Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatadupa 11 ani
Autor : georgemady - 2016-12-30
Citita de 10831 ori - Nota 7.56 (84 voturi)
A trecut vremea tineretii, a iubirilor de o vara si distractiilor de o seara...am ajuns la varsta la care am realizat ca o familie nu e completa fara un copil. Am realizat si acest pas major, m am casatorit si am si un copil minunat, o fata rupta din povesti. Sotia ma iubeste, iar eu si mai mult pe ea, dar urmatoarea intamplare m a cam dat peste cap de ceva timp.
A reaparut in peisaj cea care, in urma cu 11 ani mi s a oferit pentru intaia oara. Totul s a intamplat pe neasteptate, fara vreun plan anume...mi a aparut pe facebook la prieteni comuni...am evitat ceva vreme sa i trimit cerere...dar intr o zi am facut o...mi a acceptat o aproape instantaneu. Deja primul pas era facut, urma sa intru in discutie cu ea. I am vericat imediat statutul, pozele si am observat ca si ea era casatorita si avea un baietel. Am zis sa mi fac curaj si iau initiativa. I am trimis eu primul mesaj:
- Buna!( m am inrosit instantaneu, de parca ar fi fost in fata mea)
- Buna, draga!- raspunse ea imediat. Felicitari pentru familia frumoasa pe care o ai!
- Multumesc! Asemenea!
- Ti ai facut curaj?
- :)) Da, nu cred ca a fost vorba de curaj ci mai mult de curiozitate!
- Curios ca intotdeauna...nu te ai schimbat
- Nici nu trebuie...
Si asa am continuat sa mai discutam vreo jumatate de ora, sa ne laudam cu ale noastre realizari, cariere etc. Ea lucra la o reprezentanta a unei firme de parfumuri in mall.Eu lucrator la stat, iar de curand si in particular maseur. De aici a plecat totul, ea a inceput a mi se plange de dureri de spate, contracturi. A intrebat sfioasa daca poate apela la serviciile mele. Am avut un moment de ezitare, dar in cele din urma am acceptat. Am stabilit ca prima sedinta sa fie peste trei zile cand amandoi aveam liber...Zis si facut.. Au trecut trei zile ca trei ani, sincer m am gandit cam tot timpul la clipa reintalnirii. A sosit ziua cu pricina...sotia era la serviciu, copilul la gradinita, la ea la fel...asa ca am stabilit sa merg eu la ea... mi am pregatit masa pentru masaj, uleiurile si am plecat. Ajuns in fata usii ei m au luat caldurile, de emotie, poate de gandul ca o voi vedea din nou, de ceea ce se va intampla, eram tot o fantezie...mi a luat inima in dinti, am sunat la usa, si mi a aparut imediat in fata faptura...roscata, inalta, imbracata cu un capot de satin alb, nu prea lung...am intrat in casa...ne am imbratisat, ne am pupat amical pe obraz...m a invitat la bucatarie sa bem un ceai. Am acceptat pentru a mi mai trage sufletul. Dupa ce am servit ceaiul am mers in sufragerie sa mi pregatesc masa. M am pregatit si sufleteste.mi era greu sa cred ca totul se va termina doar cu masaj. Am chemat o in sufragerie, a intrat, s a facut lejera ramanand doar in chiloti ai sutien. Am invitat o sa se aseze pe masa, i am asezat un prosop pe fund si am rugat o sa si dea jos sutienul pentru a mi face meseria.s a conformat, aruncand sutienul pe fotoliu.
Plutea in aer un parfum dulce de trandafir.Mi am uns mainile cu ulei parfumat de lavanda si am inceput sa mi plimb mainile pe spatele "pacientei". Imediat i se facu piele de gaina.
- Iti place?
- Îhî...continua...
Si am continuat cu masajul, cat mai apasat si mai tare, i am luat la framantat soldurile si fesele. A inceput a geme usor ai sa si inconvoaie spatele, iar eu insistam pe zonele respective...apoi pe picioare cu mangaieri tandre urmate de apasari in forta...o simteam cum se relaxeaza si in acelasi timp ii auzeam respiratia din ce in ce mai greoaie. La auzul gemetelor sale am inceput a avea o erectie si sa ma gandesc la ce ar putea urma. Am continuat cu framantatul coapselor, in interiorul acestorabagand mana adanc intre picioare, aproape sa i ating pizda, dar ma opream incet, mangaind o. Ii placea maxim. Am repetat inca de vreo doua ori faza asta pana cand am auzit:
-Nu te opri ,te rog! Indrazneste mai mult!! Stii ca ma excita!!
- Esti sigura???
- Hai nu fi bleg...stiu ca ma doresti...atinge ma
M am conformat si am inceput sa i masez incet pizda deja umeda, i am dat la o parte peticul de panza ce i acoperea frumusetea de pizda epilata, i am luat la frecat clitorisul. Cu fiecare trecere a degetului peste aceata tresarea si gemea, am continuat pana am simtit ca mi strange mana intre pulpele ei si aceasta s a umplut de sucurile ei orgasmice, acelasi timp m a apucat de pula tare si ma tras catre ea:
- Vreau mai mult...vreau sa te sug...
Si m am conformat dandumi jos pantalonii pana la genunchi, apoi apropiindu ma de capul ei ca ea sa si duca la bun sfarsit dorinta...mi a cuprins madularul cu gura ca intr o ventuza si a inceput sa suga tare si sa mi maseze coaiele...mmm...ce senzatie!!! Am prins o de cap si am inceput sa i dau cintre , sa o fut in gura la propriu, lasandu si balele pe pula mea care statea sa explodeze. M am oprit, am scos o din gura si am ridicat o pe masa luandu i un picior si punandu mi l pe umar am.inceput ...



    Login