Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFara limite I
Autor : suzana83 - 2011-11-05
Citita de 7949 ori - Nota 8.23 (124 voturi)
Usa apartamentului inchizandu-se mi-a intrerupt sirul gandurilor care se tot amestecau in contradictii. Stiam deja ce ma asteapta dincolo : trupul care nu ma lasa sa dorm de o saptamana.
Am facut cativa pasi spre mijlocul camerei si m-am oprit uitandu-ma in ochii care ma priveau atat de lacom de parca ar fi vrut sa ma devoreze. Eram imbracata intr-un halat scurt din satin , dar sub privirea ta intensa ma simteam deja dezbracata. Am zambit usor si m-am apropiat de el, parca sunt hipnotizata.
- Stii ca din cauza ta stau drept de o saptamana, nu? mi-a spus, aruncandu-ti sacoul pe un scaun.
- Asa te vreau...drept! am ranjit eu cu subinteles.
- Sa inteleg ca vrei sa te fut cat pentru toata saptamana? Am sa ma asigur ca vom primi ceea ce dorim amandoi.De asta suntem aici, nu?
- Si trebuie sa mai astept ca sa te tii de cuvant?

Cu o zmucitura puternica m-a cuprins in brate si si-a lipit buzele de ale mele. Buzele lui erau puternice, dar delicate si la inceput mai mult ma intaratau. Mi-am bagat mainile prin parul lui si m-am lipit plina de dorinta de el. Si-a infipt adanc limba in gura mea, frecandu-mi buzele cu ale lui in timp ce cu o mana ma apucase de mijloc si cu una ma apasa de pula lui ridicata in pantaloni. Ne-am oprit pentru a-si da hainele si eu halatul. M-a imbratisat, trupurile noastre frecandu-se pline de dorinta unul de celalalt, bucurandu-se de senzatia pe care ne-o oferea goliciunea noastra. Mi-am intins o mana spre pula lui si a respirat adanc cand l-am cuprins in mana si am inceput sa il frec de sus in jos. Mainile lui imi cuprinsera sanii si incepu sa-I mangaie,cu degetele mari intarindu-mi sfarcurile, apoi se apleca si incepu sa imi suga cu putere rand pe rand sfarcurile. Am inceput sa il mangai mai repede si atunci scoase un geamat mai mult ca un marait , ma saruta pe gura scurt, apoi ma intoarse cu spatele la el si ma lipi de perete.I-am simtit rasuflarea calda pe gat, pe umeri, pe spate, in timp ce stateam cu spatele la el si ma sprijineam in maini de perete. Mainile lui alunecau incet tot trupul meu de sus pana jos, in timp ce ma saruta pe gat, pe spate si se lipea de fundul meu cu pula aia pe care o visam noaptea, se freca incet de mine, isi plimba mainile de sus in jos si intarzia special sa ma atinga acolo unde ardeam de dorinta sa il simt : in pizda. Am inceput sa ma misc usor inapoi spre el si se lipi de mine cu totul.
- Iti place sa-mi simti pula lipita de tine?!..hmmm!!! Am sa ti-o trag pe la spate pana cand nu vei mai putea sta in genunchi.
- Atinge-ma, i-am spus, vreau sa ma atingi, vreau sa ma lingi!
Se dadu inapoi si ma trase spre el, aplecandu-ma in fata, se lasa in jos si incepu sa imi sarute bucile usor, tragandu-mi palme usoare , apoi isi cobori mana si imi desparti buzele pizdei, mangaindu-mi clitorisul , alunecand cu mana din fata pana in spate la gaura curului si inapoi, innebunindu-ma si facandu-ma sa gem. M-a intors cu fata la el, si-a urcat un picior de-al meu pe un umar si si-a infipt lacom capul intre picioarele mele. Si-a lipit gura de pizda mea uda si a inceput sa ma linga puternic sugandu-mi clitorisul, bagandu-si din cand un cand limba in pizda mea innebunindu-ma de dorinta si facandu-ma sa tremur. Si-a bagat doua degete in pizda mea in timp ce imi sugea clitorisul si a incepu sa le miste repede inainte si inapoi, apoi si-a mutat mana in spate si si-a bagat usor un deget un curul meu si unul in pizda, continuand sa ma linga. A continuat puternic cu degetele infipte in mine si cu gura pe clitoris pana cand primul orgasm m-a lovit puternic si rapid facandu-ma sa tremur cu totul. S-a ridicat zambind si m-a sarutat pe gura.Senzatia de a avea gustul meu pe buzele lui ma intarata din nou. L-am impins pe pat si m-am asezat in genunchi langa el, mangaindu-I pula aia frumoasa cu o mana si sarutandu-l pe piept in acelasi timp.
- Vreau sa ma privesti , i-am spus, vreau sa ma uit in ochii tai cand te sug!
M-am aplecat si i-am atins usor pula cu buzele, intai capul usor, mai mult cu respiratia, apoi toata de sus pana jos la coaiele umflate .Cat imi placea pula lui, iubeam gustul lui in gura! Mi-am lipit buzele de ea si am inceput sa o mangai, cu muscaturi usoare de sus pana jos . L-am apucat cu o mana de coaie si am inceput sa I le frec in mana, in timp ce mi-am aplecat capul si l-am luat in gura. Am inceput sa il sug incet , bagandu-mi pula din ce in ce mai adanc , privindu-l in ochii incetosati de excitare. Am alunecat cu gura pe pula lui adanc pana l-am simtit in gat si l-am simtit tremurand, oprindu-ma pentru cateva secunde, scotandu-I pula din gura mea si bagand-o ...



    Login