Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataExistã întotdeauna douã perspective ale unui „69“
Autor : Legacy - 2012-11-20
Citita de 15949 ori - Nota 8.49 (110 voturi)
Sunt obosit. Am adormit mult prea repede. Nu as fi vrut sã fiu atât de lipsit de galanterie, dar iatã cã s-a întâmplat fãrã voia mea. Când m-ai sunat ieri dupã-amiazã, chemându-mã la tine, gândul la intensitatea întâlnirilor noastre m-a tinut treaz cele 8 ore pe drum. Apoi am fãcut un dus, dupã care ai insistat sã faci si tu unul, doar asa, pentru cã fãcusem eu. Nu ai vrut sã împãrtim dusul.... cicã „ne-am fi grãbit prea mult“ si nu am avut încotro decât sã fiu de acord cu tine. Ce a urmat a fost scurt. Probabil prea scurt, dar Morfeu mi-a frânt si ultima mea rezistentã.

Iar acum m-a trezit. Initial m-am gândit cã esti din nou cu laptop-ul în poalã, scriind în jurnalul tãu. Nu-ti place sã recunosti, dar în timp ce scrii, îngâni încet o melodie sau te miri ce, doar tu stii... E chiar simpatic, acest tic al tãu, dar probabil cã pe unii i-ar înnebuni cu timpul, si mai ales la ora 4 dimineata. Asa cã murmurul tãu m-a trezit, chiar dacã nu am intuit bine motivul acestui murmur.... Cãci ceea ce m-a fãcut cu adevãrat sã fiu 100% alert a fost celãlalt sunet: un sunet umed si lipicios! Deschid putin ochii si te vãd cum stai sus pe pat, cu fundul pe pernã, chiar lângã capul meu, si spatele lipit de tãblia patului. La început nu am realizat ce sunet se aude.... asa cã mã uit putin mai atent si te vãd cum stai cu genunchii ridicati si picioarele aduse sub coapse, în timp ce ai o mânã scufundatã între coapsele tale. Grãbit închid din nou ochii, prefãcându-mã cã dorm mai departe.

Din pozitia pe care o am nu vãd ce anume fac degetele tale acolo, jos. Dar sunetul acela ca un plescãit usor, acompaniat de murmurul tãu, sunt suficiente mintii mele pentru a întelege – si corpului meu pentru a reactiona. Cu sigurantã îti poti imagina la ce reactie mã refer! Cum stãteam întins pe spate, fãrã plapumã sau vreo piesã vestimentarã pe mine (cãci nu-mi place sã dorm îmbrãcat nici mãcar cu o pereche de chiloti), cu ochii închisi, prefãcându-mã cã dorm, dar cu mintea si inima alergând un cros nebun, simt cum penisul meu prinde viatã si începe sã se umfle si sã se ridice....

De felul meu sunt un tip politicos si îmi doresc ca penisul meu sã se abtinã de la vreo reactie pe care sã o interpretezi ca o dovadã a faptului cã te-am surprins într-un moment mai intim. Încerc grãbit sã mã gândesc la orice altceva, caut cu înfrigurare imagini cât mai non-erotice prin cotloanele imaginatiei mele, dar nu gãsesc nimic folositor! Cu coltul ochiului îti vãd coapsa dreaptã si ritmul bazinului, iar murmurul tãu înfundat mã rãscoleste.

Când deodatã mã sãruti. Acolo, jos. Cum sã mã mai prefac cã dorm? S-a terminat orice tentativã! Buzele tale fantastice se aseazã ca o adiere pe capul penisului meu semierect si instantaneu obtin o erectie de zile mari. Deschid ochii si te vãd aplecatã înainte si cu fundul ridicat lângã capul meu: o imagine de o frumusete de nedescris. Astfel cã, în timp ce tu mã sãruti din nou, asteptând parcã sã mã întãresc tot mai mult sub usoara presiune a buzelor tale, eu nu mai pot nici sã respir. Aaah! si când te mai si vãd cum îti strecori din nou o mânã între coapse, cum se prelinge degetul tãu în interiorul tãu ud si începi din nou acel murmur excitat – ei bine, cred cã as putea exploda chiar în acest moment!

