Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fanteziile sotului meu
Autor : iuli_an76 - 2010-08-27
Citita de 10742 ori - Nota 6.17 (6 voturi)
Sotul meu adora uneori sa pigmenteze relatia noastra sexuala cu mici surprize erotice, intotdeauna foarte asteptate si gustate la maxim de mine. Va veti da seama de acest lucru citind povestirea mea, care sper din tot sufletul sa va placa.
Suntem, intr-un anumit fel, conservatori. De ce spun asta ? Pentru ca ne plac lucrurile cu tenta de vechime. Recent, am cumparat o casa batraneasca, construita pe la 1900, cu pod. Acolo, spre surprinderea noastra, am gasit tot felul de lucruri nefolositoare, de mica valoare, care au fost lasate de fostul proprietar. Nu ne-am interesat imediat despre acesta obiecte, lasand aceasta sarcina pentru mai tarziu, cand timpul liber ne-ar fi permis. De obicei suntem foarte ocupati cu slujbele si cu treburile gospodaresti.
Dar iata ca a venit si ziua pe care am stabilit-o podului. Amandoi ne-am decis sa punem putina ordine in acest spatiu plin de lucruri inutile, credeam noi. O intreaga dimineata am triat cu atentie obiectele de acolo, am aruncat si recuperat, cum se intampla in asemenea cazuri. La un moment dat, sotul meu a remarcat o valiza invechita, roasa pe la colturi si foarte prafuita.
Spre imensa mea surprindere, in aceasta valiza am gasit tot felul de obiecte necesare viciului : vechi reviste pornografice, romane erotice, penisuri din latex si o gama diversa de vibratoare sau alte obiecte utile obtinerii placerii. Le-am luat jos, in dormitor si le-am studiat cu mare atentie. Erau aproape noi...
Incitat de noile obiecte erotice, sotul meu m-a pus sa probez un corset (cam demodat) si ciorapi negri, din plasa. Nici nu banuiti ce contrast interesant am format impreuna cu o jartea verde si pantofi cu tocuri inalte.
Sotul meu a ramas cel mai incantat. M-a pus de vreo cateva ori sa ma fatai in fata oglinzii si sa ma masturbez, in timp ce el si-o freca pe pat.
In lada magica se afla, intre altele, si un vibrator. Curios, sotul meu m-a asezat cu cracii in sus si a inceput sa-l bage vartos in mine, extrem de adanc. Apoi m-a intors. Mi-a ridicat usor fundul si mi-a pus o perna groasa sub burta. Eram teribil de excitata, trebuie sa va spun. Cum de stiu ? Pentru ca am tras cu coada ochiului in oglinda. Ea se gaseste exact in fata patului nostru si acest lucru imi permite sa ma zaresc intotdeauna cand facem sex.
Dupa ce s-a saturat probabil de gemetele mele excitante, sotul meu m-a rugat sa ma plimb prin casa. Prin bucatarie, pe la baie si pe culoar. S-a tinut dupa fundul meu si si-a inchipuit ca eram pe strada.
-Ia-ti un palton peste tine ! a zis el
M-am executat repede. Intr-adevar, eram foarte incitanta. El este vicios si are o puzderie de idei, v-am spus.
-Iesi afara, apoi suna si intra.
Cand am pasit pragul apartamentului si dupa ce am inchis usa, imediat am desfacut larg, cu mainile intinse, paltonul. Dessourile mele sexy si cu o usoara nuanta retro il vrajeau la culme. Curand, s-a apropiat unduitor de mine, m-a ingenuncheat si si-a scos din...



    Login