Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dorintele ascunse ale unei neveste
Autor : cipandelu - 2023-08-14
Citita de 5543 ori - Nota 3.99 (89 voturi)
Partea I

De data asta am platit mai mult dar am luat cazare intr o locatie foarte misto din Grecia (Lefkada). Practic din casuta coborai direct pe plaja, pe niste trepte (ceva gen etaj 1-2….pe o stanca). Casa era umbrita de copaci dar aveai un super view direct pe plaja si la mare. Era perfecta. Ne am amuzat insa cand, dupa ce ne am cazat, am coborat pe plaja. Cateva cupluri pozitionate la o distanta relativ mica, plaja nu era asa mare. Un tip stingher intr o parte, 2 tipe mai spre apa….toti era goi.
- Iubi, cred ca este o plaja de nudisti. ..imi zice Ramo
- Mda, asa pare.
Noi, evident cu costumele de baie pe noi. Am facut baie am admirand si colegii de plaja. Eram cam penibili, imbracati, cand toti erau goi.
- Interesant….o saptamana o sa vedem ciocane si pasarici. Macar sa fie ca acum, par destul de…..simpatice tipele, zic eu chicotind.
- Nici ei nu sunt rai…si mustaceste aratand spre tipul stingher din dreapta noastra.
Tipul statea la vreo 6-7 m de noi. Cu un genunchi ridicat incarc sa si ascunda barbatia, care totusi se vedea atarnand pe celalalt picior.
- Uau, Cernobal…..rad putin amar. Vreau si eu ce a mancat asta in copilarie.
Sunt un tip destul de dotat…17-18 si grosime medie cu +///dar tipul asta, uau..
- Poate ar trebui sa ne conformam si noi iubire, nu zici ?....sa stam o saptamana goi la plaja, suna dragut. (Ramona – 165/58, satena, sanii medii, 37 de ani, intretinuta binisor zic eu – ma atrage in continuare si dupa 12 ani de stat impreuna)
- Iubire, nu ma deranjeaza sa te vad goala tot timpul…dar stii ce implica asta !?
- Stiu…normal…..tu si apetitul tau.( i o trageam des – foloseam jucarii – roluri – aveam o viata sexuala misto).
Se lasa atrasa mai greu uneori in jocurile mele, dar odata incepute, juca pana la capat ca o starleta. Acum, sa stam o saptamana goi, cred ca urma sa fie f misto. Am decis sa ne conformam si am mers in camera sa ne facem curaj. Ma excitase ideea si pe langa asta pe drum spre Grecia incepuse sa mi faca o laba dar am fost intrerupti de o aglomeratie si pana la destinatie nu prea a mai fost loc.
Ma uitam pe geam, admirand pasaricile tipelor, sanii. Mi se sculase rau pula.
- Ramo…ia vino !....o iau in brate pe la spate, o sarut pe gat, ii strang sanii in palme si imi las mana la pasarica ei fina si rasa…
Desface putin picioarele si degetul meu isi face loc intre labiile usor deschise. Se excitase probabil putin, ceea ce era foarte bine.Se pare ca gandul nostru era comun. Se uda din ce in ce mai rau. M am flexat putin din genunchi (am 1.85 inaltime si 80 kg)mi am frecat capul pulii printre picioarele ei in labiile ude, sa alunece mai bine si am inceput sa ma ridic penetrand o pe la spate. Eram cu totul in ea…statea pe varfuri sprijinita de pervaz. O tineam de bazin si o futeam usor.
- E bine rau iubi….mmmm…..ce priveliste misto (o tachinez), ce pizde bune pe plaja si ce pizda buna am eu in pula. Eram tare rau in ea. Adevarul ca tipele de pe plaja erau misto si momentul era ideal sa le admir peste umarul ei in timp ce o penetram.
- Da, iubitule, foarte misto. Pula tipului ala se vede perfect de aici ….uuuuu …. lovitura sub centura,. Adevarul ca sarpele ala de pula se vedea cum atarna pe un picior. Asa, in stare de repaos si tot era lunga si groasa. Cred ca Ramo cam belea ochii la pula lui, caci am simti cum se inunda in momentul in care mi vorbeste de pula lui.
- Mdaa? Ti ar placea sa ai in tine asa ceva ?....sa intre in tine asaaa….si in timpul asta o penetram ca si cum i as arata. Eram excitat la maxim. Imi imaginam cum pula aia groasa o penetreaza si cum geme in ea si cum isi da drumu.
