Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Elena
Autor : Zorro22 - 2016-10-15
Citita de 14492 ori - Nota 6.44 (50 voturi)
O sa va povestesc o intamplare reala din viata mea..desi as avea o multime la cat de pervers imi dau seama ca am fost si inca mai sunt la varsta de 25 de ani pe care ii am acum.
Era o dupaamiaza rece de iarna, undeva prin februarie, plictisitoare si banala ca ultimele doua saptamani pe care le petrecusem in garsoniera in care stateam majoritatea timpului singur..exceptand zilele in care iubita mea statea cu mine. In acea zi, iubita era plecata din oras, asa ca mi-am permis sa sun o veche amica. Pe atunci aveam cam 20 de ani, iar amica mea in jur de 17 ani. Dupa ce am depanat amintiri, ne-am inteles sa iesim pe la 8 la o plimbare si poate sa vedem un film la mine. Zis si facut, pe la 7 m-am imbracat, am mers sa alimentez masina intr-un peco de unde mi-am luat si prezervative ,,just in case' , iar la 8 fara 10 o sun pe tipa sa vad daca e gata. Daniela imi raspunde in soapta pentru ca la ea mai erau niste prieteni comuni care o cunosteau pe iubita mea si se temea sa nu ne toarne...pentru ca am uitat sa mentionez, Daniela era numele tipei si desi eram amici din copilarie, am avut o tentativa sa fim impreuna, insa eu vroiam doar sex pe atunci si ea era virgina convinsa. Pe atunci spunea ca vrea sa ramana asa pana la nunta, dar povestea in care am dezvirginat-o o scriu alta data...
Revenind..imi raspunde si imi zice sa intru, dar sa nu pomenesc de iesit nicaieri pana nu pleaca lumea. Ea mai locuia cu inca o fata, dar cand am intrat vad cuplul de care trebuia sa ma feresc, o vad pe ea, colega ei de camera si inca o tipa pe care nu o stiam. Salut pe toata lumea si incepem sa facem glume ca intre prieteni.In timp ce discutam imi arunc ochii la tipa cea noua care vorbea cu iubitul ei pe laptop, si vad cum i s-au lasat pantalonii mai jos iar chiloteii ei negri ii conturau mijlocul provocator. Era o bruneta micuta 1,65, sanii mari talie subtire, si fund bombat. Ochii provocatori si buzele carnoase o faceau sa arate superb chiar daca nu avea niciun fel de machiaj. Imi fac curaj si ma apropii de ea fara sa atrag atentia si ii soptesc:
- Imi plac chiloteii tai negri!
- Vai scuze! raspunde ea rosind toata
Deodata o aud pe amica mea deja geloasa:
-As merge la gara sa imi iau tigari, mai merge cineva?
Toata lumea tace.Atunci raspund:
-Hai ca te duc eu..doar nu te ls sa mergi pe jos atata drum
Asa am gasit si pretextul sa plecam de acolo impreuna.
In timp ce mergeam tipa imi zice:
-Ai vrut sa ma faci geloasa sau iti place de Elena?
-Aaa deci Elena e numele domnisoarei...
-Hmm tu vrei sa o futi..
-Poate.. de ce nu..
-Si daca ii zic iubitei tale.
-N-ai face asta..doar stii ca te ,,premiez' mereu pentru ca stii sa iti tii gura.
-Ai dreptate..mergem la tine?
Am mers la mine stiind ce urmeaza, am inceput pe scari sa o sarut si sa o strang de buci, ii muscam buzele si ea pe ale mele. Am intrat, iar printr-o magie hainele au disparut de pe noi. A inceput sa isi muste sanii mari iar eu ii muscam usor pasarica umflata si uda. Avea corpul rece de la frigul de afara, insa ce curgea din ea era fierbinte ca si cafeaua dimineata. Mi-a zis sa stau pe spate sa facem 69 asa ca m-am conformat. Ii placea sa imi simta pula tare in gura, sa o linga pana la coaie si inapoi. Eram in al noualea cer. Nu am mai rezistat asa ca am schimbat pozitia si i-am bagat pula tare ca o piatra in pasarica ei mica si umflata. Am pompat 10 minute in acea pozitie, iar Danutza gemea de parca era posedata. Scotea niste sunete animalice care ma faceau sa dau tot mai tare. Dupa un timp a inceput sa tremure si sa se contracte din ce in ce mai agresiv, moment in care squirt-ul pe care l-a avut imi uda coaiele si pula. Era fierbinte si primul pe care l-a avut pana atunci.
