Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDomnul Dop si doamna Plop
Autor : yoQso - 2022-08-09
Citita de 6122 ori - Nota 8.04 (94 voturi)
Tocmai se deschidea noul santier, unde echipa lui de sudori, trebuia sa-si inceapa noua provocare. El era seful echipei si in afara ca suda si el, avea ca responsabilitate, organizarea oamenilor pe santier. In timp ce asteptau ei sa vada ce si cum, a aparut si seful lor Razvan. Il ia deoparte si-i spune:
-Vezi ca de azi, sunt 4 angajati noi in echipa ta.
-Ok! Nu e nici o problema, ii raspund el.
-Cristi, ar cam fi o mica problema, spuse seful.
-Pai... ii raspunde el mirat.
-Unul dintre cei 4 angajati, este femeie, si stii cum sunt ceilalti, niste plimba pula-n palma, care viseaza in orice secunda, o pizda numai buna de futut. As vrea ca Loredana sa lucreze cu tine, mai spuse seful.
-OK! Sper sa fie de treaba si sa nu creeze probleme in sanul echipei, mai adauga Cristi.

Cristi era un barbat, cam 1,75 m inaltime, blondut, un corp bine asezat si avea cam 40 de ani. Era un barbat care a cam a avut ghinion la femei, si nu pentru ca ar fi fost urat sau putin dotat, ba din contra. Era un barbat frumos si se mandrea cu o pula de 19 cm. Era o persoana educata si nu vorbea niciodata vulgar, indiferent de situatie. Problema lui era aceea, ca el vroia o femeie care sa se ridice la nivelul lui intelectual. Sa fie bruneta, mai scunda cu vreo 10 cm ca si el, si sa aibe cu cine face o conversatie decenta. Pe latura sexuala, bineinteles ca era un porc desavarsit si isi zicea mereu, ca in privinta sexului, nu are timp sa-si puna intrebari, viata fiind prea scurta, ca sa mai aiba timp si pentru asa ceva si in concluzie, tot ceea ce-i trecea prin cap, facea.

Dupa vreo 10 minute, apar si cei 4 angajati noi cu o masina de la firma. Coboara cei trei baieti, toti cam pe la vreo 25 de ani, dupa care, ultima, coboari si Loredana, si tot coboara, de nu se mai termina. O examina din cap pana-n picioare si prima impresie a fost ceva de genul -mamaaaa, ce inalta e!.

Loredana era o femeie inalta cam 1,95 m, bruneta cu ochi albastri, cu niste sani enormi si un fundulet perfect. Avea un corp, de parca era sculptat si avea in jur de 37 de ani.

Dupa ce au facut cunostinta cu noii colegi, seful de echipa, Cristi, i-a repartizat dupa punctele de lucru, grupati cate doi sau trei, in afara de Loredana, si in timp ce el se mai uita in proiect ca sa mai se asigure inca o data ca a facut totul corect, deja masculii echipei, incepusera cu glume deocheate la adresa Loredanei, ceea ce il enerva pe Cristi, care spuse:
-Daca nu va linistiti cu glumele astea, va aranjez eu, de o sa va amintiti toata viata de mine! Loredana, tu vei lucra in echipa cu mine, ca daca te las cu pervetitii astia, cine stie ce se intampla!
-Nu-i corect sefu, murmurara nefututii de obsedati.
- Multumesc domnule Cristi, raspunse Loredana.
-Auzi la ea, domnule Cristi! Cristi si gata, adaugara cativa dintre baieti.
-Liniste sau va trimit acasa cu nemotivat, spuse Cristi si se facu o liniste deplina.

Cristi se gandea la faptul ca Razvan, seful firmei, ii spuse ca ar cam fi o mica problema cu angajatii cei noi si mai precis, cu Loredana. Loredana nu era o mica problema, era ditamai iapa care inspira sentimentul de "scoate-ti pula afara si fute-ma". Dar nu era pe gustul lui, prea inalta pentru standardele lui.

Dupa prima saptamana, Cristi afla ca Loredana este necasatorita, din aceleasi principii ca si el. Dupa inca alte 2 saptamani, Cristi realiza ca Loredana, era o femeie inteligenta si foarte educata. "As fi invitat-o la o cina" isi spunea el "daca era putin mai scunda ca mine". Loredana avea tot ceea ce isi dorea Cristi de la o femeie, mai putin inaltimea.

