Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna Adriana
Autor : nickla - 2022-05-22
Citita de 9448 ori - Nota 6.88 (299 voturi)
Trecuse deja o luna și ceva de la petrecerea Roxanei pana am dat iarăși ochii cu dna Adriana.
D-na Adriana o sunase pe mama mea cu rugamintea ca eu sa trec pe la dumneaei sa o ajut in proiectarea mobilei pentru living. Singura zi în care aveam cum sa trec pe la ea era vineri dupa masa fiindca sambata urma sa plec pana la Viena. Alesesem sa merg cu trenul fiindca imi doream sa vad celebrele peisaje austriece din vagonul unui tren, ideea acestei calatorii retro ma bucura și abia asteptam sa se petreaca.
Asadar zis și facut, vineri la ora 17:30 m-am prezentat la dna Adriana la usa.
- Buna ziua, dna Adriana. Ce mai faceti? am intrebat-o politicos.
- Bine, ma bucur sa te revad Clau. Tu ce mai faci? Ești bine? Nu te-am mai vazut de ceva timp.
- Sunt bine, multumesc. Multa munca si în rest mai nimic, i-am raspuns zambind.
- Te rog, ia loc, eu voi lipsi cinci minute ca sa fac o cafea. Bei nu?
- Da, mersi. Pana atunci pregatesc laptopul ca sa putem sa ne uitam peste mobila.
- Ok. Revin.
Am scos laptop-ul si l-am pornit, am deschis pozele cu mobilierul pentru a le avea pregătite, aveam cam 30 de poze pe care le-am terminat de deschis exact in momentul in care dna Adriana a intrat in camera cu doua cafele aburinde. S-a asezat langa mine si mi-a zis :
- Hai sa vedem ce modele ai ales.
Am conectat laptopul la TV ca sa poata vedea mai bine si am inceput sa derulez imaginile. Dupa o ora si o cafea bauta am reusit sa cadem de acord asupra modelului ales si asupra finisajelor si deja ma ridicasem sa plec dar inainte sa imi iau geaca ma scuzez si intru la toaleta. Lichidele pe care le bausem din cauza caldurii de afara incepusera sa isi ceara drepturile. In timp ce imi spalam mainile mi se paruse ca o aud vorbind dar am presupus ca daduse vreun telefon.
Am iesit din baie si am vazut-o pe dna Adriana imbracata si gata sa iasa si ea din casa.
- Ies si eu cu tine. Merg pana in oras la o prietena.
- Bine, am raspuns. Da-ti-mi voie sa va conduc.
Am iesit din casa amandoi dar cand sa inchida isi aduce aminte ca nu a inchis filtrul de cafea.
- Ma intorc imediat mi-a zis si a disparut inapoi. Am asteptat vreo 5 minute dupa care vazand ca nu se reintoarce am intrat dupa ea. Am ajuns in bucatarie si am vazut ca se chinuia sa scoata cablul filtrului care blocase sertarul de la mobila.
- M-am grabit sa inchid repede sertarul si s-a prins cablul aici și-a blocat.
M-am uitat si eu și clar ca nu putea sa iasa de acolo fara sa bag o surubelnita intre fata sertarului si marginea mobilei.
- O surubelnita sau ceva sa bag aici langa cablu ca să deblochez sertarul aveti?
- In debara intr-o cutie, mi-a raspuns.
- Merg sa caut, am zis eu si am plecat. Ajuns la debara am cautat cutia. Problema era ca erau vreo 5 - 6 cutii acolo. Am inceput sa caut pe rand. Primele doua erau cu pantofi. A treia era mai sus și zdranganea ceva prin ea. "Asta trebuie sa fie" mi-am zis in gand. Am deschis cutia si am inlemnit. Erau in ea vreo 5 vibratoare de diferite mărimi. Deja gandul imi fugise la cum le-ar fi folosit dna Adriana... Incepusem sa ma excit deja... Am pus cutia inapoi si am mai luat o alta cutie in care intradevar era o surubelnita. Intors în bucatarie și dupa 5 minute de chinuiala și fara sa stric mobila am deschis sertarul bucuclas. Destul de excitat deja m-am oferit sa duc surubelnita inapoi în cutiedar de data asta insotit de ea. Dupa ce am deschis debaraua și am pus inapoi cutia la locul ei dna Adriana ma intreaba :
- Ai cautat in toate cutiile?
- Da. I-am raspuns, asteptand o reactie din partea ei. Nu a intarziat mult:
- Stii, sunt o femeie singura. Am numai 50 de ani. Am si eu nevoi.
- Nu trebuie sa va cereti scuze. Mie mi se pare chiar exitant sa stiu ca o femeie se joaca.
- Ma bucur, mi-a raspuns punandu-mi mana pe slitul care deja se intarea. Uite aici, cineva deja e tare, a adaugat deschizand cureaua si nasturii de la pantaloni. I-a lasat sa cada in jurul gleznelor mele si a inceput sa ma muste usor de maciuca prin materialul chilotilor. Ce senzatie placuta....
Incet mi-a tras jos si chilotii lasandu-mi libera maciuca în fata ochilor ei pofticiosi.
- Ce frumoasa e. Mmmm ce dor imi era sa sug o pula adevarata. Nu se compara plasticul de la vibratorare cu carnea de pula adevarata, a spus apoi mi-a luat-o in gura si a inceput sa o suga cu pofta.
- Ah, ce bine e. Asa... Continua... E atat de bine.
- Sa nu iti dai drumul asa de repede.
- Nu. Nu imi dau drumul. E bine continua.
Nu lasa mult timp invitatia mea neonorata si a inceput sa suga tot mai adanc inghitind pana în fundul gatului toata pula. Gemea de zici ca se sufoca dar stia ce face. Dna Adriana sugea pula profesionist.
- Hai in pat.
Imediat s-a ridicat si tinandu-ma de maciuca m-a tras dupa ea. Intrati in dormitor mi-am dat jos pantalonii si chilotii apoi tricoul in timp de ea deja era la randul ei in sutien si chiloti.
M-am dus peste ea si am început sa ii sarut coapsele deasupra genunchilor. Zemuia deja dna Adriana.. I-am dat chiloteii jos si mi-am indreptat atentia catre pasarica ei cu labii epilate. Avea un smoc de par deasupra pasaricii dar în rest era complet epilata. Mi-am lipit gura de pasarica ei si am inceput sa o ling de-a lungul crapaturii zemoase. Gemea de placere, lucru care ma excita si ma facea sa continui mai intens. Ii sugeam cu putere labiile si i le departam ca sa ma pot ocupa de clitorisul deja intarit la maxim. Avea pofta de pula dna Adriana iar eu eram acolo sa i-o dau cat puteam de bine. I-am strecurat un deget in gaurica apoi am inceput sa ii sug ca un isteric lindicul. Apoi am mai bagat un deget in ea si am inceput sa o penetrez cu amandoua in timp ce ii cautam un san al carui sfarc sa il masez. L-am gasit. Avea sanii tari și sfarcuri obraznice. I-am mai introdus doua degete in pizda primitoare si mi-am indreptat atentia catre sfarcuri. Patru degete în pizda și cu degetul mare ii frecam clitorisul in timp ce ii luam sfarcurile pe rand in gura.
- Baga mai tare degetele in mine.
Nu m-am lasat de doua ori invitat si am început sa ii bag cat mai des și cat puteam de adanc cele patru degete sa ii frec lindicul pana cand m-a prins cu ambele maini de mana mea care o penetra a incremenit o secunda apoi a scos un tipat :
- Aaahhh.... Ce ...



    Login