Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fata de bogatan
Autor : Trompisor - 2018-02-17
Citita de 11907 ori - Nota 4.80 (61 voturi)
De 6 luni ma zbat prin subsoluri, pe la prieteni si prin diferite colturi ale orasului sa imi duc traiul mizer. Dorm pe unde apuc si mananc ce apuc. Bani? Care bani? Bancile si fosta nevasta au avut grija sa raman fara nimic. Curva a plecat cu tot ce aveam doar din lacomie. Ramas singur cu datoriile nu am putut sa le fac fata. Si uite-ma acum. Falit si demoralizat. Dar nu pierdut. De-a lungul vietii am avut ocazia de a-mi dezvolta diferite abilitati interumane pe care le gasesc foarte utile. Si am si un plan. Am reusit sa strang 60 de lei. Atat. Nici 15 euro. Deci am o singura sansa. Unul din bogatanii acestui oras are o fica de vreo 22 de ani. Tipa n-o sa munceasca o zi in viata ei pentru ca ta-su se ocupa de tot. Nu e foarte desteapta dar e foarte pretentioasa, iar ta-su o vede ca pe o zeita. O slujeste ca un caine iar ea profita de asta la maxim. I-am studiat in ultima vreme si am aflat ca ea fregventeaza un local din centru. O sa ma duc acolo, o sa imi cumpar probabil o apa si o s-o seduc. O sa ajung la ta-su acasa si de acolo o sa vad eu ce fac. E riscant si am o singura sansa.
Apune soarele. Sunt rupt de oboseala. Noaptea trecuta nu am dormit si nu imi permit sa imi cumpar cafea. O sa astept pana la ora 10:00 si o sa intru in club. Pana atunci incerc sa nu ies in evidenta.
10:15. Sunt inauntru. O caut cu privirea vreo 10 minute in timp ce beau din apa pe care am cumparat-o de la bar. Jackpot! E la bar si prietena ei tocmai a lasat-o singura. Acum ori niciodata.
-Buna! ii zambesc putin si ii intind mana. Raul, incantat. Tu te numesti...?
-Simona! si imi strange mana.
"Stiam" imi spun in mintea mea.
-Te-am vazut de pe partea cealalta si mi-am spus ca asta e ocazia mea sa cunosc oficial un fotomodel.
Zambeste.
-Dar nu sunt fotomodel!
"Normal ca nu esti". Ce bine ca nu imi poate ghici gandurile.
-De ce?
O pauza scurta si incepem amandoi sa radem.
-Esti singura aici?
-Nu. Prietena mea tocmai s-a dus la baie.
-Lipseste de ceva timp. Hai sa o cautam.
O iau de mana si o conduc spre bai. Deviez puton de la drum si ajung cu ea intr-un colt mai intunecat. O trag aproape de mine, o privesc adanc in ochi si cu jumatate de zambet:
-Daca ma interesa cu adevarat de prietena ta acum eram cu ea aici.
Ii pun mana pe spate, o trag si mai aproape si initiez un sarut. Nu se opune. 35! O sarut ca si cum urmeaza sa mor si asta ar fi ultima oara iar ea imi raspunde.
-Vila mea e in renovare iar locul asta nu imi mai place.
-Hai la mine.
O spune de parca m-ar implora. Ma fofilez putin de forma dar pana la urma suntem in taxi. Nu rezista si sare pa mine. Ii dau exact ce vrea. Sunt deja cu mana in chilotii ei cand ajungem acasa. Ii arunca un milion soferului si iesim din taxi. Ma simt ca in liceu.
-Esti singura?
-Da. Ai mei sunt plecati o saptamana la ski.
Evident ca stiam si asta. Urmeaza o saptamana in care o sa ma fac cat se poate de comod.
-Stai. Eu chiar trebuie sa fac un dus.
E vizibil nemultumita ca aman futaiul dar accepta.
Apa calda imi cadea pe corp. Aproape am inceput sa plang. Am avut grija de igiena mea in ultimele 6 luni dar de un dus cu apa fierbinte nu am avut parte de mult timp.
Mi-am pus un prosop in jurul mijlocului si am iesit. Ies si o gases pe Simona imbracata doar intr-o pereche de tanga. Are niste sani perfecti, rotunzi, ridicati, mari. Nu e momentul sa ma pierd cu firea.