Loredana chiar il placea pe Cristi si inaltimea pentru ea, chiar nu mai era o problema. Cand ajungea acasa, se gandea doar la el. Ea singura in intimitatea ei, o femeie la 37 de ani, necasatorita si fara pula, dupa care tanjea foarte mult. Din cand in cand, mai scotea vibratorul din sertar, si se penetra cu el cu gandul la Cristi. Si ce orgasme avea, dumnezeiesti ar fi putin spus. Daca in viata de zi cu zi, era o femeie educata si super inteligenta,pe partea sexuala, la fel ca si Cristi, era o perversa in stare sa faca orice pentru o pula care sa o penetreze in orice gaurica, pe care o avea. Cred ca era aproape nimfomana!

Dupa doua luni de lucrat impreuna cu Cristi, intr-o Vineri, ca o iapa in calduri ce era si cu ganduri perverse, ii spuse lui Cristi:
-La naiba!
-Ce ai patit, raspunse Cristi ingrijorat.
-Nimic! Doar ca vine weekend-ul si eu, ca de obicei, nu am nimic de facut, spuse Loredana.
-Citeste o carte, raspunse Cristi ca un neghiob.
-Nu de carti am eu nevoie, raspunse Loredana.
-Daca vrei, putem lua cina la restaurant impreuna, spuse Cristi dupa ce-si daduse seama de neghiobia pe care tocmai o spuse-se cu cateva secunde inainte.
-Chiar mi-ar face placere, raspunse Loredana, cu gandul la cate orgasme a avut cu gandul la el, cu acel nenorocit de vibrator pe care nu-l mai suporta.
-Ai vreun restaurant preferat, intreba Cristi.
-Unde vrei tu, important sa petrec o seara diferita si sa scap de monotonie, raspunse Loredana.
-OK! In seara asta caut o rezervare pentru maine si te sun eu sa-ti spun la ce ora sa fi-i gata. Vin eu sa te iau cu masina, ok?
-Da, raspunse Loredana.

Ajunsa acasa Loredana, primul lucru care la facut, a fost sa-si controleze lenjeria erotica pe care o avea, si nemultumita fiind, si de parca facuse armata, in 5 minute isi facuse dus si in alte 5, era imbracata si fardata, gata sa se duca la un magazin dedicat femeilor nesatule de pula. Ajunsa la un magazin, nu-i spunem numele, ca nu facem publicitate, ea fiind o bruneta, isi alese un set babydoll,in combinatie de alb cu negru, cu corset, portjartiere, dresuri de plasa si o pereche de chilotei, care abia puteau sa-i acopere pasarica super excitata si nefututa.

Pe la ora 20, in aceiasi zi, o suna Cristi si-i spune:
-Maine pe la 8 seara vin sa te iau, e bine?
-Desigur! Cum te imbraci, o mai intrebase ea pe Cristi.
-Sincer! Nu am mai iesit de mult, asa ca daca ai preferinte, astept cu nerabdare propunerile tale, spuse Cristi.
-Daca ai ceva pe gri, chiar mi-ar face placesre, spuse Loredana, in timp ce era imbracata foarte sumar, si fara a sta pe ganduri, isi mangaia pasarica.
-As putea face o combinatie de gri cu alb, raspunse el, in timp ce auzi o icneala la celalalt capat al firului. Ai patit ceva, o intreaba Cristi.
-Nu..., nu...., doar ca am dat cu piciorul in tocul usii, raspunse ea. De fapt isi bagase toata mana in pasarica ei umflata, care a facut-o sa explodeze intr-un orgasm demential, numai cu gandul la el.

Ora 20 fara un sfert, Sambata seara fiind, Cristi se prezinta in fata blocului Loredanei si o suna:
-Alo! Da!
-Sunt jos, raspunse Cristi.
-In doua minute ajung, raspunse Loredana, si care spre surprinderea lui, in doua minute era jos. Era o femeie atipica, secunda si precizia, care cu siguranta l-a lasat placut surprins. Era genul lui, doar inaltimea ei ii dadea de furca.

