Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDulce impacare
Autor : figama - 2017-04-28
Citita de 8011 ori - Nota 7.56 (18 voturi)
Mi-am terminat baia, ma imbrac in schimburile de noapte si ma indrept spre iesirea din baie. Nici nu ies bine, ca dau fata in fata cu el. Pe Jack il stiu de multa vreme am fost si impreuna si cred ca si el inca ma place. Am plecat cu totii la munte, si s-a nimerit ca noi doi sa dormim impreuna, restul prietenilor nostrii sunt deja cupluri, deci nu puteam sa facem nimic in privinta asta. In fine, ne-am dus fiecare in cate o baie ca sa ne spalam transpiratia acumulata dupa o zi intreaga petrecuta pe derdelus.
- De cat timp ma astepti?
- Nu te-am asteptat. Acum am iesit si eu din baie.
Dupa fata lui cred ca mintea. Parea foarte plictisit si obosit, plus ca si eu am stat foarte mult timp in baie. Incep sa merg spre camera, iar Jack este (ca deobicei) pe urmele mele.
- Poti sa mergi un pic mai usor?
- Pai ti se pare ca alerg?
- Nu, dar nici incet nu mergi.
Nu-l bag in seama, imi continui drumul. Ajungem in dreptul usii, o deschid si-mi arunc hainele pe scaun, langa ruxacul meu. La fel face si el, doar ca el isi aranjeaza hainele lui frumos pe celalalt scaun, in timp ce eu ma tolanesc in pat. Nu pot sa spun ca este un pat prea mare, adica abea incap 2 persoane in el, iar acum ca vrea si el sa se aseze langa mine, sta foarte ghemuit si abea daca ma atinge putin pe picior.
- Poti sa te mai restrangi si tu putin?
- Nu.
- Hai ca ai destul loc.
- Si ce daca?
- Cum adica "si ce daca"? (spune asta in timp ce ma gadila, iar eu cum nu suport sa fiu gadilata, incep sa ma zbat)
- (rad ca descreierata) Termina.
- Ca daca nu, ce? (il imping cu picioarele si-l dau jos din pat)
- (ma aproprii de el, stand pe burta si cu barbia sprijinindu-ma de marginea patului) Ma mai intrebi ce ai putea sa patesti? (se ridica in fund)
- (cum sta el, isi apleaca putin capul, sprijinindu-se si el cu barbia in marginea patului) Nu.
Suntem aprope unul de celalalt, mult prea aproape... atat de aproape incat am putea foarte usor, sa ne apropriem unul din noi cativa milimetrii si sa ne sarutam. Jack a ramas blocat pentru cateva secunde, uitandu-se la mine, dar dupa ce s-a uitat putin la buzele mele isi muta rapid privirea si se ridica brusc din pozitia in care statea. Ce o fi cu el?
- Poti sa nu te mai uiti asa? (pare putin cam agitat)
- Asa cum? Ce am facut? (spun asta usor dezinteresata)
- Nu te mai uita la mine. (se aseaza pe pat, in fund, la vreo 30 de centimetrii fata de mine si nici macar nu se uita in spre mine)
- Esti singura persoana din aceasta camera, in afara de mine. La cine ai vrea sa ma uit sau cu cine ai vrea sa vorbesc?
- Cu nimeni. (isi indreapta privirea spre peretele din dreapta lui)
- Pai ghinion. (ma intind pe spate) Am chef de vorba. (tace, cred ca a uitat si sa respire, pentru ca nu se mai aude nimic din partea lui) Ok, daca tu nu vrei sa socializezi, (ma dau jos din pat) ma duc sa ma plimb, (ma indrept spre usa) poate ceilalti au chef de vorba.
- Nu! (ma apuca strans de mana, cand a sarit peste pat?)
- (incerc sa-mi dau drumul din mana lui) Da-mi drumul.
- (incearca sa ma imbratiseze cu cealalta mana a sa) Ramai aici.
- (ma smucesc din mainile sale) Ma plictisesc si nici nu imi e somn. (se aproprie dinou de mine, in timp ce eu ma indepartez) - Nu pleca.
M-am indepartat pana am dat cu spatele de usa. Fara sa ma uit, cautam cu mana stanga clanta, iar in neatentia mea, Jack a prins ocazia perfecta sa ma inconjoare, asa ca isi pune antebratele pe usa, deoparte si de alta a corpului meu. Nu pot sa-mi ridic privirea, sa ma uit in ochii lui, capul meu este aplecat si ma uit la pieptul sau lat. Sunt blocata si nici sa respir nu mai stiu, imi simt doar pulsatia inimii din ce in ce mai rapida si mai puternica si o caldura mare in partea de jos. Il simt si pe el ca vrea ceva, respira foarte greu si isi pune capul pe umarul meu stang. Este cu gura in spre gatul meu, il simt foarte aproape si desi ar putea in orice moment sa ma linga, sa ma muste de gat sau sa faca orice altceva, nu face totusi nimic. Parca ceva il retine, dar oare ce? De ce nu face nimic? Dintr-o data aud un zgomot pe usa, in dreapta mea. Ma uit cu coada ochiului si constat ca isi strange pumnii foarte tare. Fata lui are o mimica nervoasa si nelinistita. Strange din dinti tare si in continuare respira greu.