Imi pune o mana pe piept in timp ce ma fute din priviri cu ochii ei albastrii. Ii pun o mana pe sold iar ea imi desface prosopul fara sa piarda contactul vizual. Ma saruta usor cu buzele ei apetisante si isi coboara capul. Ne atragem reciproc inexplicabil de mult. D-asta totul merge asa usor.
Ajunge in genunchi si mi-o ia in mana. Sunt deja tare si ei ii place asta. Imi scuipa pe pula ca o profesionista si asta ma excita in draci. O freaca usor si imi arunca un zambet inainte de a o linge pe toata lungimea. Cand o baga pe toata in gura imi dau seama ca scopul meu e indeplinit. Geme pentru a-mi oferi mai multa placere.
-Mainile jos!
E ascultatoare. Amandurora ne place asta. O prind de parul ei blond cu o mana iar cu cealalta o tin de maxilar.
-Deschide gura si scoate limba.
Acum e doar a mea. Cu miscari du-te-vino o fut in gura in timp ce ma uit in ochii ei. Cand scot pula din gura ei e plina de saliva. O lovesc cu pula peste fata si ii stric machiajul. Se vede ca ii place.
-O vrei?
-Da! Raspunde in soapta dar hotarat.
-Urca-te pe pat!
Nu am stat sa observ mediul inconjurator. E si greu cand ai in fata o pizda perfect epilata, tanara, stramta si care te implora sa o futi. Ma bag intre picioarele ei si imi fac loc cu un deget.
-Nu ma chinui! Fute-ma! Te rog.
-Toate la timpul lor, baby. Toate la timpul lor.
Ma aplec si o ling in pizda. Degetul meu lucreaza in ea. A facut-o de mii de ori darr tot e stramta si are gust bun. Imi baga mana in par si geme. Tremura si mai are putin pana sa isi dea drumu. Dar nu o las. Ma opresc exact inainte. Ea se zvarcoleste sub mine si tipa. Ochii ei ma implora dar acest act se va desfasura asa cum vreau eu. Si ea stie asta.
Ii bag o mana in gat in timp ce ea isi departeaza picioarele. Respira sacadat si se topeste sub mine. I-o bag incet, lasand-o sa savureze fiecare centimetru.
-Vrei sa te iau incet? o intreb in soapta.
Se uita doua secunde la mine si da din cap in sens negativ. Zambesc din coltul gurii si ies dine ea. Intru din nou pana la capat si ajung cat de adanc mi-a permis natura. Isi da ochii peste cap si isi relaxeaza fiecare muschi din corp. Asta am asteptat. Incep sa dau in ea. Ritmat la inceput. Nu vreau sa pierd controlul o sarut printre gemete si ii spun cat de buna de pula e. Devine din ce in ce mai stramta. E pe cape sa isi dea drumul. O simt aproape si imi place asta. Nu o s-o chinui. Dau din ce in ce mai tare in ea. Sanii ei sar si imiginea asta e foarte placuta. Dar nu o sa imi dau drumul acum. Din ce in ce mai repede in timp ce isi infige ungiile in atrebratul meu si geme cu toata gura deschisa. O pun sa imi suga limba in timp ce isi da drumul. Ii tremura picioarele si aproape imi rupe carnea de pe mine. Abia respira. Ma opresc un moment in ea.
-Asa, papusa mea. Da-ti drumul.
Mai dau de doua ori tare in ea.
-Intoarce-te. O sa te fut de la spate.
Se conformeaza instant. Se intoarce si isi lasa curul perfect pe mainile mele. Imi scuip pe pula si o bag in ea. Un mic geamat si o simt cum se pierde. Sunt sigur ca nu a mai fost fututa atat de bine de mult timp. Daca a fost vreodata.
Nici nu trebuie sa fac nimic ca incepe singura sa se miste. O las. O face bine si cu pofta. Dar asta nu e jocul ei. O prind de o buca si cu cealalta mana o strang de par.
-O sa ti-o trag pana n-o sa mai ai nevoie de alta pula decat a mea.
Pozitia asta e specialitatea mea. Incep sa dau din nou in ea. Nu trebuie s-o intreb daca ii place. Sucurile ei i se scurc din pi...



    Login