Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFemeia pe care o urasti-prima sotie
Autor : andrei130 - 2019-11-08
Citita de 7168 ori - Nota 8.08 (51 voturi)
V am tot povestit despre femeile speciale din viata mea, dar nu v am povestit despre prima mea soție. Cum era? Offff...dumnezeule, era raiul și iadul meu, era ca o zi perfecta de vara peste care se abate  o furtuna care matura tot în calea ei și apoi se instalează o liniște mormantala. Era criptonita mea. Era femeia cărei nu ii puteam spune nu, oricât de tare m ar fi durut

E genul de femeie care fura toate privirile atunci când întra într o încăpere. Combina o frumusețe incredibila cu o fragilitate aparenta, care făcea ca bărbații sa ii cada la picioare, în încercarea de a o salva de ceva care nu are o forma, care de fapt nu exista. Și apoi...pai, apoi dispare. Când crezi ca o ai, dispare ca o fantasma, ca o ceata care se ridica într o dimineața de toamna. Și nu rămâne decât o durere profunda. Simți ca ești neputincios, ca o urăști, ca îți vine să o omori pt ca dispare de viata ta fara nici un semn prealabil și după o vreme o vezi la bratul altuia fără ca să ii pese. Apoi, după câțiva ani, apare în peisaj, din întâmplare  și o iei de la capăt. Lasă în urma ei o gloata de fraieri amețiți de frumusețea ei răvășitoare și abandonați doar din mofturi copilărești și plictiseala.

Mulți spun ca actuala soție e parca sora mai mica a fostei, ca seamănă. E foarte probabil sa fie adevărat. Dar pur și simplu asa s a nimerit. Fosta este o femeie pe la. 1.68, cu niște picioare lungi, atletice, un fund din acela împins înapoi, bombat, cu bucile ușor depărtate, atât cât sa i se vadă ce are mai de preț. Un abdomen plat, niște sâni în forma de para, mari, tepeni, niște buze nesimțit de groase, un zâmbet completat de 2 gropite și o ușoară strungareata. Un par cu niște bucle imense, castaniu și niște ochi care aduc cu a sandrei Bullock.  Ca sa va faceți o idee, mergeam cu mașina pe o strada și a zărit pe cineva de la spate...dumnezeule cât de buna e fata asta...era ea.

O cunoscusem la o petrecere, la o curte, aveam 24 de ani, abia terminasem facultatea. Ea dădea bacul, avea cam 18. Frumusețea ei pur și simplu m a izbit, pur și simplu nu îmi putea lua privirea de la ea. După atâția ani țin minte ca era îmbrăcată cu niște blugi mulați care ii scoateau extraordinar curul în evidenta, o bluza din aceea scurta, sub care se vedea buricul și avea în picioare de tenesi din aceia puma. De fapt, dacă stau bine sa ma gândesc, nu utiliza machiaj decât la ocazii, se îmbracă aproape exclusiv sport, cam cum sunt hypsterii din ziua de azi și totuși era atât de frumoasă.
La vremea respectiva ea era iubita unei cunostinte. Însă atracția fusese reciproca. Inițial doar ne-am împrietenit, apoi amicul respectiv a plecat la munca în străinătate pt un an și cumva ne-am apropiat. Vorbeam mult, iesem cu grupul de prieteni însă fără a se întâmplă ceva. Între noi era o tensiune de o taiai cu cuțitul. Persoana respectiva s a întors, însă în loc sa se oprească la ea, s a oprit la o vecina. Ea a aflat și cam aia a fost povestea lor.

