Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEroticul din viata mea
Autor : vampir007 - 2014-12-14
Citita de 5463 ori - Nota 7.67 (30 voturi)
Privesc fesele tipei blonde din dreapta mea, stateam pe scaunul incomod al autobuzului dar privirea mi se lipise de acest fund bombat, picioarele lungi si pantolonii sexi pe care ii poarta ma excita. Inspir adanc aer in piept si in minte imi apare vulva proaspat rasa a prietenei mele. Mai rezist oare cateva staii? ma intreb in sine mea. Pustoaica blonda se intoarce spre mine, cauta cu privirea probabil un loc liber unde sa se aseze. O privesc atent si ii mangai cu privirea fata luminoasa, buzele umede, gatul alb si involuntar caut sa ating cu aceeasi privire pofticioasa sanii. Purta un tricou scurt pana deasupra buricului, este vara si caldura aproape insuportabila nu te lasa sa porti altceva. Observ sfarcurile tari ce inobilau sanii mari ai domnisoarei, ahh ce mult mi-as fi dorit sa ii sug macar unul din mameloane. Erectia mea era la cote maxime, ce zi mi-am ales si eu sa nu port chiloti, prin blugi deja se vedea forma penisului, bag repede mana in buzunarul pantalonilor si incep sa il masez usor pe nemernicul asta mic aducator de placere.
La urmatoarea statie raman insa fara ispita blonda ce se juca cu imaginatia mea, dar penisul nu vrea sa renunte la mine si ma chinue. Privesc la oamenii de pe strada prin geamul murdar al autovehiculului, mana mea in continuare maseaza penisul in timp ce creierul imi arata secvente cu partile intime ale iubitei mele.
Ma gandesc des la iubita mea si la cum facem dragoste, dar, nu pot sa zic ca nu sunt atras si de altre trupuri feminine ce isi fac aparitia in fata ochilor mei mai ales daca am ce vedea, exemplu cel mai recent, blonda de mai devreme, insa pe ea o iubesc. Cobor din autobuzul imbibat de mirosuri ciudate insa pula mea e la fel de tare, nu mai am mult pana intru in casa, scot mana din buzunarul pantalonilor sa imi caut cheia in borseta, vecina de la etajul unu trece pe langa mine si ma saluta, observ cum privirea ii cade pe forma madularului meu din pantaloni, eu ii zambesc si ii raspund politicos la salut. Rusinata pentru ca am observat cum imi masura penisul erect coboara privirea in pamant si grabeste pasul.
Intru in casa, ma descalt si arunc tenisii intr-un colt pe hol, ma indrept in viteza spre dormitor acolo unde iubita mea statea cuminte urmarind o emisiune de divertisment. Era imbracata intr-o pereche de pantaloni de trening subtiri si un tricou, stiam ca nu are lenjerie pe dedesubt. De obicei noi nu purtam lenjerie pentru ca ne simtim incatusati de propriile noastre dorinte sexuale, chilotii ne scade libido-ul, cel putin asta am observat la noi, astfel am hotarat ca este mai bine fara aceste accesorii moderne.
- Buna iubitule, ce faci? ma intreaba cum ma vede in tocul usii, eu ma apropii ca un vartej intind mainile sprea ea, incepe sa zambeasca larg, intinde si ea mainile instinctiv, pupilele se dilata si nu stie la ce sa se astepte.
Sunt foarte hotarat, nu stiu ce ganduri ii trec ei prin minte dar vad ca are o oarecare retinere. Nu ii raspund, dor o prind de incheieturile mainilor si o trag aproape violent din pat. Sare pe covorul pufos cu piciorusele ei goale, o sarut pe buzele moi in timp ce o cuprind cu bratele mele puternice. Cu o mana o tin strans de spate si cealalta o cobor pe funduletul ei pe care il prind strans in palma mea, ne rotim de doua ori prin camera asa imbratisati, sarutandu-ne, pana o lipesc de perete, o sarut in continuare, ea imi raspunde la sarut cu aceeasi pofta nebuna jucandu-se cu limba, stiu ca i-am lipsit si mie mi-a lipsit pielea ei fina si mirosul de trandafiri pe care il emana. Ma frec usor cu bazinul de ea, imi simte acum penisul erect, intelege de ce am trecut direct la actiune fara sa ii raspund la intrebare si se lasa prada dorintelor mele.
O sarut pe gat, o musc usor fara sa ii las urma, o intorc violent cu fata la perete intr-o pozite ce tine mai mult de perchezitie corporala decat de placerea sexuala, palmele tintuite pe peretele rece, picioarele usor desfacute, paralele cu umerii. Mainile mele incep perchezitia in timp ce buzele mele nu se mai satura sa imparta saruturi gatului ei alb.
Sanii ei sunt primii care se bucura de atentia palmelor mele, ii strang usor prin tricou, ii masez si ii cantaresc pe fiecare in parte, ma joc putin si cu sfarcurile ei intarite, cobor cu atingerile magice ale degetelor mele pe coapse si saruturile mele coboara usor pe spatele iubitei mele. Gemetele se aud din gurita ei, ochii inchisi si capul lasat pe spate ma face sa continui, imi bag degetele usor in pantalonii ei, ii ating piele fina cobor din ce in ce mai jos pana ii dau jos pantaloneii, bariera care ma oprea sa gust din aceasta dulceata. Isi ridica un piciorus, apoi pe celelet si pantalonii aflati acum in posesia mea ii arunc pe pat. Ii prind fesele in palme, micuta mea se apleaca putin dar fara sa isi ea palmele de pe perete, ii departez usor fesele si o sarut in fundulet, scot limba si incepe sa o patrund usor, ii place, se impinge si ea, imi da contre usoare limbii mele . Cu degetele de la o mana o zgarii pe o coapsa in timp ce varful limbii mele exploreaza acum gaurica vaginului. Esti atat de uda iubita mea si ai un gust divin, gemetele tale ma fac sa vreau mai mult din sucurile tale! Continui sa iti sarut labiile si sa ti le musc, stiu ca iti place asta, la inceputul relatiei noastre imi cereai sa ti le musc si sa ti le sarut acum fac asta din propria initiativa, ador cand esti fericita si exitata. Iti cer sucul dulce al trupului tau ca de la un dozator zgarcit in seva, dar stiu ca tu imi vei oferi pana la urma lichidul nemuririi si al fericirii vesnice de aceea nu ma opresc, continui sa sug lindicul sculat ce si-a facut aparitia dintre labiile tale moi proaspat rase.
Imi arunc pantalonii de pe mine si camasa, de aceasta data nu mai nimeresc patul si hainele mele ajung pe jos. Iubita mea ma priveste cu capul intors, ma apropii de ea si ii mangai funduletul cu penisul meu erect, isi ia o mana de pe perete ca sa ma prinda de cap, se arcueste mai tare de spate si ne sarutam lung. Ii introduc penisul in vagin, cu mainile o prind de solduri si incep sa o fut pe iubita mea care acum se sprijina de perete cu ambele mani in timp ce imi d...



    Login