- Ce tare o ai Roby ! Curbase coloana si scosese fundul rau in spate. O tinem de umeri si o penetram incet. As fi vrut sa nu se termine dar imaginea din fata ochilor, pizda uda rau, discutiile noastre….- Hai Ramo….vreau sa simt cum juisezi pe pula mea, daaa, hai….uda mi pula, hai, gandeste te ca ai pula tipului in tine si te te fute adanc (clar….in mom ala a inceput sa geama tare si sa se impinga in spate). Avea orgasm in timp ce i vorbeam de pula lui. O excita teribil.
- Daaaa, mi ar placea sa o simt in pizda, sa ma futa adanc….daaa, groasa si tare, daaaa….si jeturile ei calde mi au inundat pula, moment in care am explodat adanc in ea umplandu i pasarica cu sperma cu contre apasate si adanci.
Am ramas asa cateva secunde. Si a bagat mana intre picioare si si a astupat pizda cand mi am scos pula din ea, sa nu curga pe jos. S a intors, ne am sarutat lung si a plecat spre baie sa se spele. O simteam, nu era nici pe departe satisfacuta. Acasa, fara asemenea tentatii….ne futeam destul de mult si avea 2-3 orgasme pentru a se linisti. Am stat putin apoi am intrat in baie peste ea…era in picoare in cada si se masturba cu mana plina de sperma…..
- Uau…iub, esti horny rau! ….nu ne jenam sa ne masturbam, era ceva normal.
- Da, ma mananca rau……vreau sa termina acum inca o data
Am sarutat o lung in timp ce i am luat mana de la pasarica si am pus dusul pe ea,
- Ramo….te vreau excitata langa mine. Vreau sa stiu ca femeia de langa mine e dornica si incinsa. Hai sa ne racorim si sa o lasam pe mai incolo. M a tras sub dus, sarutandu ma, pula se sculase din nou…imaginea ei cand se masturba ma omora.
- Fute ma Roby, fute ma n pizda !
- Ramo, cred ca o sa fie o saptamana bestiala…..hai sa admiram plaja si marea si sa continuam diseara, ce zici…. !?
- Mmmmm….ok, dar sa stii ca sunt uda si dornica…
- Poate te ajuta vecinul de plaja…zic razand, si o surprind cum isi musca buza putin
Am facut dus, ne am luat ce mai aveam nevoie si usor stingheri am iesit pe plaja partial umbrita si ne am reluat locul pe cearsaf zambind si admirandu ne discret vecinii si vecinele de plaja…..dar, se pare ca asa cum noi ne uitam la ei si ei se uitau la noi si cu siguranta mai mult la Ramona, o prezenta destul de sexy.
Ma excita mereu ideea ca e privita si dorita. O futeam des vorbind despre cum e dorita si admirata. Expresii de genul : - ti ar fi tras o ala ; - si ar fi bagat o ala in tine ; …erau dese in conversatiile noastre. Se excita si ea, normal, sa stie ca e subiect de laba pentru altii. I am facut semn discret si a inteles. Tipul cu anaconda-  -parea ca se mareste usor in volum in timp ce o admira pe Ramo.
M a uimit sa vad ca Ramona se cam precipita vazand asta. Parea ca se simte flatata ca mataranga aluia ia proportii, ea fiind motivul. Ma amuza dar ma si excita situatia. Ramona se uita la pula lui, el se uita la Ramona lasand sa se vada ca ea e motivul semierectiei. Iar pula lui, vizibila oarecum doar din unghiul nostru….probabl intentionat….era uimitoare. Ma faceam ca ma uit in alta parte pentru a i lasa sa se uite unul la celalalt. Imi placea sa se excite rau….se futea minunat cand era foarte incinsa. Incepuse sa se framante usor….flirtul nu era ceva sa ma deranjeze…desi cu anaconda ar fi trebuit poate. Insa, culmea, faptul ca sotia mea se uita la pula lui si el la pizda ei, ma excita f rau. Era una din fanteziile mele sa o vad penetrata. Vorbeam de asta, sa ne excitam, dar in serios nu am vb niciodata. M am intors spre ea, am luat o in brate si i am soptit surpinzand o :
- Iubi, iti place pula lui? …vad ca te excita.
- Aaaa….iubi…stiii…
- E ok, i am soptit la ureche incet. Stiu ca te excita, si mi place rau asta….am incurajat o eu. Cred ca ar aluneca ...



    Login