Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dorinta aprinsa sexuala - poveste reala
Autor : ionrazvan - 2015-05-09
Citita de 13249 ori - Nota 6.07 (41 voturi)
Buna tuturor.Ma numesc Camelia,si sunt o tanara domnisoara ce se apropie de pragul de 30 de ani.In descrierea mea,mai adaug si faptul ca sunt bruneta cu parul des,putin peste umeri si un corp suplu.
De-a lungul vietii mele,m-am bazat foarte mult pe cariera,motiv pentru care inca nu sunt casatorita.Imi doresc sa se intample atunci cand voi fi pregtita si imi doresc si macar 2 copii.
Deoarece aici este un loc cu povestiri si relatari sexuale,am si eu placerea sa ma deschid si sa va spun ca mi-am pierdut virginitatea ziua imediata dupa majorat,cu prietenul meu de atunci.
Acum pot spune ca fac sex din placere,dar foarte rar....
Asa a inceput un capitol mai "interesant" :
Lucrez la departamentul Marketing al unei firme din Bucuresti,zona Pipera.Cale lunga pana am ajuns aici pe aceasta functie unde media salariala e de 5-6 ori salariul minim pe economie.Dar nu asta conteaza in aceste randuri.
Va relatez si eu faptul ca zilnic plec la ora 09:00 de acasa si ma indrept catre statia de metrou.Peronul este arhi-supra-foarte aglomerat,iar in tren,toti calatorii stam claie-gramada,unii peste altii.Culmea este ca,mergand zilnic asa,timp de ani buni,incepi sa cunosti fetele oamenilor si unde coboara sau urca.
Astfel in atentia mea a intrat un barbat,cred ca avea maxim 30 de ani.De fieare data,pe parcursul a 6 statii,se nimerea lipit de mine in groaznica inghesuiala.Fara sa vrea,el se lovea de mine si aproape ma lua in brate mai mereu.Dar nimic mai mult,nu avea alte obiceiuri mai indraznete sau obscene.
Ajungeam la birou si munceam mult.Multa hartogareala,multe telefoane,multe mail-uri de trimis.Obositor.Stresant.Fara sa-mi explic cum,prin minte imi treceau ganduri cu imbratisari si mangaieri ale unui barbat.Ale oracarui barbat.Uitasem cat de mult conta mangaierea unui barbat cand aveam atat treaba de facut.Aveam nevoie de o relaxare.
Cam din acel moment am devenit mai altfel,mai permisiva,astfel ca datile viitoare cand mergeam cu metroul si se lipea de mine calatorul de mai sus mentionat,ma impingeam si eu in el.Nu sa il imbrancesc sau resping,ci in alt mod,greu de descris.
Au urmat zile in care,dorind sa se revanseze cred,el se urca inaintea mea in tren cu cateva statii,ca sa prinda loc,iar apoi mi-l ceda mie.Nu pot uita babele sau mosii cum ma invidiau sau chiar comentau ca ei nu stau jos,dar stau eu.
In fine...
Acelasi "calator" in data de 1 martie a fost pregatit cu o floare pentru mine.Ca de obicei,mi-a cedat locul pe scaun,si mi-a inmanat o floare,fara sa zica nimic.Era mai mult strivita din cauza aglomeratiei ,dar gestul a contat.
Stiu ce urmarea,si stiu in schimb ca acelasi lucru il urmaream si eu atunci.Imi amintesc cum stateam jos fata in fata cu el,iar el se uita insistent la decolteul meu.Apoi cand ajungeam in Piata Victoriei,cobora.
Asa am ajuns sa am ganduri murdare cu el ,si la munca si acasa imi imaginam lucruri perverse.Ma gandeam cu ar fi el la pat.
A venit si ziua mult asteptata cand am plecat spre servici in mod normal.Aceeasi rutina cu o mica exceptie.De data asta mi-a spus sa anunt ca sunt bolnava si sa merg cu el.A fost prima data cand l-am auzit vorbind.
Nu am stat mult pe ganduri si am coborat cu el.Am intrat in primul bloc de langa statie,acolo unde locuieste.Am descoperit ca este foarte timid.Vorbaret dar timid.
Ma asteptam sa sara pe mine sa ma consume si sa o facem in lift inainte sa intram in casa,insa nimic.NImic nimic si iar nimic.
Am ajuns,si m-a servit cu o cafea.Eu deja imi imaginam cum o sa ma lege de pat si o sa ma satisfaca.
Din nefericire pentru mine,nu era genul de mascul feroce cum vedeam in filmele porno.Adica arata ca unul,dar nu se comporta ca el.Era linistit si calm.
Am vorbit de toate,am discutat timp de 2 ore cred.La un momentdat i-am zis ca m-a chemat degeaba si ca am lipsit fara motiv de la serviciu.
Mi-a dat replica si a spus ca e priceput la masaje si ca aveam nevoie de relaxare.Nu prea stia cum sa ma abordeze,dar a fost buna si tehnica asta..Asa ca m-am dus in camera,m-am dezbracat complet si m-am intins pe burta.Am luat un prosop de la baie si l-am pus pe fund.Apoi l-am chemat.
Din momentul in care m-a atins am stiut ca nu plec pana nu termina.Si aici cuvantul termina are mai multe intelesuri.
A scurs mai multe uleiuri si creme pe spatele meu si mi-a facut un masaj de milioane.La putin timp mi-am tras singura prosopul jos si i-am spus ca vreau si pe fese....



    Login