Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ejaculari cu preotul din Coarnele caprei - Tița
Autor : toni-iasi - 2023-07-31
Citita de 5992 ori - Nota 1.66 (283 voturi)





Diavolul cu ochii verzi - Tița

Din cînd în cînd părintele Ghideon, preotul din Coarnele Caprei, deschidea un sertar secret și scotea de acolo o clamă de păr roz, de femeie. O privea fix și simțea mari fiori la pîntec, și imediat acea clamă îl ducea în acel an 2010... Se vedea răstignit pe fotoliu, cu chiloții în vine în timp ce un cap blond de fată se apleca fără rușine la pîntecul lui, apoi ca aievea simțea o răsuflare fierbinte la penis apoi urma acea clipă caldă în care mătărînga lui parcă intra într-o teacă fierbinte mișcătoare, de fapt teaca gurii ei nerușinate, mereu înfometată după un penis de bărbat... Apoi, tot ca aievea, părintele refăcea mental clipele alea cînd de la plăcerea gurii fetei aplecate la pîntecul lui, glandele lui stărnite intrau în marile contracții, dînd afară lichidul seminal ce umplea nerușinata ei gură...
Rămînea năuc, topit de amintiri, cu penisul în erecție, știind că așa ceva nu va mai pupa în veci. De la clama blestemată amintirea senzațiilor era răscolitoare și așa chinuitoare că părintele suspina și gemea, copleșit de dor fierbinte după acea minunată fată blondă cu ochi verzi, Tița. Fata care, în lipsa soției lui, îi arătase 6 luni cum trebuie ca o femeie să sugă penisul de bărbat făcîndu-l să și dea duhul de plăcere.
De fapt nevastă-sa o adusese în casa lor pe acea Tița, pentru curățenie și bucătărie.
Fata era din sat, avea 22 de ani și era înaltuță, subțirică cu sînii mari și blondă cu ochi verzi. Arăta ca un fotomodel, nu ca o o fată de țăran din Coarnele Caprei. Era măritată cu unul de 30 de ani ce lucra în Germania.
Părintele era un bărbat arătos, de 35 ani, zdravăn și lungan, și semăna cu Toto Cutugno, și fetei el îi căzuse cu tronc. În multe zile erau numai ei doi în casă, că doamna preoteasă mergea mai mult pe la mama ei din altă comună.
Se făcuse octombrie și Tița tot îi arunca priviri ghidușe, și-și răvășea părul lîngă el. Deși se făcuse frig fata tot nu purta ciorapi în casă și părintele tare se mai uita la picioarele ei goale, așa de ademenitoare (purta niște sandalete rozulii, și avea unghiile la picior date cu ojă tot roz). Trebăluind, Tița se foia prin casă, mișcînd din fund și risipind un parfum floral, ce făcea ca mătărănga părintelui să se facă băț. Și îi zîmbea, mamă ce-i mai zîmbea...
Era așa de chinuitor... Uneori el se întreba dacă soarta o adusese pe minunata ființă doar așa, ca Dumnezeu să l pună la încercare. Dădea acatiste și se ruga fierbinte la icoane să l izbăvească de dorințele vinovate pe care fata blondă aprinsese în el.
Apoi lui nu i mai păsă și începu să se uite tot mai fix la gambele ei goale. Albe, subțiri și ademenitoare, așa diferite de gambele groase de țărancă ale soției lui.
Încît pînă la urmă, se trezi că Tița îi spune, dojenitor:
-Părinte, de ce vă uitați așa la picioarele mele?
El înghiți saliva, jenat.
-Dar nu mă uit fato...
Tița pufni.
-Vai părinte, ba da, vă uitați continuu la ele. Vă plac, nu? Ați vrea cumva să le mîngîiați oleacă?
Părintele Ghideon înlemni. Ea se uita ghiduș la el. Oare fata își bătea joc de el?
-Tița ... ăăăă... Doamne ferește...
Ea pufni iar.
-Doamne ferește pîn te nimerește...
Nu trebuise ca ea să zică mai multe.