Ajunsi la restaurant, bineinteles ca au atras toate privirile! Ea mai inalta ca el cu aproximativ 20 de centimetri, deja faceau furori si barfa prin restaurant. Nimeni nu-si imagina ca erau colegi la o firma care se ocupa cu suduri speciale. Cristi?! Bineinteles ca se simtea stanjenit asupra privirilor celorlalti si din punctul lui de vedere era o femeie foarta frumoasa, doar ca era exagerat de inalta. Din incurcatura l-a scos femeia ,care fara sa-si dea seama, va fi aleasa inimii si partenera lui de sex salbatic si profund.
-Stai linistit, dragul meu Cristi! Pasarica pe care o vei gusta in aceasta seara si felul in care va fi, toti astia de aici, femei si barbati, doar pot visa la asa ceva! Daca ai sti tu cate fantezii si orgasme am avut cu tine, cu siguranta m-ai intreba "si eu unde eram?!!!"

Cristi ramasese mut de uimire si raspunse un simplu "Abia astept!", pe care Loredana l-a considerat un alt infinit orgasm cu el, ceea ce s-a si intamplat, si care ii facuse chiloteii mai umezi decat pasarica.

Bineinteles ca seara a inceput cu putina stanjeneala din partea lui Cristi, dar care pe parcurs, la barfele si ironiile pe care le auzeau de la mesele vecine, in sfarsit, incepuse sa-si arate aroganta si superioritatea intelectuala fata de ceilalti, care au rasmas uimiti si incepusera toti sa-si recalculeze vorbele despre acest cuplu. Astfel o lasa placut surprinsa pe Loredana, care deja era inundata la pasarica.

-Se pare ca Regele Animalelor din tine, tocmai s-a trezit la viata, spuse Loredana.
-Stai linistita draga Loredana, am incercat doar sa-mi apar demnitatea umana, spuse Cristi uitand ca 1 minut mai devreme, era un fel de dictator al restaurantului.
-Te-am vazut placut surprins, de ceea ce ti-a m zis mai devreme, murmura Loredana, in timp ce adulmeca un al treilea pahar de vin.
- De ce anume, raspunse Cristi, incercand sa faca pe prostul si sa redeschida discutia in aceasta privinta.
- Faptul cu orgasmele, visele si umezeala creata de tine, raspunse Loredana, cu un ton foarte erotic si abia auzit.
-Draga mea, esti o femeie super, si sper sa nu mi-o iei in nume de rau la ce-ti voi spune! Ai toate argumentele visate de mine la o femeie, doar inaltimea ta, imi provoaca putina indoiala. Nu vezi cum reactioneaza lumea?
- Eu daca as fi in locul tau, as fi mandru, spuse Loredana. M-as mandri cu ditamai iapa, pe care o voi calari doar eu, in timp ce ceilalti doar o pot visa si labari cu amintirea ei, spuse Loredana.

Ajunsi in acest punct al convorbirii, Cristi cu ditamai pula in pantaloni, o saruta pe buze, pe obrajori si dupa ii baga o limba-n gura, de s-a cutremurat toata de placere si a ajuns la al doilea orgasm, fara ca macar sa fie fututa de acesta. Cum sa va explic? Avea pasarica fleasca si ar fi sarit pe el in orice moment.
S-au grabit sa cheme ospatarul, cu consumatia terminata pe jumatate si dupa ce acesta ajunse la masa lor, Cristi ii spuse:

- Puteti, va rog, sa ne aduceti nota de plata?
- Deja, raspunse ospatarul uitandu-se la comanda lor, abia consumata pe jumatate. Nu v-a placut meniul, mai intreba ospatarul.
- Nu,NU! Foarte bun, doar ca a intervenit ceva urgent si trebuie sa plecam, spuse Loredana.

Se intoarse ospatarul cu nota de plata. Cristi, un domn manierat, sudor fiind, a platit consumatia si a lasat un bacsis substantios, pentru a-l face pe ospatar, sa inteleaga ca serviciile restaurantului, erau ireprosabile. Ajunsi afara, au plecat spre masina si cand au ajuns la aceasta, Cristi aduse o remarca in afara discutiei:

- Masina e parcata bine! Cred ca mai bine sunam dupa un taxi. Ce zici?
- La cate pahare am consumat impreuna, cred ca e cea mai buna solutie, raspunse Loredana, vadit multumita de hotararea lui Cristi.

