intors capul o secunda, intalnind doi ochi la fel de verzi ca ai mei privindu-ma intens. Intr-un grup de mai multi barbati, unul dintre ei imi ma captivase in doar cateva secunde. Un barbat brunet, inalt, tuns scurt, cu pieptul bine conturat, fata putin patratoasa si o barbie hotarata impinsa in fata, privire patrunzatoare si doua buze carnoase peste care isi petrecu limba dupa ce puse paharul din care bau pe masa. Intinse mana si isi aprinse o tigara, nedezlipindu-si ochii din ai mei. Instinctiv, mi-am lins buzele, privindu-l si pentru o fractiune de secunda mi-am imaginat gura aia alunecand pe trupul meu, mainile lui frecandu-mi trupul incins, lipindu-ma de el si, fara niciun avertisment, mi-am simtit muschii vaginali incordandu-se, pasarica zvacnind excitata si umeda.
- Doamne Dumnezeule, Sonia!..il vreau. Uita-te la masa aceea, tipul imbracat cu camasa alba. Este..nu stiu cum sa iti explic, m-am udat doar privindu-l..Ce dracu e in neregula cu mine? Nu pot sa imi iau ochii de la el!Si e ceva ciudat, am o senzatie stranie, fie seamana cu cineva, fie ..nu stiu! Treaba e ca m-am udat doar privind-l..
Sonia parea putin socata de vorbele mele si incepu sa rada zgomotos, niciodata nu am fost genul de femeie care agata barbati prin baruri pentru sex, insa de data asta reusisem sa ii atrag atentia Soniei cu totul. L-a studiat o vreme si a soptit :
- Poate ati fost amanti in vreo viata anterioara, rase ea. Ce mai astepti? E singur, nu ai nimic de pierdut. Mai bea ceva, fa-ti curaj..Stim amandoua ca nevoie de o aventura ai. Grav si urgent! A ranjit, dand pe gat paharul cu whiskey si strambandu-se. Plus ca..daca nu ai nimic impotriva, in seara asta mi-ar placea un concert de-al Tinei in privat!
- Hahaha! serios?! Succes, atunci..arata bine tipa, sa fiu sincera!
Am sorbit din pahar privindu-l insistent fix in ochi, incercand sa deslusesc imagini din trecut care m-ar fi putut lamuri de ce figura lui imi pare atat de familiara. A zambit usor si putin incurcat de insistenta mea, iar urmatoarea ora mi-am petrecut-o ignorand totul in jurul meu, studiindu-l cu interes si deloc intr-un mod discret, in timp ce beam putin cate putin din paharul din fata mea, fumand aproape continuu.

Momentul asteptat a sosit in clipa in care s-a ridicat de la masa si s-a indreptat hotarat spre masa noastra.
- Buna seara! Deranjez?!a intrebat el cu o voce profund senzuala si masculina.
Am zambit putin incurcata la randul meu, iar Sonia mi-a luat-o inainte :
- Deloc, stai jos, te rog! Pe mine, insa ma scuzati cateva minute, revin..o mica urgenta! spuse ea, aruncand un zambet plin de subinteles.
- S-ar putea sa fie o confuzie, dar am sa risc sa intreb.. a continuat el. Suzana?!
“Wow! La asta chiar nu ma asteptam!” eram de-a dreptul socata.
- Mdaaa..nu e o confuzie! Insa eu sunt tot mai confuza, sa fiu sincera!
- Nu stii cine sunt? zambi el amuzat. Merg sa dau un telefon 2 minute si revin..sper sa iti amintesti de mine intre timp!
A disparut inainte sa mai apuc sa scot un sunet, lasandu-ma dezorientata complet. Mintea mea alerga nebuneste printre amintiri si , la un moment dat, m-a traznit.
- Esti nebuna? spuse Sonia care ramasese blocata langa masa cu poseta in mana. Va cunoasteti? Adica..cine e? Habar n-ai cine e?! radea in hohote, facandu-ma sa ma simt amuzata de situatie..Sonia vorbea continuu, punand intrebare dupa intrebare, facand starea de confuzie sa se accentueze.
