Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Faliment (II)
Autor : suntbi77 - 2016-08-07
Citita de 10343 ori - Nota 6.88 (41 voturi)
Am simtit cum ma trece in fior pe sira spinarii si am incercat sa ma abtin sa raspund, deh, sa nu par chiar disperata. Lasa-l sa inchida si sa sune a doua oara, a treia, iar eu sa raspund plictisita, scuzandu-ma ca-s pe buda. Nici nu a apucat sa zbarnaie de doua ori si am apasat butonul "answer", inghitind in sec cu o viteza fenomenala.

- ...da...

- Buna, sunt David...

David... de cand te asteptam, nu-mi zi, nu-mi zi... Taci si lasa-ma sa-ti spun totul, oricat de mult ar dura.

- Buna, sunt Oana... Tocmai ce am deschis site-ul si am vazut ca ai raspuns la mesaj...

Incepeam relatia cu o minciuna, foarte old school, imi placea, eram deja in directia buna. In loc sa-i spun ca-s o labagie nenorocita, cu obsesii exotice gen "mama, ti-am spus sa nu ma mai suni in timp ce urc scarile! ce dracu..." si un cerc de prieteni care se puteau numara pe falangele de la un deget, in loc sa-i spun toate astea - plus faptul ca urechile imi tiuiau constant de la atata singuratate - i-am spus ce trebuia. Eram goala, pe jos, cu telefonul la ureche, dupa o masturbare pe cinste, cu poza respectivului in fata. And scene!

- da..., a murmurat David. Mi-a placut ce ai scris.

Incepea si el cu o minciuna, foarte bine, iata, deja eram ca intr-o familie normala, impreuna de zeci de ani, pe jumatate nebuni, singuri impreuna si neatenti la nimic ce-i presupunea doar pe ei. Te iubesc, David. Hai sa ma futi in gat si oriunde mai vrei! Hai! Haaaai!

- Hahaha, nu ma astepam. Sincera sa fiu, am pus decrierea aia in speranta ca nu va raspunde nimeni.

Eram sincera. Oare va cere divort?

- Haha, pai ghinionul tau atunci, ca uite ca am raspuns...

- The damage is done!, asa ca...

- Daca vrei sa ne intalnim, in ceva spatiu neutru, cu multa lume in jur...

A spus cumva "neutru"?! Tocmai ce-mi varsasem naduful pe Elvetiile vibatoare, si iar dadeam peste ele?! Bai, fii mascul, luate-ar dracu! Ca-s satula de neutre inocente!

- In seara asta e cam tarziu...

Era vreo 8, tarziu pe dracu.

- E? Unde stau eu e cu doua ore mai devreme!

- Nu mai spune... Pai...ummm, nu mi-ar strica o intoarcere in timp... Poate cu cativa ani chiar!

- Haha, ei, hai sa incepem small, dupa aceia om mai vedea...

- Bai, e cam aiurea sa vin eu la tine, dar unde stau eu e cu cateva secole mai tarziu, asa ca fac o exceptie de data asta. Sa nu zici ca nu-s romantica.

I-am inchis telefonul in nas, sau in barba, si am inceput sa ma gandesc... Mda, un inceput promitator. Hai, sus baragladino! Mi-am tras niste toale mai festive pe mine, ma mir ca nu le mancasera moliile deja, am iesit pe scari, maica-mea nu m-a sunat, enorm de ciudat!, si m-am suit intr-un taxi.

+++

Am coborat la adresa pe care mi-a lasat-o si am sunat. Mi-a deschis usa si mi-a spus de dupa ochelari:

- ... deci ai nimerit!

- Buna, sunt Goli... sunt Oana!

- Hai inlauntru...

Hai tu inauntru!, nu eu. Eu tocmai am iesit dintr-un alt inauntru, unul in care timpul trecea mai repede decat in orice alt loc, un timp inaintea oricaror altor timpuri, scapasem de acolo, evadasem in trecut, nu mai vreau sa intru din nou.

Am intrat. Mi-am dat seama imediat ca ceva nu e in regula. Ceasul de pe perete arata cu doua ore mai devreme. Cel de langa pat, la fel. Wtf... M-am intors inspre David, si pana sa apuc sa spun ceva...

- ...yeah... Te-am avertizat, unde stau e mai devreme decat la tine!

Ma avertizase, ce puteam sa spun. Am ras si m-am pus pe un scaun. Nerabdarea, destrabalarea, intunecarea sunt surori bune. Ma uitam in jur, David locuia intr-o garsoniera faina, cum vezi prin pozele postate prin Tumblr, cu un pat-saltea asezat in fata unei ferestre largi care dadea intr-o gradina interioara (cate curve futuse pe patul ala, deja deveneam geloasa ca dracu, ma ridic, plec! stai jos!), o bucatarioara faina, numai buna de pregatit cafeaua dimineata (cate curve... stai jos!), totul era curat, aerisit, o bicicleta nou-nouta suspendata de perete (cate... stai jos!), l-am simtit cum vine pe la spate si incepe sa-mi maseze gatul si umerii:

- ...mda... nu ca ai parea tensionata, a zis el.

- Neah, nu arati a serial killer, si chiar daca ai fi unul tot m-as felicita. In sfarsit am nimerit la cineva pe care nu o sa-l mai pot insela hahaha, am inceput sa rad mai mult ca sa nu spun si alte prostii.

- Vrei o bere?

- Da.

A scos doua sticle de Leffe bruna - wow, am zis, David a nostru chiar se respecta! - le-a desfacut, mi-a intins una si s-a asezat pe pat, in fata mea. (cate... stai jos!) Am stat asa in tacere un pic, sugand din sticle - oare asta il facea pe David nitel cam gay? Posibil. Imi placea uneori sa ma uit la gay porn, asa ca in loc de sticla am inceput sa-mi imaginez ca suge o pula. Uuuuhh... hot... Am dat pulele belgiene pe gat, a mai scos doua, eu incepusem sa ma ametesc bine, gradina aia de afara arata mai verde decat la inceput, geamul mai mare si bicicleta mai putin suspendata. A treia sticla, mi-a cerut sa-mi desfac picioarele in fata lui, aveam o fusta pana sub genunchi, mi-am ridicat-o, era la fel de beata ca si mine, nu s-a impotrivit, mi-am dat jos chilotii si mi-am cracanat picioarele, na, uita-te! Ma enervau chestiile astea voyeuriste. Eram satula de distanta, de metri, kilometri intre mine si David, sau cine ar mai fi fost. Inteleg, asta ti-e placerea, in fine... speram sa nu dureze pre mult.

Dar nu. Cu cat se holba intre cracii mei cu atat incepeam sa ma simt mai aiurea, mai ca ac...



    Login