Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Femeie maritata
Autor : Sisi_orade - 2017-12-23
Citita de 23723 ori - Nota 6.65 (74 voturi)
Femeie maritata
Daca nu primesti nimic acasa trebuie sa cauti altundeva ceea ce-ti trebuie. In aceasta situatie am fost si eu.
Ma numesc Sanda si am 40 de ani. Chilogramele in plus le-am luat in urma nasterii fetitei mele facuta cu sotul meu Florin cu care m-am casatorit in urma cu aproximativ 12 ani.
Viata mea era o rutina in ultimii ani, serviciu si acasa. Sotul meu lucra pana seara tarziu si nu mai avea chef de nimic.
La un moment dat am descoperit ceva pe telefonul lui. Niste mesaje primate de ca o femeie.
M-am infuriate si am povestit Oliviei, colega mea de birou. Ea mi-a propus sa-mi gasesc pe cineva si sa nu ma mai agit. Asa ca mi-a propus sa-mi faca cunostinta cu un barbat. Dar eu din fire am refuzat categoric.
Intr-o zi dupa ce am iesit de la birou ca de obicei am pornit cu ea spre casa, numai ca am vazut ca Olivia o ia cu masina pe un alt traseu.
-Unde mergem? Am intrebat-o eu.
-Ai sa vezi, mi-a raspuns ea cu un suras in timp ce astepta la un semafor sa se faca verde.
Eu tot ma agitam ca trebuie sa ajung la mama sa-mi iau fata.
-Ai timp pana diseara, mi-a raspuns ea zambind.
Am ajuns la in fata unui bloc dintr-un cartier ce se afla in cealalta parte a orasului unde locuiam eu. Apoi Olivia mi-a spus:
-Hai coboara si suna la 18 ca te asteapta.
-Cine e? am intrebat eu. Dupa care am spus sa mergem acasa. Ca nu vreau prostii.
Cred ca negocierea cu Olivia in a ma da jos a durat vreo 10-15 minute. Pana ea mi-a taiat-o scurt.
-Mai fato, te duci si faci cunostinta. Daca iti convine bine, daca nu nu. Pleci si gata.
In final am coborat si m-am dus la intrarea in bloc. Dupa care am tras aer in piept si am sunat la interfon. Pana ce mi-a deschis, Olivia nu a plecat cu masina.
Am urcat scarile blocului pana la etajul IV. In usa deschisa ma astepta un tip de vreo 40 de ani frumos, brunet cu parul scurt zambind. M-a invitat inauntru si a incercat sa ma linisteasca.
-Mi-a povestit Olivia de tine.
Apoi s-a prezentat cu numele de Sorin. Am mai povestit in bucataria care era la intrarea in apartament pe dreapta. Tiplul m-a servit cu un pahar de vin si ceva fursecuri.
Pentru a fi mai comozi m-a invitat sa mergem sa stam in camera si sa ne uitam la televizor.
Dup ace m-am descaltat si mi-am dat paltonul jos. Am trecut printr-ul living si am intrat in camera din fund care era un dormitor mic. Am observant ca in apartament domnea haosul, dar era curat. Dosare cu acte aruncate pe jos, haine care stateau aiurea, na specific burlacilor.
Ne-am asezat pe pat si am inceput sa ne uitam la televizor unde arata politica . La un moment dat Sorin s-a apropiat de mine si a inceput sa ma sarute pe gat tandru. Apoi a inceput sa-mi maseze sanii si sa ma sarute pe gura. Dupa mici proteste mi-a dat jos bluza si apoi sutienul. Am inchis ochii si m-am intins pe spate. El mi-a tras jos pantalonii si chilotii.
Era pentru prima data cand il inselam pe Florin al meu.
Dupa ce m-a lins s-a urcat peste pieptul meu si mi-a bagat penisul in gura. Era destul de mare si gros. L-am supt. Apoi Sorin s-a intins pe spate si m-a invitat sa-l sug.
Apoi am inceput sa-l calaresc in timp ce el ma mangaia pe sani. In timp ce schimbam pozitia stand in patru labe, telefonul a inceput sa sune. Dupa melodie mi-am dat seama ca e mama. Nu am raspuns.
Tiplu ma tinea de solduri si dadea destul de ritmic. La un moment dat m-a intins sa stau pe burta in timp ce el mi-a bagat o perna sub mine astfel incat bazinul sa fie arcuit inapoi si vaginul sa fie expus penisului.Pozitia aceasta m-a adus la orgasm.
Sorin m-a intors pe spate, apoi mi-a ridicat picioarele pe umerii lui si m-a a inceput sa ma frece cu capatul penisului la intrarea in vagin, apoi dintr-o data a patruns adanc. Am tipat si in acelasi moment am avut al II-lea orgasm.
Telefonul a inceput sa sune iar. Era Florin, sotul meu. In timp ce Sorin ma punea sa stau capra in picioare, telefonul a sunat a treia oara. Dupa melodie recunosteam ca era sotul meu. M-am decis sa nu raspund pan ace nu-mi termin placerea.
Apoi Sorin m-a invitat sa mergem in living sa o facem. Am trecut in cealalta camera si m-am aplecat stand pe un coltar asezat acolo si asteptand sa ma patrunda. Sorin a mai zabovit cateva secunde si am inteles de ce. Am simtit ca imi desface bucile si ma lubrefiaza cu ceva in zona anusului.
-N-am mai facut-o niciodata, am replicat un in timp ce m-am ridicat rapid in picioare.
-Intru incet, m-a linistit el.
Apoi m-a asezat in genunchi la marginea coltarului, aplecata cu fata intr-o perna mica. Sorin mi-a sugerat sa-mi desfac eu fesele cu palmele ca el sa poata sa se ocupe mai bine de mine.
Am simtit ca intrarea de la anus este fortata si am inceput sa scot sunete de durere sis a protestez:
-Nu mai pot, hai, nu mai pot, scoate-o te rog.
-Gata, imediat, acuma intru tot.
Am inceput sa suflu din ce in ce mai repede incercand astfel sa-mi controlez durerea prin inspiratii si expiratii. Din cauza tensiunii mari nici nu am auzit telefonul care suna langa mine in poseta ce o asezasem pe coltar. Era Florin al meu, dar nu am raspuns.
-Cine e? m-a intrebat Sorin in timp ce incerca sa-si duca treaba pana la capat.
-Sotul, i-am raspuns scurt.
-Pai raspunde-i sa nu intre la banuiala. Spune-i ca nu ai auzit telefonul. Esti plecata la cumparaturi si e galagie. Apoi el s-a intins si a luat poseta unde suna telefonul din nou. Dar nu abandonase sa se ocupe de anusul meu.
I-am facut semn sa nu faca zgomot, apoi am raspuns.
-Ceau. Nu te-am auzit ca eram la cumparaturi.
Sorin se infiosese adanc in anusul meu si se lipise cu pieptul de omoplatii mei. Convorbirea telefonica a durat vreo 2 minute timp in care Sorin a stat cuminte si nu a scos niciun cuvant. Sotul mi-a spus ca vine sa ma ia cu masina daca termin pana pe la 6.
-Nu stiu. Te sun eu, i-am raspuns eu. Apoi i-am inchis.
Sorin apoi a iesit din anus si m-a pus sa stau in fund pe coltar in timp ce el era in picioare in fata mea si se mastu...



    Login