Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDirectoarea de la banca
Autor : Ca7alin88 - 2017-05-27
Citita de 17625 ori - Nota 8.40 (278 voturi)
Povestea mea incepe asta vara cand o data cu schimbarea jobului, noii mei angajatori mi-au solicitat sa imi deschid un cont la o alta banca, zis si facut.
M-am prezentat la cea mai apropiata sucursala a bancii cu care lucrau ei si spre norocul meu ajung la biroul unei "domnisoare" undeva pana in 30 de ani imbracata foarte bine, domnisoara sexi...pardon Monica sa ii zicem... domnisoara pentru ca nu era inca maritata. Nu imi puteam lua ochii din seimi-decolteul ei, care nu era nici pe departe adanc dar avea o camasa foarte stramta iar printre ultimii doi nasturi se zarea unul dintre minunatii ei sani acoperit sumar de un sutien parca cumparat dintr-un sex-shop. De obicei nu sunt atat de grosolan si privesc femeile cu care port o conversatie mai mult in ochi decat in decolteu dar cand mi-a zambit dandu-si seama unde sunt blocat cu privirea am luat-o ca pe o aprobare. Incerca sa imi prezinte toate ofertele lor, toate pachetele si profitand de faptul ca imi captase atentia cu sanii ei am mi-a vandut cel mai scump pachet.
Cand a venit vremea sa plec si am dat sa ma ridic din scaun, mi-am dat seama ca nu am cum din cauza erectiei ce mi-o provocase perechea de sani care mi-au deschis un cont la banca si un apetit nebun de sex... asa ca m-am asezat la loc si i-am spus ca eu si cu sotia mea vrem sa ne luam o casa si ca ne-ar interesa un credit ipotecar. Mi-a cerut mai multe date, mi-a facut un calcul rapid si mi-a zis ca ne incadram fara probleme la suma ceruta, mi-a dat cartea ei de vizita pe care si-a scris si numarul ei personal spunandu-mi ca trebuie sa tinem legatura deoarece trebuie sa am trei luni vechime la actualul job.
Am plecat de la banca cu penisul plin de bale si cu gura uscata de parca facusem sex o noapte intreaga. Zile ce au urmat eram cu gandul doar la sanii si zambetul ei si bineinteles ca nu puteam sa astept trei luni ca sa o revad, asa ca m-am dus iarasi la Monica sub pretextul ca nu stiu sa folosesc aplicatia de mobil banking.
Nu mai avea acelasi decolteu dar avea niste pantaloni forte stramti ce ii evidentiu funduletul obraznic ce mi-a blocat din nou privirea pentru ca se plimba agale cu niste acte prin banca. M-a vazut si mi-a zambit din nou, era usor cu spatele si a intors doar capul pentru a nu-mi strica privelistea si mi-a zis sa iau un loc la biroul ei. Se tot plimba pe acolo de parca uitase de mine, o urmaream cu privirea din ce in ce mai insistent iar intr-un final si-a intors din privirea catre mine si zambind si-a cerut scuze ca m-a facut sa astept iar eu i-am raspuns zambind ca a meritat asteptarea. M-a ajutat sa fac setarile pentru aplicatia de mobil si m-a intrebat daca mai poate face ceva pentru mine, moment in care m-am blocat... ma gandeam la toate "lucrurile" pe care le putea face si tot ce am putut scoate pe gura a fost un "nu" sec si un multumesc spus in agonie. Cand sa ma ridic de pe scaun ma lovesc de aceiasi erectie ce ar putea sparge capete si ma asez la loc dar de data asta la indemnul Monicai care observand "problema" ma sfatuieste sa mai stam putin de vorba pana-mi trece, eu ma blocasem...
Am reluat discutiile dar eu eram putin timorat, Monica si-a dat seama ca sunt putin stanjenit de situatie si m-a linistit spunandu-mi ca a luat-o ca pe un compliment si mi-a zambit, moment in care erectia mea a capatat proportii maxime si credeam ca vor ceda pantalonii la gandul ca Monica se vrea "complimentata". Am vorbit vrute si nevrute iar cand penisul meu a acceptat ca atunci si acolo nu se poate intampla nimic am decis sa "plecam" , nu inainte ca Monica sa imi aduca la cunostiinta faptul ca urmeaza sa fie avansata pe un post de conducere la o alta sucursala, motiv pentru care ma roaga sa ii las ragaz o perioada de timp sa sa instaleze dupa care sa ne mai vedem si sa ma si ajute sa obtin acel credit.
Dupa ceva timp primesc un telefon din partea ei si imi spune ca pot merge cand am timp impreuna cu sotia sa facem demersurile necesare obtinerii creditului. Zis si facut. Au urmat cateva intalniri la care am fost nevoit sa merg alaturi de sotie... ne-a fost acordat creditul, ne-am mutat si a urmat o perioada in care nu am mai avut nici un fel de contact cu Monica.
A venit insa luna martisorului si eram impreuna cu sotia la cumparaturi si faceam o recapitulare pentru a nu omite nici o femeie caruia trebuie sa ii dam martisor, cand dupa niste furnicaturi urmate de o erectie spontana mi-am adus aminte de funduletul si sinii Monicai, moment in care usor grabit i-am spus sotiei ca ar merita si Monica un martisor si o floare pentru tot ce a facut pentru noi iar sotia mea, surprinzator, a fost de acord spunandu-mi ca este chiar o idee foarte buna.
Bineiteles ca de 8 martie m-am prezentat la Monica, m-am dus aproape de ora de inchidere iar cand m-a vazut a avut o sclipire in ochi pe care n-am sa o uit prea curand... m-a invintat la ea in birou si mi-a multumit ca mi-am adus aminte de ea si m-a sarutat aparent amical pe obraz, insa a fost singurul sarut amical pe care l-am simtit de parca a fost pe penis dupa o partida lunga, a fost o senzatie unica, foarte intensa, de nedescris.
Am stat foarte putin de vorba dupa care mi-a zis ca asteapta un taxi si s-a scuzat ca trebuie sa plece pentru ca o asteapta viitorul probabil sot la un restaurant. Din dorinta de a mai petrece putin timp impreuna i-am propus sa anuleze comanda la taxi pentru ca vreau sa o duc eu cu masina la restaurant ca sa mai vorbim pe drum... dar de fapt gandul meu era la cum sa fac sa ii fur macar un sarut adevarat.
Cand ne-am oprit la primul semafor ma uitam in ochii ei si o ascultam, defapt auzeam ca zice ceva dar parca vorbea alta limba, am incercat sa ii citesc pe buze dar degeaba, buzele ei carnoase si bine conturate m-au incitat foarte tare si nu am mai rezistat... am prinso de cap si am sarutat-o pasional de parca eram intr-o telenovela (nu mai avusesem parte de un sarut atat de lung si de intens din liceu de cand mi-am intalnit sotia) cei din spate claxonau ca niste frustrati si am plecat de la semafor mai mult impinsi de la spate de claxoane decat de buna voie.
Pana la urmatorul semafor am intrebat-o daca ne putem opri 5 ...



    Login