- Esti bine?
- Da, de ce?
- Mie nu-mi pare ca esti bine. (in continuare are acea stare de neliniste)
- Sunt bine. Doar putin obosit.
- Du-te si dormi.
- Hai cu mine.
- Patul e in spatele tau. Nu te ratacesti in drum spre el.
- Dormi cu mine.
- Normal ca o sa dormim impreuna. Unde ai vrea sa dorm eu?
- Nu Mona, hai sa dormi si tu.
- Nu mi-e somn. (isi lasa mainile in jos)
- Si tu esti obosita, nu?
- Putin, dar nu pot sa dorm. (ma ia in brate) Du-te la somn. O sa vin si eu cand o sa-mi fie somn. (ma ia pe brate) Hei, ce faci?
Nu ma baga in seama. Merge in spre pat se aseaza pe el si tinandu-ma strans in brate, se intinde pe o parte, el fiind in spatele meu. Incerc sa ma eliberez din stransoare cu forta bruta, dar nu pot.
- Jack, da-mi drumul.
- Nu. Dormi.
- Nu mi-e somn si ma doare.
- Daca nu o sa te mai zbati atat, o sa-ti treaca si durerea.
- Ma doare pentru ca ma strangi tu prea rau.
- Si ce daca? Dormi.
- Te lovesc.
- Nu-mi pasa. (eu il lovesc cu cotul in burta cred, iar el geme usor de durere) Gata? Ti-ai facut damblaua?
- Nu, (ma zbat dinou pana ajung sa fiu fata in fata cu el) da-mi drumul!
Imi strange bluza la spate in pumnii sai pentru cateva secunde, timp in care cu capul s-a dat putin mai in spate. Ii strang si eu partea din fata a bluzei sale intr-unul din pumnii mei, iar cand ma uit la el vrand sa-i spun ca ma doare, ma pupa apasat pe buze. Incep sa respir si eu sacadat si greu. Jack ma ia tandru in brate vrand sa ma sarute ca lumea. Nu fac nimic, stau ca o stana de piatra si nu raspund la sarutul sau cu nimic, dar hormonii mei diavolesti incep sa-si faca de lucru, asa ca incep sa-l sarut si eu pe el, vrand defapt ceva mai mult decat atat. Dintr-o data se opreste si-si indeparteaza dinou capul fata de mine.
- Ce este?
- (se uita insistent la buzele mele) Nimic.
- De ce te-ai oprit?
- Mai vrei?
- Nu e ca si cum nu mi-ar placea, doar ca s-ar putea sa se termine urat.
- Ce vrei sa spui?
- Nu imi e somn.
- Asa si? Ce legatura are asta?
- (nu stiu cum sa-i explic ce simt pentru el) Are. Nu pot sa dorm. (inca il mai iubesc)
- (imi mangaie parul) Daca fac asta, te ajuta sa poti dormi?
- Nu.
- Dar daca fac asta? (isi baga degetele prin parul meu, ma trage mai aproape de el si ma pupa pe frunte)
- Nu. (ma intoarce pe spate, iar el se pune deasupra mea)
- Dar asta? (ma tine de maini si ma saruta apasat)
- Nu chiar.
- Asta? (ma saruta pe gat pe partea dreapta si din cauza ca sunt deja putin excitata, gem usor in umarul lui) Sa inteleg ca te ajuta putin. (de data asta ma saruta pe partea stanga, iar eu din instinct imi bag degetele prin parul sau si-i strang parul in pumn, in timp ce mi se opreste respiratia, pana cand se opreste) Mona...
- (imi aduc aminte sa respir, insa respir sacadat) Da?
- Vrei sa dormi?
- Nu.
- Dar ce vrei?
- (imi intorc privirea in spre peretele din dreapta) Nimic.
- Uita-te la mine.
- Nu.
- Uita-te.
- Nu am de ce. Putem vorbi oricum, nu trebuie neaparat sa...
Nu apuc sa-mi termin fraza pentru ca Jack isi continua "lupta" cu gatul meu, facandu-ma s-o iau razna. Adevarul este ca stie sa-si faca treaba si stie deja ce-mi pace si ce anume ma excita, dar se opreste exact cand incepe sa-mi placa si mai mult.
