Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFantezia unei vulpite
Autor : Legacy - 2012-04-27
Citita de 5518 ori - Nota 8.27 (135 voturi)
Am primit fantezia aceasta de la o prietena de pe acest site si permisiunea ei de a o posta.... si va urez lectura placuta!

-------------------

Eu, tu. Camera de hotel, nu conteaza aranjamentul.

Instant iti simt mainile pe mine, ma cuprinzi prin spate si ma prinzi intre tine si perete, lipindu-ma de corpul fierbinte. Scancesc usor... nu vreau sa te opresti... una din maini ma trage de par, si imi intoarce gura spre gura ta flamanda... cealalta e deja intre picioarele mele si isi face treaba ca o experta, masandu-ma si chinuindu-ma placut. Nu ma mai tin picioarele si ma sprijin de tine, aerul nu-mi ajunge, respir doar cat imi permiti tu. Ai un gust atat de bun... te-as saruta la nesfarsit.

O atingere mai apasata pe clitorisul meu si incep sa tremur. Iti dai seama de asta si iti flexezi genunchii ca sa ma poti sprijini mai bine, rezemandu-ma de tine, asezata peste penisul tau tare care zvacneste prin pantaloni, parca urland sa fie eliberat.

Cu o mana ma tin de tocul usii, si cu cealalta te prind de gat, si iti presez gura si mai tare de a mea, devorandu-te.
Gemi in gura mea, infundat, cand imi misc fundul peste pantalonii tai, sus... jos... usor... Ah, cat esti de tare! "Te vreau" reusesc sa ingaim, printre respiratii suierate. Ma intorci brusc cu fata spre tine si ma privesti din cap pana in picioare. Sunt ravasita toata, parul e ca naiba, buzele imi sunt umflate de muscaturi, si totusi... in ochii tai straluceste ceva. Satisfactie, dorinta, foame. Ti-e foame de mine. Imi iei mainile si ma conduci spre pat, pe care stau insirate petale de trandafiri rosii, un contrast placut cu asternuturile albe. Dar cine naiba are timp sa vada asta?! Dintr-o miscare ma apleci pe pat, in 90 de grade, si-mi ridici rochia peste fese. Chiloteii mei albi parca te imbie sa-i dai jos, dar tu nu te grabesti. Iti apropii gura de mine, si respiratia ta fierbinte pe pielea sensibila ma face sa ma cutremur involuntar. Cu un deget incepi sa-mi mangai labiile umflate, si incet mi se umezesc si mai tare chilotii, deja se vede prin material. Ah... daca ai sti cat e de bine...

Imi imping bazinul in degetul tau, semn ca te vreau inauntru odata! Dar tu nu ai de gand sa-mi dai ce visez de atata timp. Ai de gand sa ma chinui, sa ma faci sa imi doresc aerul pe care-l respir.
Se aude un fosnet si un fermoar cum se deschide, banuiesc ca te dezbraci. Imediat iti simt corpul lipit de al meu, fierbinte si tare. Te presezi de mine si ma intrebi "Ce vrei sa fac pentru tine, iubita mea? Te rog spune-mi. Sau mai bine imi arati..."

Iti iau un deget si il duc in gura mea, il ling incet de la baza la varf, apoi il musc... sunetul pe care il scoti din piept imi spune ca sunt pe drumul ce bun. Apoi alt deget, pana iti umezesc toata mana. Apoi o duc intre picioarele mele, sub chilotei, si o apas... ah... muschii mi se contracta, dar inca nu e momentul. Iti imping 3 degete in mine, si preiei initiativa entuziasmat.

Deja rochia a devenit stramta a naibii, si incerc sa o dau jos fara sa te deranjez de la "exercitiu". Cu greu, reusesc, si iti simt buzele pe umeri, si mai apoi pe spate, o mana imi descheie sutienul si apoi buzele coboara tot mai jos... Deja simt cum imi curge pe picioare lichidul, m-am udat incredibil, numai de la atat.

Iti simt limba peste fesele mele... e fierbinte si fina... si unde ma atinge pielea ia foc instantaneu. Apoi intre fese, mai jos... pana la intrarea in mine. Acolo te opresti cateva secunde, si limba ta incepe un adevarat razboi cu vaginul si clitorisul meu, lasandu-ma fara suflare. Ma dor degetele de la strans cearceaful, am amortit complet, dar nu ma pot misca inca... trebuie sa stau cuminte ca sa-mi pot primi rasplata pentru atata asteptare.

Senzatii de cald si rece, gemete infundate in saltea, plescaitul buzelor tale... si ma apropii de orgasm. o senzatie ca si cum un roi de fluturi si-ar fi luat zborul din pubisul meu inspre sani... si tot corpul incepe sa tremure, fara sa ma pot controla. Si limba ta nu se mai opreste din penetrat, parca ar vrea sa-mi fure si ultima picatura.

Cand in sfarsit am terminat de tremurat, ma iei in brate si ma intinzi pe pat. Oftez si iti fac semn sa vii langa mine, nu mai am glas sub nicio forma. Te privesc de sus in jos... esti frumos, degeaba mi te-ai plans. Si penisul tau arata fantastic... mult mai bine decat in poza. Dau sa ma ridic, dar ma tii pe pat "Stai linistita, avem timp... " Si incepi din nou sa ma saruti, intai incet, apoi din ce in ce mai apasat.

Te opresti pentru o pauza de respiro, si profit de ocazie sa ma urc pe tine, sa te fac prizonierul meu. Impropriu spus, esti de 2 ori cat mine, dar senzatia e fantastica. Respiri greu, si faptul ca stau pe penisul tau, si ca il presez sub mine, umezindu-l, nu-ti incetineste respiratia.

In timp ce ma misc peste penisul tau ma aplec si te sarut, inca mai ai gustul meu pe buze. E dulce-acrisor... mmmm... "Esti delicios!". De pe buze cobor mai jos, pe piept, pe abdomen, urc inapoi pe sfacuri pe care ti le sug si le musc, actiune care-ti face corpul sa se incordeze involuntar.

Apoi o iau iarasi "la vale"...



    Login