Se lăsă dinaintea ei și îi apucă în palmă gamba goală, care era fierbinte și mătăsoasă. Apoi o alintă curios o gleznă subțire. Pielea fetei ardea și vibra.
-Doamne, Tițo, ce piele ai...
Ea chicoti apoi și l împinse, roșie la față.
-Gata, gata, ajunge. Aveți nevastă, eu soț...
Era nebună?
Cam două zile după faza cu picioarele ea nu se mai uită la el, apoi într o dimineață, cînd ea ștergea praful de pe icoane, fără să știe ce face părintele o luă în brațe și o mușcă de gură. Ca la un semn ea îi răspunse. Tița îi vîrî limba în gură, cu pasiune. Lipită de el, fata îi simți imediat pulanul tare arcuit la pîntec. Și imediat o mînă mică îl apucă de penis peste pantaloni și părintele se arcui și dete un vaier.
-Oaaah Tița aaah...
Continuară se se mozolească, în timp ce degetele fete îl strîngeau tot mai pasionate de penis, apoi o auzi cum îi susură fierbinte în ureche.
-Acum v-ar plăcea s-o pup? Că o simt aici, că e mare, tare și arcuită. Și eu nu am mai avut bărbat de două luni...
Doamne cum vorbea putorișca...
Părintele se cutremură iar, și o apă caldă îi curse prin șale.
În același timp cu mari remușcări creștinești, că de pe pereții sufrageriei icoanele se uitau parcă supărate la ei. O împinse.
-Doamne sfinte, Tițo, nuuu, sunt preot... Însurat... Tu măritată... Cum să fac cu tine asta?... Iadul ne paște Tițo, iadul...
Tița îl mușcă de ureche, și deja el simți cum degetele ei subțiri umblă să-i desfacă șlițul, insistente.
Fata îi vorbea, răgușit.
-Prostii, părinte, prostii... Care iad?... Acum sunteți cu o fată de 22 ani excitată foc, care e curioasă să pupe scula unui preot, un vis vechi al ei... Nu orice preot ci un bărabt frumos ca dumneavoastră... Sper că sunteți dușuit nu? Cînd revine soția?
Cu deznădejde, Părintele Ghideon se abandonă poftelor fetei.
Tița se puse pe canapea, și în cîteva secunde fata îi trase la vale pe coapse pantalonii și chiloții, cu un gest ce trăda o vastă experiență, în timp ce părintele scîncea ”Nu trebuie fato... Nu trebuie fato...”.
Apoi și în lumina rece a dimineții de octombrie preotul se lăsă dezvelit de fata cea excitată. Iute. mătărînga părintelui ieși destinsă la iveală, mare cît o banană, cafenie si groasă și vînoasă. Dinaintea fetei blonde. Ghideon icni gros.
Extaziată Tița luă în mînă scula cea mare, începînd s-o alinte, cu o mișcare ritmică de femeie cu experiență ce face labă, și părintele strigă de plăcere, apucînd-o de cap.
-Tițaaaaa aaaaa !!!
Ea mîngîia de zor carnea tare. Penisul - sub degetele ei subțiri - se făcuse mai gros și mai lung. Blonda privea pula cu drag, ca și cum ar privi un pui de cățel.
-Pfoooaii, părinte, ce dihanie de pulă aveți!!! Mmmm, și miroase a Axe.. Popii se dau cu Axe??? Vă dă voie Bor-ul?
Apoi fata iar pufni.
-Gata, am făcut cunoștință cu scula dumneavoastră. Vreți s-o pup acuma? Că sigur ea vrea asta.
Imediat Tița, cu degetele încleștate pe rădăcina ei, începu să pupe atentă pula preotului, drept pe gland. Cu gura ei roșie și cărnoasă, și cu ochii ei mari și verzi fixați în ai lui. Și cu o expresie de fericire pe față.
Pupa și mesteca cu buzele țocăind glandul mare cît o prună. Părintele se scutură de plăcerea animalică și gemu de răsună casa: nici măcar curva de Lenuș de la bibliotecă nu i făcuse așa.
Apoi Tița luă gura de acolo.
-Părinte e păcat mare ca o fată să pupe pula unui popă? Acuma vreau să mă futeți în gură, adînc, în amigdale. Dacă facem, să facem tot... Apropo, eu am clitorisul în amigdale...
Și fata cască gura ei rujată. Cu ochii ei ...



    Login