- Uita-te la mine si vorbeste cu mine. (nu ma intorc cu fata inspre el si nici nu spun ceva) Macar vorbeste cu mine... (incepe sa ma mangaie pe bratul stang, sprijinindu-se in cotul celeilalte maini cu care ma tine pe mine de mana) Mona... (in continuare respiram amandoi greu si sacadat) Mona... (amandoi stim ce vrem, dar nu stim cum sa spunem sau sa aratam) Mona?
- Da... (oare fac bine ceea ce vreau sa fac?) Vreau...
Jack nu mai sta pe ganduri. Incepe sa ma sarute pasional si sa ma mangaie usor pe piciorul stang. Eu imi pun mainile deoparte si de alta a fetei lui si il sarut si eu pe el. Ne sarutam cu multa pofta si dorinta. Ii inconjor trupul cu picioarele, iar mainile mi le misc haotic prin parul lui, si pe care ulterior, il strang tare in pumni, in timp ce el simuleaza miscarile futaiului. Isi preseaza pula, (deja sculata in pantaloni) intre picioarele mele. Ne sarutam si ne muscam de buze, usor, dar cu multa pofta, in timp ce eu il zgarii usor cu unghiile pe spate, pe sub bluza lui, iar el imi framanta sanii pe rand pe sub bluza mea. Ne oprim din sarutat si ma duc cu gura spre gatul lui, cu intentia de a-l linge si musca, dar in momentul in care buzele mele fac contact cu pielea lui, se impinge foarte puternic cu bazinul sau intre picioarele mele, ceea ce ma excita rau, la fel de rau pe cat de excitat este si el.
Ardem amandoi de dorinta, pentru un futai bun si se simte asta in pantalonii fiecaruia. Isi da bluza jos, lasand la vedere corpul sau bine lucrat. Nu ma pot abtine, incep sa-i ating usor abdomenul cu unghiile de sus pana jos, dupa care il mangai cu varfurile degetelor, controland fiecare patratica de muschi incordat. Ma ia in brate si ma saruta, incepand de la buze, coborand incet in jos pe gat si oprinduse in zona sanilor mei, pe care mai intai mi-i framanta doritor in palme, ca ulterior sa-mi ia sfarcurile deja erecte, in gura, prin bluza. Ma musca si-mi suge sfarcurile pe rand ceea ce ma face sa gem de o placere nebuna. Ba e cu botul la sanul drept, iar pe cel stang il pipaie, ba invers. Dar nici eu nu sunt mai prejos, imi tin coatele cat mai apropriate de tatele mele ca sa-l determin sa-mi ia ambele sfarcuri deodata in gura, iar palmele mele le tin pe capul lui, presandu-l cu fata in pieptul meu. In momentul in care incepe sa-mi rontaie usor ambele sfarcuri in acelasi timp, gem infundat, muscandu-mi buza inferioara si arcuidu-mi spatele. Ma asteptam sa continue mai mult timp in aceasta ipostaza, insa isi baga mainele pe sub mine, ma apuca de spate si ma ridica, astfel incat ajungem sa stam in brate, el stand in fund, iar eu fiind in poala lui.
- Nu mai ai nevoie de chestia asta. (imi da bluza jos, dupa care se continua "razboiul" dintre buzele, limba si dintii lui, contra tatelor si sfarcurilor mele)
- Continua... nu te oprii...
Gafai usor, dar des, de parca as ramane fara aer, asa ca ma gandesc sa intensific putin lucrurile. Imi duc mana in jos, vreau sa incep sa-mi pun presiune pe lindic si sa incep sa ma joc cu el, insa nu apuc. Ma tranteste cu spatele inapoi in pat, imi prinde incheieturile mainilor intr-una din palmele sale si continua sa se alinte la pieptul meu, in timp ce cu cealalta mana a sa, imi da pantalonii jos. Coboara din ce in ce mai jos cu saruturile. Imi pune piciorul stang pe umarul lui si incepe sa ma linga pe coapse, iar cu cateva degete de la mana lui libera, ma intarata, presandu-mi pe buzele pizdii.
- Ce vrea stapana mea?
- Sa nu te opresti... (pune usor stapanire pe lindicul meu, jucandu-se incet cu el)
- Si ce mai vrei stapana?
- Sa continui... (isi plimba degetul usor pe toata linia pizdii mele)
- Cu ce? (face opturi cu varful degetului in jurul lindicului si al gaurii pizdii)
- Baga-ti... (gafai de nerabdare)
- Ce? Ce vrei sa bag stapana?
Nu spun nimic, imi arcuiesc spatele si in continuare gafai si ma zbat de nerabdare, asteptand sa fiu fututa foarte bine. Face cerculete cu degetul exact pe marginea intrarii, ceea ce ma face sa incep sa gem. Nici nu apuc sa gem a 2-a oara ca-mi infige degetele adanc in pizda, ceea ce ma face sa urlu de o placere maxima. Se misca lent cu degetul, dar adanc si cu o presiune puternica inauntrul meu ud si fierbinte, determinandu-ma sa g...



    Login