Capul tãu se tot ridicã si coboarã asupra penisului meu, iar coapsele tale se miscã tot mai frenetic în ritmul de dans al degetelor tale. Simt o poftã nebunã, vreau si eu cu disperare sã te gust, sã-mi scufund fata în sexul tãu fierbinte, iar apoi sã-mi înfig penisul nerãbdãtor în feminitatea ta ce parcã mã strigã, mã cheamã..... Asa cã îmi întind o mânã, te cuprind pe dupã coapse si te trag spre mine.

Instantaneu ajungi acolo unde te vreau: cãlare deasupra capului meu. De-ndatã ce îmi presez buzele pe labiile tale, scoti un geamãt prelung si începi sã-ti freci pubisul de gura mea. Îmi trec palmele peste fesele tale si cobor dinspre spate spre vagin, despãrtind si mai mult labiile tale, fãcând loc limbii mele sã se joace pe clitorisul tãu înfierbântat. Doamne, cât de mult îmi place gustul tãu, si se pare cã si tie îti place sã fii gustatã, cãci gemetele tale, chiar de sunt înfundate de penisul meu, devin tot mai intense si respiratia noastrã tot mai alertã.

Fac eforturi supraomenesti sã nu mã las cuprins de extazul ce se acumuleazã în pelvis, asa cã încerc sã mã concentrez cât pot de mult asupra ta si asupra a ceea ce îti pot oferi. Nu cã nu ar fi excitant sã-ti simt buzele si limba pe penisul meu, sugând si lingând, dar dintotdeauna am considerat cã, pentru un bãrbat, sexul oral pânã la orgasm este o pierdere. Oricât de bunã ar fi gura, niciodatã nu se va compara cu un vagin.... Stiu cã unii nu vor fi de acord cu mine, dar asa sunt eu! Asa cã îti strâng coapsele mai aproape de gura mea, îti cuprind clitorisul în gurã si mã nãpustesc cu limba asupra lui.

Tresari si îmi dai drumul din gurã, cât sã poti tipa de plãcere. E exact efectul dorit, suficient pentru a mã relaxa putin si a amâna punctul fãrã de întoarcere. Continui asaltul, limba mea se joacã cât pot eu de repede în jurul clitorisului, în timp ce îmi strecor douã degete în interiorul tãu. Încep sã-ti masez peretii vaginului si caut acel punct special (nu stiu de ce îi spune „G“ – nu s-a gãsit o denumire mai inteligentã?) Îl gãsesc si îl masez, mai întâi usor, cât se te obisnuiesti cu senzatia, apoi tot mai intens. Gemetele tale sunt tipete în toatã regula, practic ai renuntat sã te ocupi de penisul meu, doar te mai tii de el, parcã de teamã sã nu cazi.

Esti complet concentratã asupra senzatiilor ce se intensificã tot mai mult si stii ce va urma. Si aceastã urmare nu se lasã asteptatã prea mult, cãci explodezi într-un orgasm violent. Toti muschii ti se încordeazã si îti presezi pubisul asupra buzelor mele, iar degetele mele mi le strângi între peretii vaginului, de parcã nu ai mai vrea sã iasã de acolo vreodatã.

„Te vreau“, reusesti într-un final sã-mi spui, dupã ce respiratia ti-a mai revenit. „Vreau sã te simt al meu.“

Te întorci si te întizi pe spate lângã mine, cu picioarele usor depãrtate, si mã tragi deasupra ta. Mã ridic deasupra ta si, sprijinidu-mã în genunchi si în cotul stâng, îmi petrec mâna între noi si îmi prind penisul între degete. Apoi încep sã îti mângâi clitorisul si labiile umflate cu capul penisului, ca într-un joc putin sadic. Îmi plimb penisul între labiile tale, depãrtându-le, ca apoi sã revin asupra clitorisului si sã mã misc ca o zbatere pe deasupra lui. Si din nou cobor între labiile tot mai ude, spre locul unde mã astepti cu nerãbdare sã a...



    Login