Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFututa tare la masaj
Autor : aidaaanei - 2013-12-24
Citita de 21148 ori - Nota 8.36 (50 voturi)
Buna, sunt Aida, lucrez la un salon de masaj terapeutic, fac asta de 18 ani, de cand am terminat kinetoterapie. M-am angajat atunci la un salon, eram tanara, frumoasa, si stiam sa fac si masaj bine. Atentie, nu faceam masaj erotic, una e masajul erotic, si una e masajul terapeutic, si de relaxare. La salon avem tot felul de clienti, tineri, tinere, femei si barbati mai in varsta, care vin pur si simplu pentru relaxare si daca ii dor spatele. Noi femeile de la salon, suntem imbracate normal, de cele mai multe ori, un maieu, si o fusta mai scurta, nici pana in pamant sa fie. Eu am un client mai vechi, care vine de foarte multi ani la mine, si fiind la masaj, venea aproape in fiecare saptamana, vorbeam tot felul de chestii. Era un tip de aceeasi varsta cu mine, poate si din cauza asta ne intelegeam bine. Regulile salonului erau urmatoarele: femeile se pot dezbraca de tot, si acoperita zona intima de un prosop. Iar barbatii, se dezbraca, isi lasa doar chilotii sau boxerii pe ei, si un prosop in jurul soldurilor. Multor barbati li se mai vad erectia prin chiloti si prosop, dar nu ne deranjeaza, e ceva firesc.
Tipul acesta, are un corp atletic, arata bine, are muschi, tot timpul mi-a placut sa il masez, pe spate, pe pectorali, abdomen, ma lua tot timpul cu fiori. Dar el era casatorit, eu la fel, era foarte discret, ce vorbeam noi nu mai afla nimeni, dar nu ne gandeam nicio clipa sa facem ceva, cel putin eu.
Vine tipul la masaj, isi lasa haina pe scaun, se dezbraca, intre timp ce eu pregatesc patul de masaj, ulei etc. Se aseaza pe pat, incep sa-l ung cu ulei, si incep sa-l masez pe spate, mai vorbim, ma intreaba de familie, de sot s.a. Ii spun ca nu sunt in relatie bune cu sotul de vreo doua saptamani, ca ne-am certat, nu ne mai intelegem bine, dar sper sa ne impacam. Si va dati seama daca m-am certat cu el, nici in pat nu-l mai aveam, iar singura nu-mi place sa ma masturbez, prefer mai mult un barbat. Spune ca ii pare rau, spera sa ne impacam cat mai repede si se intoarce sa il masez si pe fata. Incep sa-l masez si pe fata, pe pectorali, si ma excit imediat foarte tare, nefacand sex de doua saptamani, m-am excitat super tare. Vede ca ceva nu e in regula cu mine, pentru ca il strangeam mai tare de piept, nici nu avea par, era exact cum imi placea mie. Cobor mai jos cu mainile, pe abdomen, si din greseala cand il masam pe la buric pe acolo, am coborat putin mai mult fara sa vreau si i-am atins putin capul pulii, fiind iesit din chiloti. Imi cer scuze, ca asa era politicos, ma rusinez, si imi zice in gluma:
- Poti sa mai faci asemenea greseli, ca nu ma supar.
- Eee, doamne fereste, suntem casatoriti, nu e bine.
- Dar nu afla nimeni cand faci greseli din astea, asa ca poti sa bagi mana si acolo, stii ca suntem discreti amandoi si ce se intampla aici, nu va afla nimeni.
Curiozitatea m-a facut sa bag mana in chilotii lui, sa ii masez si pula, eram si foarte excitata si poate din cauza asta am facut pasul asta, poate daca nu eram, nu se mai ajungea aici. Ii frec putin penisul, el isi da prosopul la o parte, isi da si chilotii jos, si a ajuns in momentul sa stea gol in fata mea, si eu sa ii frec pula erecta. Imi spune ia sa vedem daca stii sa faci masaj si in alta parte, si nu doar cu mana, si incepe sa rada. Avea o pula belita, mare, si foarte erecta. Ii iau coaiele in mana, dupa aceea ma aplec sa le ling. Gemea, si printre gemete mai spunea cate ceva:
- Cred ca e foarte fericit sotul tau cand e in pat cu tine scumpo.
- Hehe, poate. Il sarut si pe abdomen, si incep sa-i ling pula, si sa i-o iau in gura.
- Hai peste mine, sa te fut in gura.
Ma conformez, il mai mangai pe piept, si incepu sa ma futa in gura. Imi placea ca vorbea cu mine in timpul sexului, si asta ma excita enorm.
- Asa curvo, suge-o toata, esti asa de sexy... ahh.
Nu ma deranja faptul ca vorbeste asa cum mine, imi placea sa fiu in postura asta, sa ma domine total.
- Hai, bag-o toata in gura, sa vedem daca te inneci.
- Sigur ma innec l...



    Login