Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Drogul meu
Autor : Lisabon - 2015-02-28
Citita de 5052 ori - Nota 6.88 (33 voturi)
Imi musc buza, stau in fotoliu cu picioarele incrucisate si il privesc. Chiar in fata mea pe canapea, in camera slab luminata ,sta el si se incrunta usor la leptop. Intins intr-o parte, muschii abdomenului ii ies in evidenta, venele mainilor sunt usor proeminente si doamne cat as vrea sa il ating. Fumul de tigara se ridica usor deasupra parului lui brunet. E un barbat atat de sexy, atat de misterios , e singurul care imi aprinde fiecare particica din corp, doar privindu-l. Isi ridica privirea si imi zambeste usor, cu ochii lui negrii ma intreaba ce am , de ce nu spun nimic. Dar ma cunoaste si stie ca il vreau. Privirea lui se schimba , devine una intensa , incetosata ,pot vedea in ochii lui dorinta. Dorinta lui sa ma posede. Se ridica si vine spre mine, pulsul deja mi se accelereaza, cu miscari de gazela e deja pus in fata mea, in genunchi. Imi desface picioarele si ma saruta incepand cu degetele, urcand usor spre genunchi, spre coapsa ..ma chinuie atat de tare fiecare atingere, il vreau acum in mine. Dar se opreste..off nu, imi zic.
-Haide,iubito! Se ridica in picioare, tragandu-ma dupa el. Ma saruta patimas, limbile noastre se cauta salbatic .Barbatul asta e numai al meu , nu pot sa cred ca o fata ca mine poate aprinde flacara din el. Ma simt atat de implinita, fiindca il iubesc nespuns. Ma opreste si porneste, tragandu-ma dupa el , spre bucatarie. Ma lasa langa usa, in timp ce el cauta ceva prin frigider. Scoate o ciocolata, o desface si o pune sa se topeasca.
-Ce vrei sa faci ? Il intreb usor amuzata. Imi zambeste cu toti dintii si nu imi raspunde. Pune ciocolata topita intr-un cornet pentru frisca. Isi pune mana in jurul taliei mele si ma conduce spre dormitor. Lasa cornetul pe noptiera si ma priveste. Fata in fata stam. Sunt foarte nerabdatoare.
-Te doresc atat de mult ! Ii spun.
-Stiu,iubito si eu.
Imi cuprinde fata si ne sarutam. Imi e pofta de el. Ii ating spatele si il imbratisez, il mangai usor cu unghiutele iar apoi revin la pieptul lui. Ahh pieptul lui , simt firicelele de par micute si apoi cobor cu gura asupra lor. A scos un geamat care m-a infierbatat si mai tare. Dintr-o data ma ridica de fund si ma arunca pe spate in pat, se urca pe mine, imi da maieul jos si sutienul. Ma priveste doritor..ia cornetul si imi pune usor picaturi de ciocolata calda pe sani , pe sfarcuri. Se apleaca si imi linge sanii , simt ca ard, imi cuprinde sfarcurile pe rand si traseaza cercuri cu limba in jurul lor la nesfarsit. E atat de apasator.
-Fute-ma , acum..te vreau ! Ii spun printre gemete, respiratia imi e tot mai rapida dar totusi parca nu am aer.
-esti nerabdatoare iubito . Ii simt zambetul in vorbe. Ma dezbraca de tot acum si ma linge in continuare.
Coboara de la sani usor, usor, sarutandu-ma si chinuindu-ma, spre interiorul coapselor. Simt atat ...



    Login