- Pai cred ca stiu, dar nu sunt sigura..Nu e posibil, nu l-am mai vazut de 14 ani..era un tip din liceu cu care m-am intalnit de vreo 2-3 ori si lucrurile nu au mers prea departe, dar nu reusesc sa imi amintesc ce s-a intamplat…chiar nu mai stiu! Eram pustani tineri, fara creier si cu hormonii razna. E incredibil, pare el, dar ce dracu’ sa fac acum?! Il chema Vlad.
Sonia radea in continuare, stand in picioare langa masa, tinandu-se cu mainile de burta, cu poseta in brate, uitand ca “avea o urgenta”.
- Nu pot sa cred ca e adevarat! Si ce s-a intamplat cu el?
- Nu mai stiu, a plecat din tara dupa liceu, habar nu am..Dar..clar este el, acum realizez de unde mi se parea cunoscut. Ma simt penibil..ce-o fi crezand?!
- Ce sa creada? Spune-i adevarul si gata! Si fii directa, n-are sens sa o lungesti.Bafta la vanatoare ca pierd trenul cu povestile tale si se rasuci pe calcaie, indreptandu-se in graba spre usa.Umerii inca i se mai scuturau de ras, facandu-ma si pe mine sa ma bufneasca rasul. Am luat o gura de cafea si mi-am aprins o tigara.
“Vlad..Vlad..”
L-am simtit asezandu-se langa mine.
- Acum stii? a zambit larg, aratandu-si dantura perfecta.
- Vlad?!…incredibil! Sunt socata, crede-ma!
- Dupa iubirea noastra nebuna de acum o mie de ani, tu nu ma recunosti?! Ma simt ofensat. a ranjit el. Nici eu nu eram sigur ca esti tu.. Dar, ma rog..nici nu imi amintesc cum s-a terminat sa fiu sincer! Sau ce s-a intamplat cu noi atunci de fapt.
- Nici eu..atat ca eram destul de aprinsi unul dupa celalalt! Na, tineretea..hormonii, curiozitatea!
Mi-a luat o mana intr-a lui, mangaindu-mi usor degetele, adancindu-si privirea in ochii mei si soptind ragusit:
- Credeam ca m-ai recunoscut, de asta m-am hotarat sa vin la masa ta. Ma priveai atat de insistent..
- Altul era motivul, crede-ma, desi aveam senzatia ca te stiu de undeva..
- Iti amintesti ca nu ne opream din sarutat pana cand nu ramaneam fara rasuflare?!.
Mi-am muscat buza de jos uitandu-ma in ochii lui. Ma simteam fermecata. In jurul nostru parca nu mai era nimeni si nimic. Urmam sfatul Soniei..mai mult curaj si adevarul!
- Exact asta era motivul pentru care te priveam..M-am simtit efectiv captivata de tine, aproape jurasem ca nu voi pleca de aici pana cand nu am sa stiu exact ce gust au buzele tale. La dracu’! Parca e un film ieftin!..ma simt penibil. Mai ales dupa ce am recunoscut ca erai un necunoscut intr-un bar si eu aveam fantezii cu tine!
- Esti mai directa decat ma asteptam! Oricum, daca era o simpla confuzie, as fi gasit ceva pe moment ca sa “te agat”…Rochia si tocurile alea nu m-ar fi lasat sa dorm in noaptea asta si nu mi-as fi iertat-o daca nu as fi incercat, a ras el, sustinand-mi privirea.
Aveam straniul sentiment ca timpul fusese dat inapoi, una din mainile lui imi prinse barbia, tragandu-mi fata mai aproape de el. Ii simteam rasuflarea calda pe buze si am tras aer adanc in piept in asteptarea sarutului care nu intarzie sa apara. Gura lui parca se suda de a mea, buzele lui ferme imi atingeau in treacat buzele de-a lungul lor, facandu-ma sa oftez. Exact in acel moment, limba lui aluneca dincolo, mangaind-o pe a mea tandru, iesind, intrand din nou, incolacindu-se parca intr-un dans doar de ele stiut. Mii de furnicaturi isi facura loc in abdomenul meu si mi-am simtit sfarcurile intarindu-se pe masura ce sarutul se adancea. Obscuritatea din jur parea sa ne fereasca de privirile curioase ale celor din jur, iar cand o mana isi facu loc in parul meu, tragandu-ma mai aproape, mi-am putut auzi propriul geamat de placere scos, infundat, din piept. Respiratia mi-o luasese razna si m-am tras putin speriata inapoi, intrerupand sarutul. Privirea lui imi ardea corpul.
