Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Futaiul din padurea bantuita
Autor : RazvyB - 2021-06-11
Citita de 8030 ori - Nota 6.35 (43 voturi)
Oana statea in usa si ma privea cu ochii plansi. Nu voia sa ne despartim, dar mie imi ajunse de ea. O iubeam, daca ai putea spune asta dupa o relatie de 2 luni. Ma rog, mai exact aveam fluturi la stomac. Iubirea e ceva mai puternic decat atat. 

Ar fi vrut sa continue relatia cu mine, dar eu dadeam skip la fete pe repede inainte. Suferisem mult in lunga si in prima mea relatie, nu mai voiam sa pierd timpul in mediocritate. Discutiile cu ea erau sterile, sexul era incitant, dar insuficient, perspectiva viitorului nostru fiind sumbra.

Mereu ne intalneam la mine, luam cina si nu futeam la desert. Voiam mai mult, voiam sa construiesc o relatie pentru o viitoare casnicie. Nu era de ajuns. Ma enerva cel mai tare ca nu stia s-o suga. Imi place la nebunie sexul oral. Ma enerva de altfel ca refuza sa-mi inghita sperma. Pentru mine in acea perioada era ca si cum ti-ai marca partenera. Direct in gat!

Eu aveam 25 de ani. Ea 21. Au trecut atatia ani de atunci, incat am impresia ca eram in epoca de piatra.

Ne urcam in masina si plecam s-o duc spre casa. Era trecut de miezul noptii, orasul era intunecat si pustiu. La vremea aceea imi placea sa merg tare, peste viteza legala. Mergeam cu 90 la ora si faza lunga pornita, intr-un oras mai mult lung decat lat. La un moment dat mana ei imi deschide fermoarul de la prohab si imi mangaie penisul cu pana ei extrem de fina. Ma excit extrem de repede, in timp ce ea se avanta cu gura in el. Piciorul meu apasa acceleratia, iar masina urca la 120 km la ora, in timp ce ea imi sugea pula stangaci. Trecuram pe langa biserica cu viteza fulgerului, dar nici Dumnezeu nu parea sa ne vada in acea noapte tarzie. Incepura curbele, iar eu faceam aproape drifturi cu masina mea veche de vreo 7 ani. Se rotea cu gura in penisul meu, de parca era prinsa in el, nu in scaun si ma sugea asa cum n-o facuse pana acum. Era extrem de incitant. Daca de obicei era o tanara batranicioasa, acum Oana era o perversa atragatoare, gata sa ma incite cum n-o facuse pana acum.

N-am mai luat-o la dreapta spre casa ei si am cotit spre stanga. Drumul a continuat sa urce, pana cand asfaltul se termina, iar drumul forestier se arata in fata noastra. Era padurea copilariei mele, locul pe care il stiam si il iubeam cel mai mult.

Am inaintat vreun kilometru pe acel drum si am oprit masina. Ne-am dus amandoi pe bancheta din spate si am futut prima data pe cineva in masina. Am urcat-o pe mine, dominandu-ma usor cu capu` plecat, pentru a nu se lovi de plafon. Pizda ei era perfect epilata si stramta, extrem de stramta. Labiile mari si carnoase, imi pierdeam limba de multe ori in pizdroaca ei. Pula imi pulsa, sperma parca voia sa zvacneasca, dar voiam sa prelungesc momentul, asa ca am scos-o din mine si apoi din masina. Am rabatat-o pe Oana pe capota masinii rece si am penetrat-o pe la spate.  Tinea palmele pe tabla, in timp ce bustul ei atingea capota. Simteam ca era dispusa sa faca orice in seara aceea, asa ca am penetrat-o in cur. N-aveam lubrifiant, dar lichidul vaginal al ei imi lubrifia pula dornica de experiente noi si intra ca unsa in ea. Tipa destul de tare, dar accepta sa fie fututa in cur. Aveam coaiele tot mai tari si pula tot mai dreapta. O regulam extrem de tare intr-un cadru desprins parca dintr-un film de groaza. Eram in padure, se auzeau zgomote si tot vedeam umbre. Frunzele erau si ele zgomotoase, vantul suiera printre copaci, iar Oana respira tot mai greu pe capota masinii, in timp ce gemetele ei isi regaseau ecoul in padure.

Sperma statea sa-mi iasa si o tineam cu toata puterea creierului in mine. Am luat-o pe Oara de coada ei lunga si parul ei blond si am pus-o...



    Login