De ziua ei m a invitat doar pe mine la petrecere și la sfârșit am rămas doar noi 2. Și asa s au scris următorii 3 ani.  După bac s a angajat e ospătărița la un bar din centrul vechi, părinții forțând o sa muncească încă din liceu. Provenea dintr o familie foarte săracă, cu un tata care o discrimina în fata fratelui ei, asta având consecințe dezastruoase asupra psihicului ei, cum ulterior aveam sa aflu.
După vreo 3 ani am aflat ca ieșea ca cafele cu un coleg de munca, la compania unde eu îmi pusesem obrazul, asa ca ne am despărțit. După 2 ani ne am întâlnit la mare, venind pana în Turcia după mine, unde eram cu niște amici, printre care și cea mai buna prietena a ei cu soțul ei, viitorii noștri nași, și relația s a reluat furtunos, ne am căsătorit pt ca într o zi, după 2ani in timp ce ma îndreptăm spre casa, de la birou, sa ma sune și fără o explicație exacta, sa îmi spună ca ea divorțează. M am grăbit acasă și nu era. Efectiv dispăruse fără o explicație. Ne am reîntâlnit doar la tribunal.Ce era foarte ciudat, la vreun an după despărțire am avut un accident grav de motocicleta și e a stat la capul meu de a avut grija. Apoi încă un accident de mașină și la fel. A fost acolo. Trebuia sa merg la o nunta la care era și ea invitata și mi s a făcut rău și am căzut în casa, a venit cu un amic de m au dus la spital, unde a stat cu mine toată noaptea. Era extrem de contradictorie.  Apoi nu am mai păstrat legătură, însă mai îmi veneau informații despre ea de la diverși amici
Rapid peste niște ani, în timp ce făceam pregătirile de nunta cu actuala soție, am început sa ne întâlnim în metrou. Isi luase și ea un apartament în zona în care eu am casa. Luam metroul la o stație diferența și mergeam pana la aceiași stație. Prima oara era cu iubitul e și am simțit ca ma sufoc. Mi s a pus un nod în gat, inima a inceput sa îmi bata puternic. Eram supărat pe mine...cum dracu, după atâția ani...deși îmi iubesc soția imens. Ma uram. Era neschimbata după atâția ani. O uram și pe ea. Cum sa nu îmbătrânească deloc. Cum dracu sa nu aibe nici o urma de trecere a anilor.

După câteva săptămâni ne întâlnim din nou, de data asta, la întoarcere. Era singura.
-bună ii spun eu timid, în gălăgia metroului.
-bună, reușesc sa ii citesc pe buze.
Ne am apropiat unul de altul prin aglomerația de la ora 6 și am început sa vb
- ce mai faci? Care mai e viata ta? O întreb eu
-imm, buna, ce sa zic, munca, acasă și m am apucat serios de snowboard. Abia m am întors din Austria, m am dat pe un ghețar.
-super!
-merci!
-pentru? Întreb eu nedumerit?
-pai tu m ai dus prima oara pe partie
-aaaa...da...da...la Predeal, când am făcut revelionul la cabana aia....doar noi 2.
-mda, răspunse ea cu un ușor aer de nostalgie. Am auzit de la Robert (un amic comun) ca te însori cu fata aia de la tine de pe scara. Cumva, în momentul în care a spus asta, expresia fetei i s a schimbat
-da. Peste vreo 2 luni jumătate
-aha. Aia e. Felicitări.
-merci frumos
-tu? Te am văzut cu băiatul ala. Robert mi a spus la un moment data ca ești de ceva vreme cu el
-nu, nu, acela e fostul, m a inselat
Cu greu m am abținut sa nu rad. Am schițat involuntar un zambet
-hai razi acum, hai zi ceva, spune ca o merit, spuse ea puțin revoltata
-ce sa zic, nu mai spun nimic, dar la un moment dat, toți suntem datori cu asa ceva. Încercăm sa nu i o servesc ma dur, știind lungul șir de cadavre emoționale lăsate în spate de ea
-eu trebuie sa cobor la prima, ma duc sa beau o bere cu gașca de la bloc. Îmi pare bine ca te am văzut și ca am vorbit
-pai te lasă nevasta?
- e plecata în delegație.
ne am pupat pe obraz. În momentul ala i am simțit aroma ei de copil necopt și parfumul ala de i l făcusem cadou acum mulți ani. Încă îl folosea. În momentul ala mi s au tăiat picioarele și parca m am teleportat în timp. Am luat o în brate și am sărutat o pe frunte după care m am grăbit sa cobor.
Aproape ca hiperventilam, m am așezat pe un scaun pe un peron. Nodul din gat efectiv nu vroia sa dispară. O uram și pe ea și pe mine. Am stat pe scaun câteva minute, preț de 2 metrouri, apoi m am dus la întâlnire cu prieteni.
Grupul asta de prieteni, este cel din copilărie, de la 5 ani. Eram ok din nou. Începusem sa îmi revin. Apoi primesc  un mesaj pe Facebook.
-mi a plăcut sa te revăd. Mi ar plăcea sa stam de vorba mai pe îndelete. Mi ai lipsit.
Eram blocat...ce dracu vrea?
-știi doar ca mie mi a făcut întotdeauna plăcere să te revăd. Dar nah...nu la mine a fost problema. Prietenul tău nu se supara
-pai...te gândești prea departe. Ma gândeam ceva de genul, ieșim, bem ceva și mai depanam amintiri. Mai povestim
- ok atunci, când?
După vreo 10 min vine și raspunsul
-acum e ok? După ce termini cu baietii. Putem merge la restaurantul de la parterul blocului sau poți veni la mine.
-pai iubitul tău nu e acasa
-nu locuim încă impreuna
Eram blocat. Nu vroiam sa ma duc dar totuși vroiam. Ma simțeam vinovat fata de viitoarea soție. Cum sa o înșel asa. Cum sa o înșel cu aia de mi a nenorociț tinerețea.Însă, că orice bărbat prost, nu am rezistat tentației.

