Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEscapada la bunici
Autor : Etersin - 2013-03-06
Citita de 11947 ori - Nota 7.63 (30 voturi)
Eram dupa bacalaureat , absolvisem liceul si ma bucuram de vacanta de vara dupa toata tensiunea acumulata pe parcursul examenelor . Nestiind cu ce sa-mi ocup timpul , m-am gandit sa ma duc o perioada in satul natal , unde nu mai locuiam din clasa a 4-a , loc de care ma legau prietenii si amintiri frumoase . Trecusera mai mult de un an de cand nu mai pusesem picior pe acolo , am sunat bunicii sa ii anunt ca vin , mi-am facut bagajul si dupa 10 ore cu trenul si inca cateva cu un autobuz vechi , intram din nou in inima pitoreasca a satului , care este dealtfel si resedinta de comuna , fiind destul de maricel , injurat de natura si binecuvantat cu nepotele frumusele ce vin in vizita la bunici .
Nu trecusera nici 2 zile ca eram pe val cu cele ce se intamplau in sat , urma sa ma duc seara la discoteca si cum hormonii in mine umblau ca nebunii , muream de nerabdare sa pun gheara pe vreo domnisoara , asa ca dupa un dus cu apa rece improvizat afara , m-am gatit si pe-aici ti-e drumul .
Era o seara frumoasa , cu cer senin , discoteca la 15 minute de mers pe jos , nu era prea multa lume , dar cum am intrat in discoteca ochii mi-au scaparat cand am vazuto pe Ioana , una dintre pustoaicele cu care imi petreceam timpul si cu care am invatat sa ma sarut cand veneam in vacantele de iarna . De mult timp nu mai dadusem ochii cu ea , devenise o femeie in toata firea , avea formele perfecte si sanii ei au mai crescut cu 2 marimi de cand i-am atins ultima data , avea 17 ani si nu era insotita de nici un cavaler !
Salut Ioana , ce mai faci ? Nu stiam ca esti la bunici !
Salut , nici eu ! Cand ai ajuns ? Ai uitat ca am telefon fix la bunica ?
Vorbele ei mi-au dat destul curaj , asa ca am hotarat sa o invit afara , la o plimbare , departe de toata galagia din discoteca , si cum era o seara atat de frumoasa , am invitato sa ne plimbam pe ulitele satului , a acceptat si am luato fara sa ne dam seama in directia casei bunicilor mei . Am depanat amintiri si am vorbit despre toate prostioarele pe care le faceam cand eram mici , cu coltul ochiului o studiam din cap pana in picioare , iar fustita cu care era imbracata in acea seara si funduletul obraznic ma faceau sa nu ma gandesc decat la un singur lucru ! Sa i-o pun atat de bine incat sa ma tina minte toata viata .
Am ajuns la drumul spre casa bunicii tale ! ... exclamase ea
Da , vrei sa mergem inauntru , a facut bunica compot foarte bun ...
De acord , mi-e putin sete .
Am servito cu saratele si compot , am destins atmonsfera cu muzica , am vorbit pentru circa o jumatate de ora iar eu simteam ca-mi plesnesc pantalonii , si cred ca si ea a simtit asta dupa ce am invitato la un dans lent de unde a pornit totul .
Stii , sunt curios sa simt cum saruti acum , dupa 3 ani ... inainte sa termin fraza , fara sa zica nimic , si-a inchis ochii si m-a sarutat .
Saruta minunat , imi sorbea buzele , eu mi-am aruncat mainile bucile tari si bombate , cuvintele nu isi mai aveau locul , acum gesturile si pasiunea puneau stapanire pe amandoi . I-am dat jos bluza si sutienul si i-am descoperit sanii perfecti ce asteptau sa ma joc cu ei . Sarutarile pe gat o innebuneau , si-a infipt cu delicatele unghiile in spatele meu , iar mai apoi si-a strecurat mana in pantaloni unde imi zvacnea barbatia cu nerabdare . I-am tras in sus fustita , am prinso de buci si am ridicato iar ea si-a incolacit picioarele in jurul meu . Am purtato pana in pat si am coplesito cu sarutari si mangaieri . Ii frecam pasarica prin chiloti , iar ea statea cu ochii inchisi si gemea de placere . M-am ridicat si intr-o clipa mi-am dat jos tot ce aveam pe mine . Am stins lumina ca sa nu aiba nici o inhibitie si m-am dus inspre ea .
Muzica isi avea rostul ei , facand atmonsfera sa fie incitanta , iar gazela pe care o aveam in fata mea urma sa aiba parte de o zguduiala ca la carte .
I-am tras jos chiloteii si am intorso deasupra mea . Ma umplea de sarutari si isi freca pasarica de scula mea . Cand i-am bagato si-a arcuit spatele gemand de placere , se misca cu ritm lent , ii simteam fierbinteala de fiecare data cand se lasa la mine in pula . Am simtit contractiile din pizduta ei si printre icnete spusese “ Ce bine e ! “ si s-a lasat peste mine sarutandu-ma . Am trecut eu deasupra , eram in continuare tare , parca mi-ajunsese inima in pula si batea numai acolo . Am incinso bine , dupa ce mi-am potrivit b...



    Login