Se apleca si imi sopti la ureche :
- Acum ne-am amintit amandoi gustul..Crezi ca e destul?
- Nu, cred ca vreau mai mult! am spus hotarata. Si asta destul de repede ca sa nu am timp sa ma razgandesc!
M-a sarutat scurt pe buze si s-a ridicat.
- Merg sa imi iau tigarile de la masa, plecam imediat! Chiar nu as vrea sa mai amanam inca 15 ani. Vom fi prea batrani si ramoliti ca sa mai umblam prin baruri in speranta ca ne vom reintalni! Haha ! Stai! Prietena ta? a spus el.
- Stai linistit, are un concert live cu Tina Turner in noaptea asta. Fata lui arata nedumerire totala cateva secunde, apoi incepu sa rada! Serios?! Asta da surpriza!
- Foarte serios! Am scos telefonul si i-am dat un mesaj Soniei, informand-o ca plec. Raspunsul ei avea mai multe interjectii decat orice alte cuvinte, facandu-ma sa presupun ca poate avea mainile ocupate cu altceva! Adoram spontaneitatea ei, uneori o invidiam pentru ca nu aveam atata curaj.
Drumul pana la el acasa a fost rapid si intr-o tacere apasatoare. Doar mana lui Vlad care o tinea strans pe a mea ma facea sa realizez ca nu visez. A platit taxiul si m-a ajutat sa cobor, cuprinzandu-mi mijlocul cu o mana si conducandu-ma la lift. In momentul in care usile s-au inchis in urma noastra, m-a luat in brate, aplecandu-si capul la baza gatului meu, depunand sarutari usoare pana la ureche, lingandu-mi usor lobul urechii, in timp ce mainile lui alunecare peste fundul meu, strangandu-l in palme, lipindu-ma mai mult de el.
Clinchetul liftului ne-a intrerupt din imbratisare si am zambit oarecum stangaci, cautand sa imi gasesc echilibrul.
Apartamentul lui Vlad raspandea un are puternic masculin. Nuante calde imbracau peretii in ton cu mobilierul de culoarea mahonului. Fara brizbrizuri si alte prostii, simplu si masculin, elegant si cu bun-gust.
- Hai sa-ti arat imprejurimile! spuse tragandu-ma de mana.
Turul casei a durat mai putin de 1 minut, amuzandu-ne teribil situatia creata si graba cu care practic doream sa trecem peste prezentarile inutile.
- Stai jos, unde vrei tu..vin imediat! Vin? Whiskey? Eu?.. a ranjit spre mine in timp ce se indrepta spre frigider.
- Apa, tu si o tigara dupa! am spus, ducandu-ma dupa el.
Il priveam scotand din dulap 2 pahare mari in care turna apa dintr-o sticla si, in momentul in care s-a aplecat putin spre usa frigiderului, nu m-am putut abtine sa intind mana sa ii mangai fesele ferme peste care se mula perfect materialul pantalonilor.
A scos un marait usor si s-a intors brusc prinzandu-mi incheietura mainii intr-una dintre maini precum intr-o menghina. M-a tras spre el si, desi tocurile erau destul de inalte, inaltimea lui ma intimida. Crestetul capului meu abia ii atingea barbia. M-a ridicat pe brate si m-a asezat cu fundul pe unul dintre dulapurile din bucatarie, ridicandu-mi rochia si asezandu-se intre picioarele mele. Gura lui puse stapanire pe a mea din nou, infigandu-si limba printre buzele mele in timp ce isi desfacu camasa si o arunca neglijent pe langa un scaun. Mi-am trecut mainile prin pa...



    Login