M am urcat într un uber, am oprit la un magazin, am cumpărat un fel de șampanie care știam ca ii place și m am prezentat în fata blocului. Parcursul cu liftul de la parter la etajul 16 a fost ca întrarea la un examen la care nu ai învățat nimic. Luuunga. În momentul în care s au deschis ușile liftului, ea ma aștepta în ușă apartamentului, în niște pijamalute de vara și aproape transparente. Ce priveliște minunata. M am excitat instant, m am dus spre ea, am luat o în brate și am sărutat o. O sărutam cu ura și cu o excitare teribila. O uram pt tot. Pt ca eram la ea, pt ce îmi făcuse. Ma uram pe mine pt ca nu ii puteam rezista.
M a împins ușor, a închis ușa...hai sa ne liniștim puțin. Hai sa stam în sufragerie
Apartamentul era cu 2 camere, era din acela mare, însă cu open space, bucătăria fiind despărțită de sufragerie printr un bar.
-scuza ma!
-stai liniștit și eu simt la fel. Însă mă pregăteam sa fac o baie cu bule. Credeam ca mai durează, ca mai stai cu băieții.
-pai nu ți am zis ca chem uber?
-ba da, dar am văzut când deja mi ai scris ca ai ajuns. 10 min.
Apoi, am început sa povestim banalități, despre nașii noștri, prieteni comuni etc. Nimic interesant. Vorbeam stand în unul în fata celuilalt, eu zărindu i sânii prin topul ușor transparent al pijamalei. Deși vorbeam banalități, era o tensiune incredibila. La un moment dat m a tăiat o durere în spate
-mai ai probleme cu spatele?
-da, încă mai ma doare din când în când, răspund eu. Fac masaj, înot..degeaba
-vezi, dacă nu ai cada cu hidromasaj... Hahaha. Eu am. Sac.
-hai ca ma duc repede sa fac și eu repede o proba... Haha.. Zic eu
-vrei? Serios, vrei?
Panica totala la mine. Blocaj. Ce dracu vrea fata asta? Ba vrea, ba nu vrea
-hai mah, ești timid acum. Îți aduc un halat și un prosop.
S a dus a dat drumul la apa, am mai băut niște șampanie și apoi m a poftit în baie, și după un scurt instructaj a plecat și a închis ușa după ea..
M am pus în cada ca unprost, complet confuz, dar decis măcar sa ma bucur de hidromasaj și apoi sa plec.
După 5 min, ușa se deschide și în ușă... Ea. Într un halat, cu parul prins în coc și cu o șampanie noua în mana.
-credeai ca te las singurel?!
In mintea mea numai înjurături. Ma stăpâneam cu greu
-îți cam place sa perpelesti oamenii
-a zâmbit, a pus sticla pe chiuveta, s a întors cu spate și și a dat halatul jos. Dumnezeule ce imagine. Parca coborâtă dintr un poster erotic. În momentul în care s a ridicat puțin pe vârfuri sa agate halatul, pizda ei cu buze subțiri s a dezvăluit. Fundul ala perfect...vroiam sa îl mușc. O uram.
A aprins niște lumânări, a stins lumina, a luat sticla de șampanie și și a făcut loc în fata mea.
- hai sa bem...spuse ea întinzându mi sticla.
O desfac cu un poc puternic, ii dau ei, ia o gura, apoi se ridica pe marginea căzii, acolo unde e locul de pus șamponul, etc, își cracaneaza picioarele, punând le fiecare pe câte o margine, în timp ce își sprijinea spatele de perete. . Își toarnă putina șampanie pe pizda...
-vrei?
Spun în gând un futu ți... de curva penala, admirând imaginea ca dintr un film porno si ma reped la pizda ei. O lin...



    Login