-Trebuie sa ma futi mai des, nu m-ai mai futut de o luna.(imi zice ea)
-Parca aveai si tu pe unu..el nu te fute
-Nu mai sunt cu nimeni..da-i papucii la a ta si ramai cu mine,
-Doar stii ca nu se poate chiar asa..
Am continuat inca o ora, timp in care si-a mai dat drumu de cateva ori iar eu am terminat pe sanii ei dupa care ne-am intors la ea, unde prietenii inca mai erau acolo. Am jucat carti, am ras si spre dimineata am plecat la mine singur.
A doua zi imi suna telefonul..Daniela..
-Buna..esti liber azi? mi-am uitat un cercel la tine vezi sa nu-l gaseasca a ta..
-Ok il caut si t-il aduc.
Dupa o ora de cautari si panica am gasit cercelul si m-a indreptam spre usa sa i-l duc fetei acasa. La telefon iubita:
-Buna iubitule, esti bine..bla bla..la noi a nins foarte tare si drumurile sunt inchise asa ca mai raman acasa cateva zile.
-Ok iubita nu e nimic.
Termin discutia si ma duc la amica mea cu gandul sa o chem sa doarma cu mine noaptea ce vine, insa cand ajung la usa imi deschide Elena.
-Buna!
-Buna Elena!
-Aseara mi-a placut cum ai venit sa imi zici de chilotei.
-Hmm si mie mi-a placut sa ii admir..dar stiu ca ai iubit si cred ca nu am nici o sansa sa iesim la o cafea azi
-Ba da iesim daca vrei..m-am certat cu al meu, chiar mi-a dat si o palma dimineata cand a venit pe aici.
-Imi pare rau sa aud asta..doar animalele pot avea sange rece asa
Am schimbat numerele de telefon si a ramas sa iesim peste o ora.Eu am lasat cercelul Danutei si am plecat fara sa ii mai propun nimic. Dupa o ora primesc mesaj..
-Hai sa ne vedem diseara ca nu mai pot acum.
-Ok, e bine pe la 9
-Da e bine
Toata ziua muream de nerabdare sa se faca 9 sa ma vad cu ea. La 9 fara 20 mesaj:
- Unde sa vin? am chemat deja un taxy.
Am dat adresa si astept.10 minute au trecut si cineva suna la interfon. Dupa ce a urcat vad ca e plansa toata.Animalul cu care fusese s-a intors sa o bata, si pe deasupra era ziua ei, facea 18 ani asa ca bomboanele de ciocolata si sticla de vin pe care o luasem pentru seara ce urma s-a potrivit perfect. Imi povesteste toate prin cate a trecut sa se descarce si vad cum atmosfera se mai calmase.Era mai fericita si chiar se bucura ca am invitat-o la mine. Mi-a marturisit ca e atrasa de mine dar nu putea sa faca nici un gest necugetat cu o seara in urma. I-am marturisit ca am iubita dar nu e in oras cateva zile, iar ea a zis ca este in regula, si fara sa imi dau seama vine si ma saruta..am continuat asa cu mozoale vreo jumatate de ora, timp in care mainile mele ii masau cand fundul frumos abia stapanit de colantii negri, cand ii framantau frenetic sanii fara sutien.Fiind prima intalnire ma gandeam sa nu stric treaba asa ca astept sa primesc un semn de la ea asa ca nu insist prea mult, dar dintr-o data se opreste din saruturi si imi zice:
-Vrei sa te fac fericit?
Ma prefac ca nu stiu la ce se refera si zic nepasator:
-Da..de ce nu?
In acel moment tipa se duce direct la pantalonii mei pe care ii desface si imi scoate pula afara:
-Wow.. nu ma asteptam sa fie asa frumoasa.
Si incepe sa o sarute si sa se joace cu limba pe capul pulii, sa coboare la coaie, sa le ia in gura, apoi sa o bage pana in gat pana i-au dat lacrimile.Ii placea ce facea si gemea atat de frumos si natural de nu ma mai saturam. Era atat de bine ca era cat pe ce sa termin, asa ca o opresc si ii dau bluza jos, ii musc sanii aia pe care ii doream din prima clipa si cu o mana inaintam prin colanti si chilotei direct la clitoris. Cand l-am atins a scos un scancet scurt dar placut.
-Usor te rog, eu sunt mai speciala o sa vezi.
I-am dat colantii si chiloteii jos si ma duc direct cu capul intre picioarele ei unde vad o pa...



    Login