A sunat Cristi la o firma de taxiuri, si nici dupa 5 minute, acesta ajunse. Se urcara amandoi in spate si ea ii remarca, din nou, caracterul. Nu era un badaran care se urca in fata si isi lasa femeia ca o proasta, de una singura in spate, si care sa fie exploatata vizual de sofer (aviz amatorilor).

-Unde mergem, intreba taximetristul.
- Mergem la mine, spuse Loredana lui Cristi.
- Ok, raspunse Cristi aplicandu-i un sarut pe buzele sale neastamparate.

Ii spuse taximetristului adresa si il ruga sa puna ceva muzica. Acesta obisnuit cu astfel de cereri, puse noua melodie a Alinei Eremia si Conect-R -Supertare:



Erai super tare
Îmi dădeai o super stare
Până când ai început să-mi placi
Zahăr după sare
Tu făceai să fie soare
Acum uite ce-ai putut să-mi faci
Noi eram o primăvară şi-o chitară
Şi iubeam fără să doară
Dar într-o vară ne-am îndrăgostit
Iar soarele a dispărut
Doar pentru că am vrut mai mult....

Abia s-au abtinut sa nu sara unul asupra celuilat, din pricina taximetristului, care se uita la ei destul de excitat. Ajunsi la adresa Loredanei, Cristi sari din taxiu si deschise portiera Loredanei si ii intinse o mana:

- Domna mea, va rog, spuse acesta si invitand-o sa iasa, am ajuns la destinatie.
- Domn pana la capat, raspunse aceasta, vadit imbujorata, surazatoare si trantind un cap de atelajul masinii.
-Intotdeauna, completa Cristi, luandul un ras haotic la faza comica creata de Loredana.

Au intrat pe casa scarii si au chemat liftul. Dintr-o data ea sari la gura lui, el o cuprinse cu bratele si se angajasera intr-un sarut animalic si plin de pasiune. Liftul avea deja 5 minute de cand ii astepta si la un moment dat, Cristi o intreba pe Loredana:

-De cand crezi ca ne asteapta?
-Cine sa ne astepte, intreba Loredana, neintelegand aluzia.
-Liftul. raspunse Cristi si izbucni in ras.
-Ahhh! Pai sa urcam, pana nu trece noaptea degeaba, spuse Loredana.

Ajunsi in fata usii, Loredana scoase cheile, o deschise si au intrat in apartament. Cristi a inchis usa si nici macar timp sa se intoarca spre ea, ca Loredana il insfaca intr-un alt sarut animalic. Cristi excitat la maxim, o apuca de sanii enormi si ii strangea usor si placut.

-Asa Cristi, tot ce vezi e al tau si doar al tau.

Imaginati-va ipostaza cu un tip inalt si o minioana :)) . La ei era exact invers! Era aplecata deasupra lui Cristi, in sarutul lor animalic, dar si pasional in acelasi timp.

-Daca ii mai mangai mult, o sa-mi explodeze si pasarica si sanii, spuse Loredana in timp ce mainile ei se grabeau sa-i desfaca cureaua si nasturii de la pantaloni.

Intre timp, Cristi, tocmai descoperise secretul femeilor inalte. Isi baga nasul intre tatele ei, fara a se apleca sau sa se chinuie. In timp ce ea deja aproape ii desfacuse si ultmul nasture de la pantalon, el se chinuia cu sutienul, sa-l defaca. Au reusit in acelasi timp si nu mica le fu surpriza.

-La naiba! E toata a ta sau ai mai imprumutat si de la altii, spuse Loredana, holbata si cu pula lui Cristi, in mana.
-Iti place, o intreba Cristi in timp ce se eliberase, in sfarsit de sutien.
-Daca imi place?!!! Pula asta va fi doar a mea, exclama Loredana
-Mama da ce tatoaice ai, fara sa fie lasate si cu ditamai sfarcurile erecte, remarca Cristi
-Ne vom distra in seara asta, spuse Loredana, in timp ce se lasa in jos cu pupicuri naucitoare pe abdom...



    Login