Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

dupa atata timp
Autor : adripopi - 2011-04-04
Citita de 3284 ori - Nota 7.33 (3 voturi)
era vineri seara,eram in gara si il asteptam sa vina fiindca nu il vazusem de aproape 6 luni..
linia 2.il vad cum iese din tren cu toate bagajele dupa el,era septembrie,destul de frig.nu purtam decat 1 bluza subtire si un tricou.
imi era dor de el,ma simteam ciudat de parca il vedeam pentru prima data si nu stiam ce sa fac.vine la mine,ma ia de mana,plecam dintre multimea de oameni cu bagaje. 2 minute mergem fara sa ne putem zice aproape nimic.ajungem pe o banca,ii spun ca mi-a lipsit.ma strange in brate.uitasem cum e sa fi luat in brate,uitasem cum e sa fii atinsa.
ma saruta brusc fara sa ma astept,din ce in ce mai alert.incepe sa ma stranga tare de sani,sa traga de ei,largindu-mi bluza,se pune peste mine pe banca si incerc sa-l opresc de frica sa nu ne vada cineva.stateam incomod.el era atat de excitat si nu isi dadea seama cat de chinuitor era sa stai cu gatul lipit de banca aia rece.simteam cum i se intarise pula,eu oricum eram deja uda de mult,dar incercam sa-l dau la o parte,imi spunea ca ma vrea ,imi spunea cat de dor ii fusese de mine.eu eram mai excitata decat el dar nu vroiam in public...i-am zis asta si mi-a inchis gura.a zis ca e ok si a bagat mana in chiloteii mei.a inceput sa rada fiindca incercasem sa ma ascund,si imi zice.."tot la fel de disperata ai ramas" incepu sa imi mangaie pizda extrem de uda. imi baga un deget in ea. ma abtineam sa tac.
el ma chinuia,imi baga 2 ,ii vroiam toata pula in mine,vroiam sa simt cum ma fute,imi era dor sa mi-o traga.deja eram prea excitata sa il mai pot oprii.
i-am desfacut fermoarul de la blugi iar pula lui a iesit in afara,umeda.i-am luat-o in gura,imi fusese dor de ea,era asa calda si tare.ma miscam incet dar adanc,lichidu din ea mi se prelingea pe buze si imi ajunsese si in gat.
el m-a oprit.mi-a dat si mie blugii jos si m-a intors pe la spate,nu uitase ca asta era pozitia mea preferata.
incepe sa ma futa.tip.mi-o baga mai tare si ma tine de gura sa nu mai gem.ma futea in continuare in ultimu hal.se impingea in mine parca razbunandu-se pe tot timpu in care nu a putut sa mi-o traga.ma tragea de fund si il departa ,ii placea asta.dupa ce m-a futut asa pana s-a saturat m-a intors si m-am bagat in el.stateam cu spatele la el ,el se misca sub mine.cu o mana ma tinea la gura ia...



    Login