Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Double Trouble
Autor : Liliana48 - 2017-09-16
Citita de 7145 ori - Nota 4.95 (20 voturi)
Îl privea pe bărbatul care dormea lângă ea. Ca de obicei, pe ea insomnia o împiedica să doarmă. De data asta însă, nu-şi făcea griji că nu poate dormi, avea timp să-şi lase gândurile să alerge în voie. Formidabila întâlnire- pe care în acelaşi timp şi-o dorise şi de care se temuse- avusese în sfârşit loc.
Acum se simţea şi ea mai relaxată, poate şi datorită orgasmului pe care el tocmai i-l oferise. Cel mai rapid şi intens de până atunci. O bilă mare albă, tipul ştia cum să satisfacă o femeie. Cum să o facă să treacă peste stânjeneala primei întâlniri. Un zâmbet i se aşternu pe faţă, ce departe erau vremurile când sexul la prima întâlnire era exclus cu desăvârşire. Maturitatea aduce cu ea şi multe lucruri bune.
În fond erau doi oameni maturi, liberi, care ştiau multe unul despre altul dinainte de a se întâlni. Întâlnirea doar încheiase firesc un şir lung de conversaţii online care începeau din orice şi care se terminau (şi îi terminau) cu subiectul sex.
Era plăcută leneveala în patul generos. Dar trebuia să-i pună capăt. Aprinse veioza mică de pe noptieră. Dacă tot nu putea dormi, măcar să folosească timpul într-un mod plăcut.
Se ridică încet din pat şi merse la baie. În trusa cu cosmetice exista în permanenţă ulei esenţial. Chiar două, desigur puse „din întâmplare”. Avea de ales între brad şi portocale. Alese uleiul de portocale. Se întoarse repede în pat. Se aşeză în genunghi lângă bărbatul adormit. Îşi puse în palme uleiul aromat. Cumva, ştia care va fi reacţia bărbatului (doar avea experienţa masajelor). El se relaxă şi se aşeză într-o poziţie confortabilă. Începu să-i maseze umerii şi spatele cu mişcări prelungi, într-o lunecare neîntreruptă. Nu-i vedea faţa dar ştia că se trezise şi că savura plăcerea. Cu aceleaşi mişcări uşoare coborî spre mijlor doar ca să se întoarcă alunecând spre umeri. Apoi din nou coborî spre fese, trecu de ele şi continuă să-i maseze pulpele şi coapsele. Mâinile i se mişcau una în prelungirea celeilalte, mângâind sau apăsând uşor. Se gândi că întotdeauna preferase să facă masaj unui bărbat decât unei femei. Un geamăt involuntar o făcu să zâmbească, poziţia pe burtă devenise oarecum inconfortabilă pentru el.
Se aplecă şi îi şopti zâmbind:
- Îţi dau voie să te întorci.
El se conformă rapid şi întinse mâinile spre ea.
-Nu, hai să ne jucăm puţin. Ţi-am spus că sunt bună la sex. Acum o să-ţi dovedesc. Cu câteva reguli. Nu mă atingi. Mâinile tale trebuie să rămână pe pat, deasupra capului. Nu ai voie să spui nici un cuvânt, doar gemete. O să ştiu ce-ţi place şi ce nu.
Puse dopul la sticluţa de ulei şi răspunse la întrebarea din ochii lui.
- Uleiul miroase frumos, dar gustul e oribil. Vreau să-ţi sărut şi să ling fiecare centimetru de piele. Dacă rosteşti un singur cuvânt, o să te pedepsesc. Cum, depinde de momentul în care ai vorbit.
În timp ce vorbea degetul urma o linie imaginară de la bărbie în jos spre abdomen. Mişcarea se opri brusc, la 10 cm de penisul lui. Începu să-l mângâie cu mişcări uşoare, şoptind:
- Noaptea asta, tot ce e aici e al meu. Şi totul va avea parte de cea mai mare atenţie.
Gura ei se ţinea de cuvânt. Fiecare centimetru de piele era sărutat, lins, muşcat uşor cu buzele.
- Să fie sfârcul stâng sau dreptul? îl întrebă ea zâmbind. Şi tot ea îşi răspunde.
- Să fe stângul, că e mai aproape. Îl supse uşor apoi îl înconjură de limba umezindu-l, după care suflă uşor peste el. El gemu surd.
- Bănuiesc că e un geamăt de plăcere. Bărbatul avu puterea să dea din cap afirmativ.
- Atunci, dacă îţi place eu zic să mai continuăm... Sau nu, pentru că şi celălalt are dreptul la atenţie.
Curând şi celălalt sfârc se ridică ţanţoş printre firele de păr.
Respiraţia lui începu să devină sacadată pe măsură ce tandemul mână-gură cobora spre abdomenul plat.
- Întodeauna mi-a plăcut partea asta a corpului, cu piele fină, cu loc muuult de mângâiat şi sărutat...
Văzu cu coada ochiului penisul erect.
- Se pare că prietenul tău a devenit nerăbdător zise ea continuând să-l mângăie şi să-l sărute, dar oprindu-se de fiecare dată la o distanţă înebunitoare de sexul lui. Cumva reuşise să nu-i atingă deloc penisul.
Îşi puse capul pe abdomenul lui şi îşi trecu mâna pe deasupra sexului lui, coborând într-o mângâiere largă pe coapsele lui.
În clipa în care simţi zvâcnirea ştiu că în următoarea fracţiune de secundă el nu va mai rezista.
- Te rog, nu mai suport!
Ţi-am spus să nu vorbeşti. Ştii ce-o să se întâmple acum? O să fii pedepsit pentru că ai întrerupt o ordine firească. Acum trebuie să iau totul de la capăt. Nici un cuvânt. De câte ori o să spui un cuvânt, o luăm de laa capăt. Şi crede-mă, eu pot face asta toată noaptea. Crezi că ai rezista?
Dansul înebunitor al limbii, buzelor şi degetelor reîncepu.
În mintea ei satisfacţia de a înebuni un bărbat se lupta cu propria dorinţă de a-i lua penisul în gură. Era cel mai intim mod de a cunoaşte un bărbat şi ea era foarte selectivă cu cei cărora le oferea sex oral.
Se hotărî să pună capăt agoniei. Îşi găsi o poziţie confortabilă şi îi admiră penisul.
- O să răspund la întrebarea din ochii t&...



    Login